Glavni » android » Kako prenesti in namestiti programe in igre na BlackBerry, ne da bi imeli App World

Kako prenesti in namestiti programe in igre na BlackBerry, ne da bi imeli App World

AliExpress WW

Ko pomislimo na večje proizvajalce mobilnih naprav po vsem svetu, je jasno, da najprej najdemo Apple, nato pa še nekaj tistih, ki izkoriščajo operacijsko okolje Googlovih ljudi, ko govorimo seveda o Androidu. Tako vas bomo naučili prenesite aplikacije, ne da bi bil App World to je vaša uradna trgovina z aplikacijami.

Zdaj so tudi oni Terminali BlackBerry, ki imajo v mnogih primerih istoimenski operacijski sistem. Prva stvar, ki jo morate vedeti v zvezi s tem, je, da jo verjetno tisti uporabniki, ki imajo danes napravo BlackBerry, želijo kar najbolje izkoristiti svoje naprave, tudi zunaj trgovine aplikacij App World.

Kako prenesti in namestiti aplikacije in igre na BlackBerry brez App World
Oglejte si ta video na YouTubu

Če ste že preizkusili vse aplikacije, ki nastanejo kot učinek in so na voljo na BlackBerryju. V teh primerih dejansko svetujemo, da namestite aplikacije BlackBerry brez App World z uporabo aplikacij JAD, COD, ALX in JAR, ki jih v mnogih primerih lahko namestimo prek OTA, zato je v tem članku nekaj o tem..

Če ne veste, o čem govorimo, vedeti morate, da to počnemo posebej v obliki "OVER ZRAK ", Na primer, na napravo BlackBerry namestimo aplikacije, kot sta Uber ali Tinder, to je aplikacije, ki jih je mogoče namestiti v napravo BlackBerry, ne da bi morali iti v trgovino z aplikacijami..

Kazalo ()

  Kot Word App na BlackBerryju

  App Word imenujemo BlackBerry Za tiste, ki ga ne poznajo, je podoben trgovini Android Play. Je glavna platforma, kjer obstajajo katalogi programske opreme in iger, združljivi z našo mobilno napravo BlackBerry..

  Zaradi neštetih sprememb in procesov, ki so se zgodili v telefonskem podjetju, ki je dobilo domeno mobilnega trga. Naprave so z leti izgubile svojo združljivost umik s trga in posledično se umakne podpora tehnologiji, ki jo ponuja Blackberry.

  Danes obstajajo metode, ki se jih bomo naučili za tiste, ki imajo staro napravo BlackBerry in jo želijo prenesite s te aplikacijske platforme. S tem, kar bomo imeli v neskončnost, bomo pokazali spodaj. Za tiste, ki še vedno ne vedo, kako prenesti Blackberry App World. Prednosti BlackBerry Bold 9100 z BlackBerry daleč presegajo zelo polno fizično tipkovnico QWERTY, ki lahko hitro in prilagodljivo vnaša vsebino.

  Iz tega razloga ne moremo dostopati le do najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij in ohranjati stike s prijatelji, temveč tudi povečati število njihovih prijateljev. App World (App World lahko prenesete brezplačno) aplikacijska funkcionalnost, ki nam omogoča uporabo različnih orodij.

  Kako prenesti aplikacije, ne da bi imeli App World na BlackBerryju

  Prvo, kar morate v zvezi s tem opozoriti, je to to povezavo morate vnesti, da najdete veliko aplikacij niso del App World-a ljudi BlackBerry. V tem smislu moramo priporočiti, da je priročno, da analizirate, katere različne aplikacije so na voljo.

  Zdaj, ko ste to storili, morate odpreti brskalnik, pojdite na stran aplikacije, ki jo želimo prenesti, poiščite aplikacijo, ki nas zanima, in kliknite Prenesi.

  Potem ko končate, se prikaže zaslon z vprašanjem, ali želite "prenesite to aplikacijo", preden kliknete Prenesi. Na koncu postopka se bo pojavilo tudi sporočilo, da je bila aplikacija nameščena in če jo želimo namestiti.

  Nostalgija BlackBerry kot tržna strategija

  Zamisel o ponovni vzpostavitvi blagovne znamke, ki je v preteklosti imela zelo močan vpliv, in ponovni povezavi s potrošniki z nostalgijo se morda zdi tvegana, vendar za nekatera podjetja deluje. V nekem smislu to Morda gre za strategijo BlackBerryja, vendar rezultati niso najboljši. Za Nokijo, ki se je v zadnjih letih pojavila tudi na trgu mobilne telefonije, se ni najbolje odrezala.

  To to je zaradi novih tehnologij in pametnih telefonov to je spremenilo svet mobilnih naprav, kot smo jih nekoč poznali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar