Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti posodobitelj CyanogenMod 13, da bo root v Androidu

Kako prenesti in namestiti posodobitelj CyanogenMod 13, da bo root v Androidu

AliExpress WW

Ste že slišali za CyanogenMod? Ta ROM je bil leta 2009 zelo priljubljen in je z vsemi svojimi funkcijami za nekaj časa presegel Android po prilagoditvi in ​​podpori. Na koncu je dolga leta prevladoval v svetu ROM-ov za Android, z vsemi prednostmi, ki jih je imel, pa je zasedel posebno mesto v mobilni številnih ljudi. Zato menimo, da vas bo zanimalo, kako naložite CyanogenMode 13 na svojo napravo Android..

Poskusite prenesti CyanogenMod 13, in če želite, da se zdaj vaš telefon ukorenini, ne pozabite, da morate najprej poskusiti ROM, preden poskusite kar koli drugega. To je morda najtežji del, toda ko boste to storili, bo ukoreninjenje nekaj precej enostavno v primerjavi.

Kazalo ()

  Koraki za aktiviranje korena v programu CyanogenMod 13

  Spomnimo vas, da ko vklopite svoj mobilni telefon, izgubili boste garancijo za tehnično podporo, kar pomeni, da vam v primeru težave s sistemom podpora za Android ne bo pomagala rešiti težave. Dobra stran je, da je CyanogenMod eden najbolj intuitivnih ROM-ov in tisti z najmanj napakami. Tako je ukoreninjenje telefona s tem ROM-om priročno..

  Če ste o tem že temeljito premislili in se odločili korenite svoj mobilni telefon s programom CyanogenMod 13, naučili vas bomo, kako to storiti. Koraki so zelo preprosti, zato pri tem ne bi smeli imeti težav. Če boste sledili korakom, boste to možnost aktivirali v nekaj minutah.

  • Če želite začeti z aktiviranjem root-a, morate omogočiti možnosti za razvijalce. Za to moramo le iti Nastavitve - sistemske informacije in kliknite Številka gradnje večkrat (približno 7).
  • Takoj ko se aktivirajo, bomo stopili korak nazaj in vstopili vanj.
  • Ko to storite, boste prešli na možnost Skrbniški dostop (kar je root dostop). In še naprej ga bomo aktivirali za Aplikacije in ADB. Ko shranimo spremembe, bo root pripravljen za uporabo.

  Kot lahko vidite, gre za dokaj preprost postopek, pri katerem namestitev katere koli dodatne aplikacije ni potrebna. In zanimivo je, ker je nalaganje CyanogenMod 13 edini način, ki ga nekateri imajo pametni telefoni dosegajo Android 6.0, saj že vemo, da ko prispe nova različica operacijskega sistema, to vedno stori najprej pri najsodobnejših modelih telefonov.

  Če je vaš pametni telefon eden tistih, ki so ga velike znamke pozabile prejeti Android 6.0, vas vabimo, da preizkusite ta postopek in mu poskusite dati novo življenje. Vemo, da je prilagoditev pomembna, zato tudi vi priporočamo uporabo LineageOS, kar je ROM, ki je pred CyanogenMod. Ker je imel več zapletov, ki so preprečevali nadaljnji razvoj.

  Kaj se je zgodilo s CyanogenMod?

  Če še niste izvedeli ali še niste vedeli razloga za zrušitev tega ROM-a, vam bomo razložili, kaj se je zgodilo. Nekaj ​​mesecev po izidu in nekaterih posodobitvah je imel ROM svoj prve pomanjkljivosti pri Googlu. Težave so bile v tem, da je ROM uporabljal Googlove aplikacije in ker imajo zaprto kodo, ki je ni mogoče prosto distribuirati.

  Ta vprašanja so na kratko upočasnila razvoj CyanogenMod in spori so bili rešeni zahvaljujoč tem Googlove aplikacije so bile ločene s sporazumom med ROM in Googlom. Odločeno je bilo, da lahko ta ROM nadaljuje s svojim razvojem, vendar brez uporabe privatizirane vsebine v njem.

  Na koncu so ustvarjalci ROM-a Googlove aplikacije postavili kot ločeno naložljivo vsebino. Omogočanje ljudem dostop do njih brez težav z avtorskimi pravicami. Pravi problem se je pojavil s potezo, ki naj bi bila uspešna. To je bila višja prilagoditvena plast. Vendar je na koncu spodletelo, ker nismo izpolnili pričakovanj in nismo mogli biti izboljšana različica ROM-a, ki so jo vsi že poznali.

  Po tem spotakanju so se stvari še bolj zapletle, Android je začel ustvarjati lastne načine prilagajanja, zato je ROM izgubil priljubljenost in končal ki ga nadomešča LineageOS. Čeprav imamo na srečo možnost, da poiščemo ROM in uživamo v tem, kar ostane od njega, gre le za to, da ga vzamemo in podoživimo stare trenutke z ROM-om.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar