Glavni » amazon » Kako prenesti in namestiti minimalistični urejevalnik besedil JotterPad Writer za Android

Kako prenesti in namestiti minimalistični urejevalnik besedil JotterPad Writer za Android

AliExpress WW

Ko govorimo o mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android, običajno rečemo, da velikokrat izkušnjo vsakega uporabnika v veliki meri določajo aplikacije, ki jih naložimo nanje. Zdaj, čeprav je res, da v Androidu je veliko aplikacij za urejanje besedila, Verjamemo, da je JotterPad Writer najboljši med vsemi in da ga je vredno analizirati posamično, lahko aktivirate preverjanje črkovanja.

Prav zares, JotterPad Writer Je ena najpopolnejših aplikacij za spreminjanje besedila na mobilnih telefonih, čeprav brez težav deluje tudi na tabličnih računalnikih, če imajo, kot smo rekli, operacijski sistem Android. Če ste precej domiseln pisatelj, se boste hitro naučili uživati ​​JotterPad Writer, saj ima ogromno možnosti urejanja besedila.

JotterPad Writer je dokončna rešitev za vse uporabnike, ki radi pišejo ali berejo in imajo običajno težave pri iskanju aplikacije za dostop do romanov, pesmi, pesmi itd., ko jih berejo. Če želite pisati, je JotterPad Writer prav tako koristen, saj nam omogoča ustvarjanje vseh vrst besedilnih dokumentov, začenši s čistim in intuitivnim vmesnikom..

Kazalo ()

  Glavne funkcije JotterPad Writer

  Če bi izpostavili tiste, za katere menimo, da sos najboljše funkcije JotterPad Writer, ali najpomembnejših, potem bi morali govoriti o čistem vmesniku, v katerem nas nič ne more odvrniti, poleg angleškega slovarja za vse vrste prevodov, integrirane tipkovnice, kombinacij tipk za vse vrste možnosti, iskalnega mehanizma za besedne zveze ali besede, in celo možnost preverjanja črkovanja naših spisov z aktiviranjem črkovalnika.

  Kot urejevalnik besedil v Androidu JotterPad Writer še posebej izstopa naslednje posebne funkcije: dovolite nam, da besedilom dodamo vse vrste okvirjev in robov, s sintaksičnimi in črkovalnimi predlogi, prilagodljivimi pisavami, nočnim načinom, da se naš pogled ne bo preveč utrudil, sinhronizacijo z našim računom Dropbox in nedavno prihodom novega FF pisave Monkey Phage, Novel in Ideal Sans.

  In seveda je nemogoče, da ne omenimo, da ima JotterPad Writer tudi veliko zanimivih alternativ, ko gre za skupno rabo in izvoz vseh rezultatov, ki smo jih dosegli s to aplikacijo. A) Da, ima predelke datotek v različnih oblikah, možnost njihovega izvoza v znameniti obliki PDF in seveda pozneje urejanje v različnih oblikah, kot so .ftf, HTML, .txt, .doc, .docx itd., lahko naredite besedilo v barvah ali pregleden s Photoshopom.

  In če želite namestiti JotterPad Writer v mobilno napravo Android in zagnati uživajte čim prej in tam boste našli njegov neposredni prenos. JotterPad Writer je nameščen kot katera koli druga aplikacija, zato ne skrbite preveč, saj boste v nekaj sekundah že ustvarili ali uredili svoje prve zapise na svojem mobilnem telefonu.

  Najboljša spletna mesta za preverjanje plagiatorstva v vaših dokumentih

  Ko pišemo, poleg tega, da imamo dobro aplikacija, ki nam pomaga pri slovnici in slog našega pisanja, je pomembno, da imamo pri roki najboljša spletna mesta za izvedbo pregleda plagiatstva v naših besedilih.

  Upoštevati moramo, da čeprav gre za izvirna besedila, lahko obstajajo besedne zveze, ki so že napisane na enak način v spletu; zato vam bomo povedali, kako to lahko storite popolnoma brezplačen pregled uporabo teh spletnih mest kot orodij pri pisanju.

  • VIper.
  • Dupli Checker.
  • Sledilnik plagov.
  • Kopiraj puščanje.
  • Preverjevalnik plagiatov Quetext.
  • Plagiat.
  • Detektor plagiatstva.
  • Slovnično.

  Pri vstopu na ta spletna mesta morate samo kopirajte in prilepite besedilo v polje, kjer označuje, kliknite gumb za pregled in počakajte na rezultat; mnogi imajo svojo aplikacijo in jih lahko prenesete v računalnik; na ta način jih boste imeli pri roki na svojih napravah.

  Veliko jih je pregled za več jezikov, ki niso španščina, Zaradi hitre in natančne analize jih uporabljajo številni strokovnjaki po vsem svetu. Ne zamudite priložnosti za pisanje popolnih besedil z vsemi orodji, ki vam jih ponuja splet.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar