Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Donkey Kong 64 ROM N64 za osebne računalnike, Android in iOS v španščini

Kako prenesti in namestiti Donkey Kong 64 ROM N64 za osebne računalnike, Android in iOS v španščini

AliExpress WW

Če ste stari med 25 ali 30 let, se ga boste spomnili epoha iz Nintendo 64 z veliko naklonjenosti in je verjetno eden najboljših.

Medij za shranjevanje iger Nintendo je bil v obliki kartuš, večina jih ima z notranjim pomnilnikom.

Nintendo 64 je vključeval nekaj gumbi, razporejeni v križ posebej zasnovan za uporabnika, da prevzame nadzor nad vidiki iger.

Temeljili so na tridimenzionalnih okoljih (nadzor perspektive igre oz kamere, na primer), ki jih je prvič uporabila igra Super Mario 64.

Medtem ko nismo imeli grafika tako realističen kakršne imamo danes. Kakovost naslovov, ki nam jih je občasno dajalo vsako podjetje, še posebej Nintendo, pa je bila impresivna..

Danes vam želim priporočiti prenos Donkey Kong Nintendo 64, igre, ki je nedvomno ujela svoj čas na stotine ljudi in to danes še vedno pritegne pozornost mnogih drugih.

Ni tudi za manj, ker če gre za primer, če moramo upoštevati veliko kakovost Končni izdelek, znajdemo se z igro, kjer pa leta označujejo pretok časa, zlasti v grafičnem delu. V ustvarjalnosti je ta igra preprosto fantastična in veliko več kot v tem času.

Kazalo ()

  Donkey Kong 64 - Sanjska pustolovščina

  Osel kong je arkadna video igra, ki jo je ustvaril Nintendo leta 1981. Je primitivna igra platforma žanr, ki se osredotoča na nadzor nad likom na vrsti platform, hkrati pa se izogiba oviram.

  Zgodba sicer ni zelo zapletena, a je takrat delovala. Igra je sestavljena iz Mario (imenovan "Jumpman ", potem v tej videoigri,) mora rešiti gospo (Pauline), ki jo je ujela ogromna gorila z imenom Donkey Kong. Ta dva znaka sta postala najbolj znanega Nintenda.

  Igralec mora prevzeti vlogo Jumpmana in rešiti svoje dekle, kar bi bila prva igra, ki bi uporabila zgodbo, ki temelji na klišeju "dama v stiski"..

  Igra se začne z gorilo Donkey Kong, ki se povzpne po stopnicah do strehe območja stavbe. Sedejte Pauline in z zatikanjem nog upognite jeklene nosilce.

  Potem se premakne v položaj in zakriči. Ta animacija označite prizor in doda ozadje igri, nekaj edinstvenega do tistega trenutka v video igrah.

  Ko se bliža konec odra, se prikaže še ena scena. Med Jumpmanom in Pauline se pojavi srce, Donkey Kong pa jo zgrabi in jo odnese še višje ter ji zlomi srce..

  Vse se konča, ko Mario doseže zadnjo stopnjo. Donkey Kong je poražen, oba se združita in igra se začne s prve stopnje.

  Če bomo to igro kupovali grafično z igrami sedanje generacije, očitno izgublja, toda v svojem času je bila ena tistih, ki najboljša grafika imel. Poleg tega je imel precej zanimivo in zabavno igranje.

  Prenesite Donkey Kong Nintendo 64 za Android

  Če želite uživati ​​v igri na Androidu, morate prenesti emulator v svojo napravo MegaN64 ki jih lahko najdete v Trgovini Play.

  Kar zadeva rom igre, ga lahko dobite tako, da si ogledate naš članek o sobah za Android .

  Prenesite Donkey Kong Nintendo 64 za iOS

  Za iOS priporočamo, da poiščete Emulator RetroArch ki je izjemno učinkovit in deluje zelo nemoteno. Spet ROM in iskati ga boste morali sami.

  Prenesite Donkey Kong Nintendo 64 za Windows Phone

  Za tiste, ki imajo Windows Phone, lahko uporabite emulator Win64e10 ki deluje povsem dobro s katero koli igro Nintendo 64.

  Prenesejo ga in nato gredo na poiščite ROM da bi lahko uživali v tem odličnem naslovu.

  Prenesite ROM Donkey Kong Nintendo 64

  Nalaganje ni preveč zapleteno, priporočamo, da v Google vstavite "Donkey Kong Rom za Nintendo 64 " in med prvimi tremi rezultati boste imeli na tem področju precej ustrezna spletna mesta za prenos datoteke, ki jo iščete..

  Če vam kateri od emulatorjev, ki jih priporočamo, ni ustrezal, je morda topoiščite si enega po svojem okusu v našem članku najboljših klasičnih emulatorjev in iger za Android.

  Zdaj, ko imate vse potrebne informacije, jih lahko uživajte v igri ure, ki jih želite.

  Ste lahko igro zlahka prenesli?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar