Glavni » amazon » Kako prenesti in namestiti emulator Android BlueStacks na Windows PC ali Mac

Kako prenesti in namestiti emulator Android BlueStacks na Windows PC ali Mac

AliExpress WW

Android je danes najbolj uporabljen operacijski sistem za mobilne naprave, čeprav je očitno na voljo za druge platforme.

Dejstvo je, da ni le najpogosteje uporabljen, ampak ravno iz tega razloga ima na milijone aplikacij, ki jih lahko v Androidu uporabite za karkoli želite, za vse, kar potrebujete. najdete vsaj ducat za to, kar bi morali storiti.

Čeprav je res, da so nekatere najpomembnejše družbe na svetu v zadnjem času močno zanimanje za prenos mobilnih aplikacij v računalniške operacijske sisteme, jasno je, da gre za pot, ki se šele ustavlja.

Vendar tega ne moremo izgubiti izpred oči na srečo obstajajo emulatorji, tako za računalniške kot tudi za mobilne emulatorje, če želite igro s posebnimi značilnostmi, da nam pri tem pomagate.

Najbolj uporabljen Android emulator, BlueStacks
Oglejte si ta video na YouTubu

Da bi bilo jasno, vsi vemo, da če želimo uživati ​​v aplikaciji Android v operacijskem sistemu Windows, potrebovali bomo nekaj programa pomoči ki nam omogoča namestitev na osebni računalnik.

To so emulatorji, in čeprav je res, da jih je veliko, želimo ohraniti tistega, ki se nam zdi najboljši od vseh, niti več niti manj kot BlueStacks.

Kazalo ()

  Kaj je emulator BlueStacks

  Natančneje, prva stvar, ki jo želimo povedati o BlueStacksu, je, da ni le najboljši emulator, ker deluje najbolje, ampak tudi zato, ker to je možnost, ki jo lahko uporabljajo tudi začetniki.

  Glede na številna vprašanja naših uporabnikov o tem smo verjeli, da je danes pravi čas za pogovor o namestitvi BlueStacks v našem računalniku.

  Zato mnogi ljudje preizkušajo aplikacije ali preprosto zato, ker nali imate napravo Android želite prenesti BlueStacks.

  .Kaj pa je BlueStacks? Nato vas ne želim samo naučiti kako prenesti BlueStacks ampak tudi, da vam bom povedal malo o tem, čemu služi, čemu je itd.

  Kakšne koristi prinaša prenos BlueStacks

  V bistvu in skratka BlueStacks dejansko je Android emulator za Windows. Na ta način, ko končate s prenosom BlueStacksa in njegovo namestitvijo, ga boste lahko uporabili za namestitev aplikacij in iger za Android..

  Od tega programa z oknom lahko ravnate, kot da bi šlo za tablični računalnik ki ga imate v računalniku, lahko na ta način preizkusite in uživate v številnih aplikacijah, ki jih najdete v Trgovini Play.

  Pozitivno pri nalaganju BlueStacks-a v računalnik je, da boste očitno lahko prenašali aplikacije in preizkusite jih na precej večjem zaslonu.

  Če nimate Androida in imate Windows Phone ali iOS, lahko še naprej uživate vse aplikacije tega celotnega operacijskega sistema iz udobja računalnika, ne da bi zanj potrebovali posebno napravo.

  Trenutno nekatere aplikacije morda ne bodo delovale na BlueStacksu. Vendar pa je v tem emulatorju, ki za zdaj deluje, veliko, veliko, najboljše, kar boste našli v sistemu Windows na Androidu.

  Kako prenesti BlueStacks brezplačno

  Če želite prenesti BlueStacks, lahko to storite tako, da sledite tej povezavi, ki vam jo pustim tukaj, emulator Brezplačno je, zato ne boste imeli nobenih težav pri hitrem prenosu BlueStacks-a v računalnik, da boste lahko na ta način posnemali popolnoma vse, kar želite.

  Namestitev BlueStacksa na računalnik

  Najprej moramo namestiti BlueStacks v naš računalnik vstopite na uradno spletno mesto sistema, tako da bomo lahko imeli emulator pri roki.

  V zgornjem desnem delu spleta bomo našli vrstico, v kateri bomo izbrali želeni jezik in vrsto operacijskega sistema, ki ga imamo, za prenos namestitvenega programa.

  Ko je ta izvršljiva datoteka prenesena v naš računalnik, jo lahko odpremo in kliknemo možnost Zaženi, nato pa Nadaljuj, Naprej in Namesti, za začetek postopka.

  Upamo, da program prenese vse potrebne podatke in potem bomo to videli zdaj jo lahko odpremo kot katero koli drugo programsko opremo nameščen v našem računalniku.

  Ob predpostavki, da imamo v svojem računalniku že nameščen sistem BlueStacks, moramo reči, da je mogoče videti, da ima sistem privzeti sveženj aplikacij za Android, ker jih na nek način pokličete.

  Poleg tega moraš vedeti na enak način lahko dodamo še katero koli, kar nas zanima, in celo odpraviti tiste, ki privzeto prihajajo, za katere verjamemo, da nam ne bodo služili.

  Ta emulator se praktično soglasno šteje za najboljša alternativa, ki jo imamo na dosegu roke ko gre za namestitev aplikacij Android v naš računalnik, ne da bi morali preveč krogov.

  Tako boste videli, da bo vaš računalnik postal veliko bolj prilagodljiva naprava ne prenehajte izkoriščati najboljših aplikacij za Android v računalniku.

  Izjemno udobje, ki ga to lahko ustvari pri preizkušanju aplikacij ali pa jih preprosto uživajte v svojem računalniku, je neprecenljivo.

  ne morete zanikati, da obstaja veliko stvari in veliko aplikacij, ki jih je veliko bolj udoben za uporabo v sistemu Windows, v osebnem ali prenosnem računalniku kot da bi to morali storiti v mobilni napravi, imate to zdaj možnost, ko brezplačno prenesete BlueStacks v Windows.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar