Glavni » google » Kako korak za korakom prenesti in namestiti Britain's Got Talent za Android

Kako korak za korakom prenesti in namestiti Britain's Got Talent za Android

AliExpress WW

Če radi spoznavate nove talente, ste zagotovo že slišali za britanski Got Talent, resničnostni šov, ki prikazuje najboljše talente pri običajnih ljudeh, običajno ne preveč znanih., dokazovanje izjemnih spretnosti v dejavnosti ali posebne umetnosti.

To mednarodno franšizo proizvaja priznana družba ITV v Veliki Britaniji, zmagovalec pa končno prejme ček pri približno 100.000 funtov sprememba bi znašala okoli 140.000 USD denarja, kar sploh ni zanemarljivo in razlog, zakaj ljudje pridejo k njemu motivirani z njegovo sočno nagrado.

Britanija je dobila talent, je postala ena izmed najbolj priljubljenih televizijskih oddaj okoli sveta. Ta izvrstna oddaja daje številnim ljudem priložnost, da pokažejo svoje najboljše talente in sposobnosti, ki jih na koncu oceni žirija..

Od glasbenikov do žonglerjev so nekateri talenti, ki jih najdemo v tej televizijski oddaji, ki so se priljubljenost in priznanje znašli kot nekatere uspešne resničnosti iz drugih držav, kot je Double Temptation..

Če je to ena izmed vaših najljubših oddaj in se uglasite vsakič, ko se predvaja, potem imam za vas dobre novice. V uradni trgovini aplikacij za Android najdete aplikacijo te oddaje, torej lahko prenesi Britain 's Got Talent. 

Prednost, ki jo boste imeli v nasprotju z ogledom te oddaje na televiziji ali v mobilni aplikaciji, je ta, da boste ob prenosu imeli lahkoto interakcije in skupne rabe v družabnih omrežjih..

Kazalo ()

  Zanimivo je pri prenosu britanske aplikacije Got Talent?

  Če se odločite za namestitev te odlične aplikacije na svoj mobilni telefon, boste lahko v njej uživali veliko število funkcij. Med nekaterimi lahko omenimo, da izstopajo video posnetki udeležencev, ki so bili žiriji najbolj všeč. Poleg tega je to tudi uradna aplikacija Britan's Got Talent videli boste veliko galerijo fotografij, kjer nekateri, lahko vidite, da so jih posneli v zakulisje.

  Poleg vsega tega še ta aplikacija ima tudi neposreden dostop, tako da si lahko ogledate Instagram fotografije vseh članov žirije. Aplikacija ima tudi svoj rdeč gumb, kar pomeni, da lahko kadar nekdo sodeluje, delite s prijatelji, če jim je bilo všeč.

  Kako prenesti Britain's Got Talent za Android?

  Kot smo že omenili, je prenos Britanijevega talenta za Android možen, saj ga lahko najdete v trgovini Google Play in je na voljo tudi za računalnike z operacijskim sistemom iOS. Poleg tega je a popolnoma brezplačna aplikacija, tako da ne boste imeli težav z nalaganjem.

  Koraki za prenos Britanije za talent za Android

  Če ne veste, kako prenesti to aplikacijo, vam ni treba skrbeti, je zelo preprosta in tukaj Pojasnil bom, kako to storiti hitro in varno:

  1. Prva stvar, ki jo morate storiti za prenos Britain's Got Talent za Android, je odpreti aplikacijo Google Play, ki jo najdete v imeniku aplikacij v napravi Android.
  2. Ko to storite, poiščite aplikacijo Britain's Got Talent s pomočjo iskalne vrstice na vrhu zaslona.
  3. Ko bi našli aplikacijo, bi morali poiščite gumb Namesti in kliknite nanjo. Ko to storite, se prikaže novo okno; z informacijami, potrebnimi za dostop do te aplikacije, zato pritisnite, kjer piše V redu.
  4. Zdaj bi se morala aplikacija prenesti, počakajte, da se prenos konča in sin namestite samodejno.
  5. Ko je namestitev končana, boste lahko odprli aplikacijo. Upoštevati morate le navodila, ki se prikazujejo odslej, in lahko uživate v tej odlični aplikaciji.

  Tako enostavno je prenesti Britain's Got Talent za Android. Kaj čakaš, da to storiš? Vaš najljubši udeleženec vas čaka. Torej izkoristite aplikacijo in prepustite se okužbi z najboljšimi veščinami iz te države; in celo v mnogih svojih nastopih z odri, pripravljenimi na mednarodne turneje.

  Samo za primer dejanja, ki ga je imela ekipa Look How To Do It, sta bila Ashleigh in Pudsey; nadarjen psiček plesalec, ki je javnost navdušil s svojimi odličnimi veščinami.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar