Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Adobe Flash Player za mobilne naprave Android

Kako prenesti in namestiti Adobe Flash Player za mobilne naprave Android

AliExpress WW

Namestitev programa Adobe Flash Player na naprave Android ni tako zapletena, kot se sliši. Čeprav je prenos istega ni storjeno prek Trgovine Play, Ta postopek lahko izvedete v brskalniku, ki ga uporablja vaša mobilna naprava.

S pomočjo programa Adobe Flash Player boste lahko kadar koli odprli in predvajali datoteke in večpredstavnostne vsebine. Torej, če želite vedeti malo več o tej temi, Vabimo vas, da si v naslednjih vrsticah preberete njegovo obrazložitev.

Kazalo ()

  Kaj je Adobe Flash Player?

  Adobe Flash Player je aplikacija, ki je potrebna v nekatere naprave za nekatere stvari. Upoštevajte, da različice Flash Player za nove različice Androida ne izhajajo, saj je bil 4.0.x Flash Player odstranjen iz Trgovine Play in nobena različica za nove operacijske sisteme, ki temeljijo na Androidu.

  Čemu je namenjen ta program?

  V bistvu za predvajanje datotek, ki so v formatu SWF, lDatoteke SWF. Običajno gre za animacijske datoteke bodisi kratke animacije bodisi spletne strani, ki so v celoti ali delno animirane. Vprašanje je, da se v mobilnih napravah včasih presenetimo, da določenih vsebin ne moremo uživati ​​ravno zaradi tega, ker moramo namestiti Adobe Flash Player.

  Ali je zelo težko prenesti?

  Ni za nič zapletenega prenesite Adobe Flash Player, to moramo storiti na njegovi uradni strani. Očitno vam priporočamo, da to storite, ko imate stabilno povezavo Wi-Fi. Ta Flash Player za Android ni pretežka datoteka, saj bi tehtal le 4,71 MB.

  Ali je Flash Player enak HTML5?

  V trenutno je Flash Player mrtev, bone nima posodobitev podjetja Adobe. HTML5 je od svoje predstavitve začel precej impresivno rasti in vodilni brskalniki in spletne strani na svetu so sprejeli to veliko bolj varno tehnologijo..

  Težava je v tem, da še vedno obstaja veliko spletnih strani, ki še naprej ponujajo različne vsebine v programu Flash, zato je na koncu potrebno, da je v vašem Androidu nameščen Adobe Flash Player. The dopolnilo postane temeljno da lahko ob številnih priložnostih uživate v raznolikih animacijah, video posnetkih nasploh, med drugim tudi v igrah.

  ? APK za Adobe Flash Player?

  Kaj boš imel na svojem mobilnem telefonu prenos je datoteka APK Flash Player, zato morate imeti omogočene neznane vire. Najdete jih v nastavitvah> varnost. Ker tega ne prenašamo iz Trgovine Play, je nujno, da imate to možnost omogočeno.

  Kako namestiti Flash Player?

  • Najprej morate očitno prenesti datoteko v obliki APK, ne pozabite, da ni več na voljo, zato jo morate narediti s povezave na uradnem spletnem mestu Adobe.
  • Zdaj boste morali datoteko APK prenesti v svojo mobilno napravo.
  • Nato se prepričajte, da je aktivirana možnost "neznani viri ", da boste lahko namestili APK, to je v možnostih (nastavitev), potem varnost in tam bi moralo biti.
  • Zdaj boste morali APK poiskati z nameščenim raziskovalcem datotek, da ga boste lahko odprli in zagnali.
  • Zdaj bi bilo vse v redu in lahko boste uživali v vseh prednostih, ki vam jih daje Flash.

  Katere podrobnosti moram imeti v mislih?

  Upoštevajte, kaj je je pomembno, da brskalnik, ki ga uporabljate lahko očitno podpira to tehnologijo, sicer je zaman nameščati Flash Player na vašo mobilno napravo.

  Google Chrome, na primer brskalnik iskalnika, ki ga toliko uporabljajo, na primer ni združljiv s programom Adobe Flash Player. Vendar obstajajo tudi drugi, kot sta znana Opera ali Firefox. Podobno tudi Opera Mini ne podpira Flash, zato bi morali uporabljati njegovo skupno in trenutno različico.

  To boste spoznali če ne bo več posodobitve za nove različice iz Androida. Resnica je, da se v nekaterih aplikacijah ta tehnologija še vedno uporablja, v večini ali najbolj priljubljenih pa jo nadomeščajo novejše in varnejše aplikacije kot kdaj koli prej. Zato malo po malo brskalnik, kot je Chrome, ne potrebuje več Flash-a, zato se izgublja in ne vidimo novih različic.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar