Glavni » alibaba-info » Kako enostavno prenesti in namestiti APK Crash Team Racing APK na Android

Kako enostavno prenesti in namestiti APK Crash Team Racing APK na Android

AliExpress WW

Vsi vemo, da je ikona, ki jo poznamo kot Nesreča je zaznamovala generacijo, generacija, ki je odkrila najboljše video igre, med najboljšimi pa je CTR, ki nas samo spominjanje trenutkov, ki smo jih preživeli ob igranju te spektakularne video igre, navdaja z nostalgijo.

Dirkalne igre so super in nas zelo zabavajo, toda dirke z družinskim članom ali prijateljem v Crash Team Racing so daleč najboljše video igre za android nam morajo ponuditi

Kazalo ()

  Kako lahko namestite video igro Crash Team Racing na svojo napravo Android

  Če ste eden izmed mnogih mladih ali zdaj malo več odraslih, ki so izkoristili pretekle izdaje Konzola Nintendo PlayStation, takrat boste vedeli, da obstaja veliko android iger na voljo za prenos, ki je postala verodostojna klasika, ki se je ne moremo nehati spominjati.

  Na primer, Crash Team Racing, ki ga seveda mora Crash kot eden njegovih glavnih protagonistov, in da želimo v tem primeru svoje bralce naučiti, kako ga najlažje namestiti na terminale Android.


  Oglejte si ta video na YouTubu

  Tako lahko igro Crash Team Racing prenesete in namestite na svoj telefon ali tablični računalnik Android

  Vsekakor je treba povedati, da je za tiste, ki želijo prenesti Crash Bandicoot, ena od iger, ki je v zadnjem času pridobila več privržencev, do te mere, da lahko ugotovimo, da so ogromno število uporabnikov tisti, ki želijo igrati Crash Team Racing na svojih Android terminalih.

  Ponovno varno igrajte ikonično igro Crash bi nas vrnil v otroštvo, No, za mnoge je bila to naša najljubša igra, zabavala nas je ure in celo družinsko igranje je bil eden najboljših trenutkov, ki smo jih takrat živeli..

  Trudimo se po mnogih krajih poiskati to spektakularno igro, polno dogodivščin, vendar ugotavljamo žalostno novico, da je nikjer ne najdemo, zato vam bomo tukaj pokazali kako prenesti e namestite igro za svoj mobilni telefon Android.

  Seveda preprosto vstopite v trgovino Google Play in preverite, ali je Crash Team Racing ni na voljo, in zato moramo izvesti trik, da ga resnično izkoristimo.

  Na Android je mogoče namestiti igro Crash Team Racing APK

  No, prva stvar, ki jo moramo narediti takrat, ko je ideja, da bi lahko namestili Crash Team Racing na naš Android terminal, bo prenesite igro v formatu APK ki je izvedljiva oblika zunaj trgovine Google Play.

  Ko je ta prvi postopek izveden, na drugi stopnji ustreza prenesi emulator + ROM ki ga boste morali prenesti s te povezave za ePSXe za Android, za ROM Crash Team Racing PSX.

  V prvem primeru bomo poskusili namestite Crash Team Racing na mobilne telefone Android. Kar moramo storiti, je, da v Nastavitve, Varnost odpremo Neznane vire in nato prenesemo datoteko APK igre.

  Iščemo ga v naših mapah, čeprav lahko uporabimo upravitelja datotek, kot je Es File Explorer. Ko ga bomo našli, bo čas, da zaženite zadevni APK, gremo v meni in pritisnemo novo ikono igre, ki smo jo pravkar ustvarili.

  Če vam ne uspe, morate to itak vedeti lahko poskusite z drugo metodo. V tem primeru vam od dvosekundne vsebine za prenos, ki smo vam jo pustili. Vse se začne enako, najprej na naš mobilni telefon namestimo oba elementa kot emulator, ki ga potrebujemo.

  Nato boste morali datoteke poiskati pri skrbniku, kot smo že omenili. Kasneje ustvarimo mapo za ROM-e in nato namestimo emulator kot v katero koli napravo APK, po vrsti ga odprete iz menija in zaženete ROM.

  Če ne veste, za kaj gre pri Crash Team Racing, je poleg tega, kot smo že povedali, povsem znana igra in ena izmed priljubljeni igralci vedno, morate vedeti, da gre za naslov, podoben Mario Kartu v Super NES.

  Gre za izdelavo dirk z uporabo različnih znakov, ki jih lahko najdemo v igri, z možnostjo bližnjic, pridobivanja orožja za napad na druge tekmece in vse z namenom doseči do cilja pred vsemi drugimi tekmovalci.

  Nekateri glavni liki v CTR so Crash, Dr, Neo Cortex, Tiny Tiger, Coco Bandicoot, N. Gin itd. Kaj je več ima več načinov igre res zanimivo, kar bi morali vedeti v podrobnosti.

  Upamo, da lahko uživate v tej odlični igri da smo prepričani, da se boste spomnili najsrečnejših trenutkov otroštva, ki ste jih preživeli s to igro z družino in prijatelji.

  Zahteve minimalne zahteve za namestitev Crash Team Racing na Android

  • Operacijski sistem: Android 2.2 ali novejši
  • RAM: Ni na voljo
  • Procesor: 1,0 GHz
  • Root: ne zahteva dovoljenj
  • Notranji pomnilnik: ni na voljo

  Ne pozabite tega, da boste lahko uspešno prenesite in namestite igro Crash Team Racing na vašem mobilnem telefonu Android morate natančno upoštevati vse korake in nasvete, ki vam jih ponujamo tukaj.

  Ali ste lahko namestili Crash Team Racing na Androidu s tem trikom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar