Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Cf Auto Root in root ali root vaš mobilni telefon Android

Kako prenesti in namestiti Cf Auto Root in root ali root vaš mobilni telefon Android

AliExpress WW

Ko ste uživali v svoji napravi, je garancija potekla in očitno želite uživati ​​v novih stvareh kar pride, je koren in vse, kar je povezano s tem svetom, ki je preprosto super in pravim super, ker je možnosti dejansko veliko. Ne gre pa za to, da bi rad govoril prav o tem, ker smo to že večkrat storili v blogu..

Vse ima prednosti in slabosti, ko ukoreniniš mobilni telefon, ko zmagaš, dobiš več prednosti Kakšne slabosti očitno, še veliko več. Možnosti so neomejene in lahko počnete, kar želite.

Poleg tega najbolj priljubljenih naprav na trgu, Samsung sta na vrhu In zato je tako enostavno izkoreniniti mobilni telefon iz tega podjetja, na blogu je veliko vadnic natančno za ukoreninjenje določenih modelov.

Kazalo ()

  Prenesite in namestite CF-Auto-Root na Samsung

  Očitno je prva stvar, ki jo boste morali storiti, to prenesite CF-Auto-Root. Upoštevajte, da ni enak za vse naprave, za vsakega modela je ena.

  Ko ste enkrat v spletu, preprosto za odpiranje iskalnika morate pritisniti control + F in samo napišite model svoje naprave, če želite v mobilnem telefonu najti določen model, pojdite v Nastavitve> O napravi.

  Še ena stvar, ki jo boste potrebovali, je, da prenesete Odin, to je zelo uporabno orodje za namestite CF-Auto-Root na vaš Samsung, plus vdelana programska oprema itd.

  Koraki za ukoreninjenje mobilnega telefona Android s CF Auto Root

  Ko ste izvedli zgoraj navedeni postopek, morate najprej razpakirajte datoteko ZIP, v katerem je orodje CF Auto Root.

  Potem, priročno je narediti varnostno kopijo, za zaščito datotek. Prav tako se morate zavedati, da je za posledice postopka ukoreninjenja odgovoren uporabnik, ki to udejanja v praksi..

  Torej ste pripravljeni sledite korakom ki smo jih navedli spodaj:

  • Izklopiti morate svojo opremo, in potem ga morate znova zagnati. Če želite to narediti, morate v kombinaciji pritisniti gumba: Power + Volume Down. Nato se na zaslonu prikaže meni za upravljanje.
  • Zdaj, preden karkoli drugega, boste morali povežite mobilni telefon ali tablični računalnik z računalnikom, v ta namen uporabite kabel USB.
  • Nato boste morali dostop do mape, v kateri je CF Auto Root; v kateri naj se pojavi več datotek, med katerimi morate izbrati in zagnati datoteko z naslovom "root-windoes.bat ", če uporabljate računalnik. Upoštevate lahko tudi, da morate, če uporabljate računalnik s sistemom Linux, izbrati datoteko z imenom "linux.sh "
  • Zagotovo se bo pojavilo okno ukazne vrstice, v katerem je mogoče videti opozorilo, ki to kaže CF Auto Root bo nadaljeval z odstranitvijo zaščite naprave v katerem se izvršuje.
  • Pritisnite katero koli tipko in CF Auto Root bo začel svoj postopek.
  • Izvršitev bo potekala postopoma, običajno je, da lahko prikaz rdečega logotipa Android, ki se bo nahajal na zaslonu naprave Android. Poleg tega boste vizualizirali tudi različne vrstice informacij.
  • Ob zaključku, mobilni telefon se bo nadaljeval znova, in takoj za tem ga lahko odklopite od računalnika.
  • Končno, skrbno preverite, če je bilo vse pravilno in če je bil mobilni telefon nezaščiten s sistemom CF Auto Root.

  Kot ste videli, je postopek ukoreninjenja vašega mobilnega telefona izredno preprosto in traja največ pet minut, tako ko se enkrat naučite, boste lahko hitro izkoristili vse prednosti, da ste root uporabnik.

  Na primer: Če izvajate root, lahko podarite novo življenje svojemu staremu mobilniku, preprečuje, da bi se ga znebili. Poleg možnosti, da se znebite vnaprej nameščenih aplikacij, ki jih v telefonu ne uporabljate in na njih zasedete prostor. Seveda lahko zahvaljujoč korenu namestite ROM-e, do katerih prej niste imeli dostopa in ki delujejo čudovito.

  Najboljše od vsega je to postopek je primeren za katero koli vrsto uporabnika. Ni vam treba imeti preveč naprednega znanja o tej temi, čeprav je več kot jasno, da bolj ko boste prebrali in bili pozorni na vsako podrobnost tega vodnika, in če boste o njem gledali videoposnetke, bolje bo..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar