Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti Dead Space Mobile v španščini za Android

Kako prenesti in namestiti Dead Space Mobile v španščini za Android

AliExpress WW

Ste ljubitelj strelskih iger? Potem ste verjetno igrali Dead Space na svojem računalniku, Xbox 360 ali PS3. Ta igra je dobro znana in jo je distribuiral Electronic Arts. Če vam je bilo všeč, lahko zdaj prenesi Dead Space za Android, In če ga še niste igrali, vas vabim, da ga dodate med svoje igre Android, zagotovo vam bo všeč, saj ima zelo zanimivo temo.

Če bi radi z video igrami postavili lase na konec, že ​​imate adaptacijo ene najboljših franšiz video igre žanra grozljivk preživetja za Android. Govorimo o Dead Space.

Ker je igra leta 2011 del naše zbirke programov in aplikacij, je že dosegla 40.167 prenosov, v zadnjem tednu pa 1 prenos. Ta igra je optimizirana za naprave s S.O. Android 2.1 in novejše različice in je na voljo samo v angleščini.

Ta različica aplikacije je 1.1.34, zadnja posodobitev pa je bila 16. 12. 2011. Nimamo podatkov o velikosti datoteke Dead Space. Končno gre za igro, ki je v Argentini zelo razširjena..

Kazalo ()

  Kaj je Dead Space??

  To je igra akcijska polna grozljiva preživetja. Zagotavljam vam, da boste dobili nekaj strahov in veliko ur zabave. Zgodba Dead Space je zelo obetavna, tu se mora protagonist soočiti s čudnimi pošastmi, ustvarjenimi po sprostitvi tujega virusa.

  Glavni junak je v vesoljskem ekstraktorju, kjer so te pošasti masakrirali celotno posadko. Cilj večine misij je pojdite skozi celoten ekstraktor za zbiranje predmetov in jih s pomočjo radia pripeljejo do določenih točk, ki so glavnemu junaku nakazane.

  Najboljše od vsega je ta igra strelec tretje osebe igrati jo morate povsem sami, zaradi česar je veliko bolj zanimiv. Njegova igra je povsem preprosta in če ste že igrali strelca tretje osebe, ne boste imeli težav z obvladovanjem te odlične igre..

  Tisti, ki so se na konzoli igrali z Dead Spaceom, bodo že poznali nekatere vire, ki jih ima igralec v tem delu, čeprav, da, našli bodo na razpolago novo orožje. Poleg tega bo dejstvo, da vas nadzirajo z dotikom, novo spodbudo za tiste, ki so že utrjeni v Dead Spaceu.

  Kako prenesti Dead Space za Android?

  Dead Space v svoji različici za Android ima odličen dizajn in odlični zvočni učinki ki izboljšujejo igralniško izkušnjo ter mojstrsko kombinirajo znanstveno fantastiko z grozljivkami in akcijskimi zvrstmi.

  Njegova nastavitev, podprta z grafični vidik zelo deloval, zaradi tega bodo igralci preobremenjeni s situacijami, ki se pojavijo. Skupaj z igranje, ki ga ponuja nadzor Lahko trdimo, da se soočamo z eno od iger, ki najbolje izkorišča možnosti telefonov najnovejše generacije.

  Pred časom je bilo to mogoče prenesi Dead Space za Android Iz Trgovina Google Play, vendar je bil iz nekega razloga odstranjen iz trgovine. Vendar ga je mogoče prenesti na več načinov. Ne skrbite, tukaj vam bom dal dve ideji za prenesi Dead Space za Android.

  Prva možnost:

  1. Najprej morate prenesti APK za Mrtvi prostor, To lahko dosežete z naslednjim neposredna povezava.
  2. Zdaj morate v napravi odpreti meni Nastavitve / Varnost Android in aktivirajte možnost Neznani viri.
  3. Zdaj morate najti preneseni APK in nadaljevati z njegovo namestitvijo. Ko namestite igro, jo lahko odprete, sledite navodilom vadnice in lahko boste uživali Dead Space za Android.

  Druga možnost:

  1. Najprej morate v meniju Nastavitve / Varnost v meniju Nastavitve / Varnost aktivirati možnost "Neznani viri " svojo android napravo.
  2. Zdaj bomo uporabili aplikacijo, podobno tej Trgovina Google Play. Imenuje se Aptiode, ki jo morate s tega prenesti in namestiti povezava.
  3. Ko to storite, poiščite in kliknite gumb Namesti za zagon postopka prenosa.
  4. Zdaj, ko je datoteka prenesena, morate ga poiskati in zagnati. Ko to storite, sledite vadnici in uživajte v tej odlični igri.

  Če imate kakršne koli težave pri prenosu ali namestitvi te igre, jo lahko pustite v komentarjih in pomagali vam bomo.

  Čeprav to ni več mogoče prenesi Dead Space za Android Iz Trgovina Google Play, še vedno lahko uživamo v tej odlični igri. Ne vemo, zakaj se je Electronic Arts odločil, da umakne to in številne druge igre, ki so jih sami distribuirali za to platformo. A kot sem vam pokazal, ga lahko še vedno prenesete z drugimi sredstvi in ​​preživite ure zabave skozi to grozljivo pustolovščino.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar