Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Android 5.0 Lollipop

Kako prenesti in namestiti Android 5.0 Lollipop

AliExpress WW

Ne moremo zanikati, da je ena izmed najboljših različic, ki so izšle za Android Lizika. Pravim, da je eden najboljših, ker je bila to velika sprememba, impresivno dviganje obraza za to, kar je ta operacijski sistem, ki smo ga nedvomno prejeli z odprtimi rokami,.

Poleg tega obstaja še veliko ljudi, ki so Marshmallow na svojih mobilnih telefonih, vendar raje prenesete različico na Lizika ker ima skoraj enake stvari kot različica 6.0, vendar z veliko prednostjo, da je precej lažja, zaradi česar je veliko boljša za naprave nizkega / srednjega razreda, ki imajo na splošno malo prostora za shranjevanje.

Kazalo ()

  Prenesite ROM Lollipop za telefon Android

  V primeru, da ga imate Android različica nižja od Lollipop, Najprej poskusite posodobitev prenesti prek OTA, to dosežete v Nastavitve> O napravi in ​​nato v Posodobitev programske opreme, na ta način lahko preverite, ali je na voljo kakšna posodobitev in ali jo morate posodobiti zdaj, tudi ne pozabite, da morate za izvajanje tega postopka imeti minimalno baterijo, priporočam vam ne delaj tega, če nimaš 60% ali več baterije.

  Če za Android ni posodobitve ali za vašo napravo ni uradnega ROM-a, lahko poskusite ROM po meri, ki ima na splošno najbolj priljubljeni telefoni vsaj več možnosti v zvezi s tem in veliko ROM-ov ima različne različice, očitno bi morali poiskati tisti, ki temelji na Android 5.0 Lollipop imeti to različico v telefonu Android.

  Kako namestiti Lollipop na telefon Android

  Da bi to lahko storili, morate imeti napravo zakoreninjeno in imeti nekaj osnovnega znanja na tem področju, sploh ni zapleteno in vam lahko zagotovim, da med branjem o tem, kaj je ukoreninjenje, po meri rom, itd. Ta postopek boste pripravljeni izvesti brez kakršnih koli težav, preprosto je treba zapraviti nekaj minut za branje, da se izognete težavam, ko počnete stvari.

  Pomembno je, da opombe vsakega ROM po meri dobro vedeti, kaj se namesti in predvsem vedeti, kako to namestiti, da imajo nekateri drugačne načine namestitve kot drugi, zato morate biti pozorni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar