Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Android Studio 3.0 v španščini za moj računalnik s sistemom Android ali Windows

Kako prenesti in namestiti Android Studio 3.0 v španščini za moj računalnik s sistemom Android ali Windows

Android Studio je Googlov uradni IDE za programiranje za programiranje za Android, rojeno iz Eclipse, da zadovolji potrebe uporabnikov pri ustvarjanju aplikacij iz nič v Javi ali C. Od začetka delovanja to orodje izboljšuje in uvaja nove funkcije, zaradi katerih je ustrezno.

In čeprav lahko ta operacijski sistem najdemo v vseh vrstah pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, je resnica zunaj omenjenega trga, da se stvari zapletejo, Google ne podpira drugih arhitektur. Iz tega razloga v računalnike ni mogoče namestiti uradnega Google Androida.

Za maksimalno poenostavitev ustvarjanje profesionalnih aplikacij in se poleg tega prilagodijo potrebam razvijalcev. Tako je Google pravkar predstavil stabilno različico novega Android Studio 3.0, novo različico, ki je opremljena z velikimi izboljšavami in novicami, kot bomo videli spodaj.

Novi Android Studio 3.0 je bil že napovedan maja med Google I / O 2017. Po tej konferenci smo vam že povedali o tej novi različici programskega IDE-ja, pa tudi o vseh novostih in izboljšavah, ki jih je Google napovedal za svoje programsko okolje.

Android Studio 3.0 je zdaj mogoče prenesti v stabilni različici, po številnih komentarjih in zanimanju uporabnikov v zvezi s tem. Resnica je, da po tednih in tednih, ko smo videli nekaj beta tega sistema, že imamo uradno različico Android IDE, ki je v tretji generaciji,.

In v tem članku vas želimo naučiti kako imeti ta sistem, Prav tako je treba opozoriti, da je pomembno, da posodobite svoj mobilni operacijski sistem, da ne boste zamudili novic, ki jih prinašajo.

Napovedani v preteklem Google I / O 2017, ni dvoma, da smo v prisotnosti enega od najboljše različice Android Studio ki smo jih videli in, če tega nismo podrobno preizkusili, najboljše od tistih, ki so obstajali.

Tudi ta aplikacija prihaja nabito z vsemi vrstami novic, tako da bomo spodaj analizirali nekatere od njih, tako da jih boste poznali po malem. Pravzaprav so nekatere od teh novih funkcij tako pomembne, da smo jih želeli omeniti na začetku..

In moramo reči, da so povezane z možnostjo odprave prejšnjih napak, ustvariti aplikacije veliko hitreje, nam ponudite popolno podporo za Kotlin, pa tudi več novih orodij in nov uradni programski jezik za Android.

Kazalo ()

  Kaj je novega v Androidu 3.0 Studio za razvijalce

  No, v času poudarite nekatere nove funkcije Android 3.0 Studio, Omeniti moramo na primer podporo za Kotlin, poleg izboljšav za JAVA 8 in nove urejevalnike slojev, ki jih bomo imeli pri roki.

  Poleg tega bomo našli prilagodljive ikone, ki doslej niso bile, ne da bi pozabili na vire XML ali emulatorje trgovin Google Play. Druge nove funkcije v Android Studio 3.0 povezane s podporo za Android Things, posodobitev aplikacij v Androidu je pomembna.

  Kot tudi platforma IntelliJ, podpora za Takojšnja Googlova aplikacija in za OpenGL ES 3.0. Zunaj tega bomo našli Google Maven in nekatere izboljšave zmogljivosti na splošno. In ne moremo pozabiti, da bo prispel Android Launch Quick Launch..

  Videli bomo tudi podporo za proxyje, odpravljanje napak APK-jev ali možnost poročanja o napakah v emulatorju. Raziskovalec datotek je bil popolnoma prenovljen, na voljo pa je nov Android Profiler. Kot lahko vidite, ima Android Studio 3.0 nekaj zanimivih novic, za katere menimo, da bi jih morali v tej situaciji seveda upoštevati.

  Kako prenesti Android Studio 3.0

  Vsi uporabniki, ki imajo v svojih računalnikih že nameščen ta IDE za programiranje, ko ga odprejo, bodo videli okno, ki jih bo vprašalo prenesite in namestite novo različico, saj ga je nujno imeti.

  Postopek posodabljanja je praktično samodejen in nas ne bo prosil za nič drugega kot za čas. Poleg tega bo posodobljen SDK, ki smo ga namestili, in spoštoval bo konfiguracijo, tako da nas bo, ko odpremo IDE, vprašal, ali želimo uvoziti staro konfiguracijo ali želimo začeti iz nič..

  No, verjetno ste prišli do tega članka v želji vedeti, kako namestite Android Studio 3.0 v svoj mobilni telefon, In zato morate na tej povezavi odpreti to povezavo, ki vas popelje na uradno stran projekta, tako da boste dobili vsebino, ki jo iščete..

  Kaj menite o Android Studio 3.0 zdaj, ko ga natančno poznate?

  Priporočena
  Pustite Komentar