Glavni » alibaba-info » Kako pravilno prenesti in namestiti orodje Sony Flash Tool za svoj osebni ali prenosni računalnik

Kako pravilno prenesti in namestiti orodje Sony Flash Tool za svoj osebni ali prenosni računalnik

AliExpress WW

Sony Flash Tool je izjemno uporabno orodje da ga mora vsak lastnik mobilnega telefona Sony imeti v svojem računalniku. Če želite prenesti orodje Sony Flash Tool, morate še naprej brati ta članek, kjer bomo razložili tudi več funkcij tega neverjetnega orodja.

Brez dvoma prenesite Sony Flash Tool vam bo pomagal ukoreniniti to napravo Sony Xperia J, M, med drugim, pa tudi, če želite to storiti brez osebnega računalnika, obstajajo metode, ki vam lahko pomagajo, da izkoreninite te mobilne naprave.

Kazalo ()

  Za kaj je namenjeno orodje Sony Flash Tool?

  Preden nadaljujemo z vadnico, kako prenesti orodje Sony Flash Tool, želimo podrobno opisati vsako od njegovih funkcij ali vsaj najbolj bistvene. S tem orodjem, ki nam ga ponuja Sony, lahko izvedemo številne postopke, ki jih lahko pomagali izboljšati in popraviti našo mobilno napravo.

  Z njo bomo lahko utripajte novo vdelano programsko opremo, kadar koli želimo, Tudi če imamo mobilni telefon z opeko, ga lahko rešimo na dokaj preprost način. Seveda, čeprav za nekatere v tistem času pomenijo nove izraze ali nepotrebne koncepte, je vedno bolje biti pripravljen na vsako situacijo.

  Kot smo že omenili, nam to orodje pomaga pri ukoreninjenju, nameščanju novih ROM-ov po meri in drugih izjemno pozitivnih stvareh. Na kratko je potrebno orodje in še več za tiste, ki radi eksperimentirajo na svojem mobilnem telefonu.

  In čeprav je to potrebno, še ne pomeni, da je ena možnost za vse primere, Kot smo vam povedali na začetku, vedno obstaja način, kako mobilni telefon ukoreniniti brez osebnega računalnika. Če je v tem primeru vaša težava v tem, da imate drugo napravo, vam bomo povedali le, kaj lahko tablični računalnik Sony Xperia S celo zakoreninite brez osebnega računalnika.

  Kako prenesti orodje Sony Flash Tool?

  Če želite prenesti ta program, s katerim boste lahko flash firmware FTF Na izredno preprost in gibčen način morate slediti naslednjim korakom, ki vam jih bomo podali spodaj. Ti koraki so izjemno enostavni in ne zahtevajo podrobnega postopka..

  • Vse, kar morate storiti, je, da obiščete Sonyjevo razvojno stran.
  • Ko prideš tam, moraš samo pogledati, kje piše "Flash Tool za napravo Xperia "
  • Kliknite in nadaljevali boste s prenosom tega orodja.
  • Ko ga prenesete, morate slediti privzetemu postopku namestitve.

  Kako uporabljati to orodje?

  Če želite začeti uporabljati ta program, morate imeti nekaj stvari, ki so izredno pomembno predhodno preneseno.

  Najprej morate imeti gonilnike USB za naprave Sony, ki jih je enostavno prenesti in namestiti na vaš Sony Xperia. Če želite nadaljevati z namestitvijo v programu, sledite tem korakom.

  • Opazite pogon C. ima več map med katerimi lahko med drugim najdete vdelano programsko opremo, gonilnike.
  • Če natančno pogledate, je tisto, v katerem piše, da morate vstaviti datoteke .ftf, da lahko zadevno napravo utripa. V gonilnikih imate datoteke Fastboot in Flashmode, ki jih morate namestiti.

  Drugič, preden ga začnete uporabljati morate prenesti vdelano programsko opremo. Ko jo prenesete, jo morate dati v mapo vdelane programske opreme, da jo lahko učinkovito uporabljate z orodjem Flash.

  • Gremo tja, kjer imamo izvedljivo orodje Flash Tool, da ga odpremo.
  • Ko bo to odprto, bomo nadaljevali ikona strele ki je na vrhu. Izbrali bomo enega od načinov. Za namestitev datotek ". Ftf " morate izbrati Flashmode.
  • Nato izberete vdelano programsko opremo, ki jo želite utripati v napravi.
  • Ko naložite datoteko, se prikaže okno z nekaj stvarmi, ki jih morate storiti.

  Moral boš izklopite mobilni telefon in ga povežite z računalnikom, ampak na poseben način. Ker morate pritisniti in pridržati gumb za glasnost. To je, če uporabljate originalni kabel USB, da se izognete kakršnim koli težavam.

  Zdaj samo sledite navodila, ki vam jih nudi Sony Flash Tool da bi lahko vse pravilno dopolnili. Kot boste videli, ni preveč zapleteno in vam bo za izvedbo celotnega postopka, povsem preprostega in hitrega, vzelo nekaj minut..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar