Glavni » amazon » Kako enostavno prenesti in namestiti APK za Google Camera (GCam)

Kako enostavno prenesti in namestiti APK za Google Camera (GCam)

AliExpress WW

Upoštevajte, da morate imeti kljub dobri kameri v mobilni napravi ob priloženi priložnosti tudi dodatno programsko opremo, da boste lahko kar najbolje izkoristili. s tem mislimo na dober urejevalnik fotografij, ki vam pomaga retuširati vsako fotografijo, ki jo posnamete.

camara-de-google-para-android

Iz tega razloga vam bomo danes priporočili, da dobite prenesi Gcam za Android. To je precej dobra aplikacija. Izjemne kakovosti, ki ima veliko možnosti, zaradi katerih bodo vaše fotografije impresivne. Poleg tega, da ima dokaj udoben, dobro zasnovan in intuitiven vmesnik.

Kazalo ()

  Vidiki, ki bi jih morali vedeti o Google Camera ali GCam

  Zadevna aplikacija prinaša veliko različnih zelo zanimivih stvari. Od možnosti snemanje v počasnem posnetku, nekaj, kar je nedvomno fantastično za različne trenutke v življenju, še posebej, če ste s prijatelji na prostem. Fotografirajte celo v boljši ločljivosti kot domača kamera vašega mobilnega telefona.

  Poleg tega ima tudi različne načine fotografiranja. Te segajo od sferične fotografije do panoramskih fotografij, ki so preprosto videti spektakularne.. HDR lahko samodejno uporabite z bliskavico nekaj, kar stvari olajša.

  Skratka, to je aplikacija, ki deluje čudovito, zaradi katere boste ob vsaki fotografiji zaživeli novo izkušnjo. Verjamemo, da bi ta aplikacija v kombinaciji z aplikacijami, kot je Instagram, uporabila različne filtre in učinke, pustila vsako fotografijo na fantastičen način, z zelo kakovostnimi in predvsem zelo izvirnimi stvarmi.

  descargar-camara-de-google-para-android

  Edina podrobnost, ki jo je treba upoštevati, je, da na žalost, te aplikacije v Googlovi trgovini ne boste mogli dobiti, ali v Trgovini Play. Zelo čudno je dejstvo, da je bil odstranjen iz trgovine. še danes nihče ne ve, zakaj se je kaj takega zgodilo.

  Ker Google nikoli ni pojasnil razloga, zakaj je bila sprejeta ta drastična odločitev. Toda na srečo je internet za vse nas prijazen in ni preveč zapleteno, če bi APK lahko prenesli to aplikacijo.

  Kako prenesti Google Camera za Android?

  Najprej morate vedeti, da gre za neuradno prijavo. Čeprav je to del različnih Googlovih orodij. Vse kar morate storiti je, da sledite naslednjim korake za pridobitev aplikacije GCam in ga brez težav namestite in popolnoma varno v mobilni napravi.

  1. Najprej pojdite na iskalnik in vnesite "Prenesite Google Camera za Android". Osredotočite se na prvi ali drugi rezultat, tisti, ki vas najbolj prepriča.
  2. Ko ste na pravem spletnem mestu, poiščite povezavo ali gumb za prenos APK-ja.
  3. Ne pozabite, da ste v mobilnem telefonu aktivirali "Neznanega izvora"V meniju Nastavitve namestite APK te aplikacije.
  4. Ko ga prenesete z raziskovalcem datotek, poiščite APK, ki je bil prenesen in shranjen nekje v vašem notranjem pomnilniku. Ko ga poiščete, ga morate zagnati, da se začne nameščati kot katera koli druga aplikacija.

  Če običajno berete naše članke, boste vedeli, da večkrat poudarjamo, da z izjemo nekaterih proizvajalcev mobilnih naprav, ki stavijo na skoraj čisto Android izkušnje, večina funkcij naprav doda svoje programe.

  V zvezi s tem moramo najprej povedati, da boste s prenosom APK-ja Google Camera dobili rponovite isto fotografsko izkušnjo na svojem mobilnem telefonu, ne glede kakovosti slike, ampak glede funkcij in možnosti, kar je posebej v Nexusu 6p.

  Iz tega razloga, če želite uživati ​​izključno funkcionalnost tega terminala, ki je SmartBurst, ali nekatere druge podrobnosti, morate vedeti, da boste v tej vadnici našli vse pomembne informacije o njem..

  APK in funkcije Google Camera

  No, če ste že prišli do tega članka in ga ne poznate Prednosti Googlove kamere, morate jih malo pregledati, da vidite, ali vas aplikacija zanima. Najprej morate vedeti, da vam ta aplikacija omogoča hitro spreminjanje s fotografije na video, v tisočinkah sekund.

  Potem ima različne načine fotografiranja. Kot so širokokotni, panoramski, sferični. Če k temu dodamo še samodejni način za HDR v slabih svetlobnih pogojih ali možnost snemanja v počasnem posnetku, je jasno, da je to odlična možnost. Nekatere mobilne naprave zahtevajo deaktivacijo ali aktiviranje načina HDR. Vnesite to povezavo, če želite izvedeti, katere naprave so.

  Prej smo govorili tudi o SmartBurst: revolucionarni tehnologiji, ki je dosegla glavno dGooglove mobilne naprave. V teh primerih morate pritisniti sprožilec, da zajamete zaporedje fotografij in naredite GIF-je.

  To je napredna, a zanimiva funkcija. Estate vam bo omogočil dostop do možnosti, ki je v drugih napravah nemogoča. Tudi splošnost nastavitev tega APK-ja Google Camera je zelo enostavno razložiti.

  Poleg teh elementov, ki smo jih omenili, morate vedeti tudi, da obstaja nekaj zahtev, povezanih s to kamero. Na primer, reči moramo, da deluje samo v Androidu 6.0 in novejših različicah. Potem SmartBurst deluje samo na Nexusu 6P, počasni posnetki pa na terminalih Nexus.

  Poleg tega za sferične in panoramske fotografije, ki jih posnamete, potrebujete žiroskopski senzor. Če želite izvesti postopek samodejnega ostrenja, morate imeti vsaj 1 GB pomnilnika RAM.

  Pri vsem tem morate upoštevati, če kamera vaše naprave deluje pravilno. Če želite to narediti, morate dostopati do naslednje povezave in poznati vse, kar je povezano s to temo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar