Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti Chrome OS v navidezni stroj z VirtualBoxom v sistemu Windows ali MAC

Kako prenesti in namestiti Chrome OS v navidezni stroj z VirtualBoxom v sistemu Windows ali MAC

AliExpress WW

Chrome OS je projekt iskalnika Google, ki uporablja svoj pomemben brskalnik Google Chrome svoj operacijski sistem, ki temelji na uporabniškem vmesniku iz oblaka. Se pravi, danes iz roke poizvedbe, ki nam jo je privrženec dal o tem, kako prenesite Chrome OS v navidezni stroj Z orodjem VirtualBox v operacijskem sistemu Windows ali Mac smo se odločili, da napišemo to objavo, da dobimo vse potrebne informacije.

Če ste oseba, ki eksperimentira z navideznimi stroji ali želi vedeti, kako deluje Googlov operacijski sistem za računalnike, je ta objava lahko zelo koristna.

Se boste naučili namestite Chrome OS na VirtualBox na najhitrejši in najlažji način in dobim veliko koristi, tudi če v sistemu Windows konfigurirate mapo v skupni rabi 7,8,10.

Poleg tega in preden začnemo razlagati korake, ki jih morate upoštevati, moramo to povedati Chrome OS je operacijski sistem kar lahko na primer najdemo v znamenitem Google Chromebooku.

Veliko uporabnikov je že imelo pristop k temu, da je Chrome OS z njim zelo zadovoljen in ne glede na to, ali ste ga že poskusili, menimo, da bi morali poskusiti.

Kazalo ()

  Navodila za namestitev sistema Chrome OS v VirtualBox

  Prva stvar, ki jo moramo storiti, če želimo namestiti Chrome OS v VirtualBox, je, da prenesemo to drugo orodje in nato nadaljujemo s postopkom, kar lahko še posebej storimo.

  Gre seveda za uradno spletno mesto te storitve, kjer moramo izbrati svoj operacijski sistem in nato dati povezavo za prenos kot pri katerem koli drugem programu ali aplikaciji.

  Ko ste izvedli prejšnji korak, je naslednji povezan neposredno poiščite ISO za Chrome OS, ki ga lahko tudi brez nadaljnjega prenašamo. Čeprav boste našli več različic, morate vedno poiskati najnovejšo in tisto, kar je zanimivo.

  Na tej točki bomo odprli VirtualBox in izberite možnost za ustvarjanje novega stroja, ki mu lahko damo želeno ime, pri čemer seveda izberemo OS Chrome OS, ko moramo izbrati.

  Po tem bi prišel celoten postopek konfiguracije stroja in preverjanje, da tehnične značilnosti stroja zadostujejo za zagon tega operacijskega sistema..

  Običajno v teh primerih priporočamo, da imate vsaj 2 GB pomnilnika RAM, čeprav seveda povečate RAM pomnilnik vašega računalnika   bo vse bolj tekoče, in če temu dodamo še dodatke, ki se ujemajo, veliko bolje.

  Vadnica nima več korakov od teh, čeprav nismo želeli omeniti, da lahko Chrome OS preizkusimo tako v sistemu Windows kot v drugih operacijskih sistemih, kot sta Ubuntu ali Mac.

  Tako lahko preizkusite, kako Chrome OS deluje v operacijskem sistemu Windows 10

  Začeti moramo pri odličnem podjetju Google, za katerega je bilo značilno, da nam olajša življenje z različnimi brezplačnimi izdelki; je želel prispevati na trgu operacijskih sistemov.

  Kako ste to storili? ustvarjanje operacijskega sistema Chrome OS če smo pošteni, nismo poslali, kot je pričakovalo podjetje; vendar je sčasoma uspel pridobiti svoje mesto in počasi narašča.

  Točka za in morda ena od stvari, ki mu je pomagala, da se je uveljavil; je, da njen operacijski sistem omogoča izvajanje aplikacij v Androidu, programske opreme v Linuxu in iger. Kakor pa obstajajo pozitivne točke, ki jih je treba poudariti, obstajajo tudi točke, za katere morate delati.

  Sklicujemo se na Združljivost s sistemom Chrome OS, ki je zelo omejena. To posledično otežuje namestitev zunaj Chromebookov..

  Rešitev zgoraj navedenega je Različica Chromium Os da ima marsikaj podobnega operacijskemu sistemu, ki nam ga ponuja Google; Olajšamo ga, da ga postavimo v navidezni stroj in na ta način na njem delamo prek sistema Windows, in ravno to nam ponuja CloudReady.

  Kaj je CloudReady? Znan je kot operacijski sistem, ki se je rodil na osnovi OS Chrome in omogoča sprejemanje nekaterih Googlovih omejitev, kar nam daje možnost, da kateri koli računalnik spremenimo v Chromebook.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar