Glavni » google » Kako brezplačno prenesti in namestiti Adobe Flash Player na najnovejšo različico

Kako brezplačno prenesti in namestiti Adobe Flash Player na najnovejšo različico

AliExpress WW

Mnogi ljudje iščejo način, kako enostavno prenesti to aplikacijo na svoje naprave. No to zelo pomaga pri izvedbi številnih iger ali večpredstavnostnih datotek, pa tudi nemoteno delovanje neskončnega števila spletnih strani. Zato bi morali razmisliti o prenosu programa Adobe Flash Player v svoje naprave.

Običajno to dobro deluje. Vendar se včasih zruši na različnih operacijskih sistemih, odvisno od njihove združljivosti. Toda v tem članku vas bomo naučili, kako prenesti ali namestiti najnovejšo različico te aplikacije, tako da boste lahko v njej uživali brez zapletov v času, ki bo na voljo..

Kazalo ()

  Kaj je Adobe Flash Player?

  Adobe Flash Player je že dolgo eno najpogosteje uporabljanih programov po vsem svetu za predvajati večpredstavnostne vsebine. Danes je Flash Player v nevarnosti in napovedujejo njegovo naslednje izginotje, a kljub temu ga moramo večkrat imeti v svojih napravah, da lahko vidimo večpredstavnostne vsebine.

  Zakaj bi moral prenesti Adobe Flash Player?

  Če že dolgo imate računalnik, kot v večini naših primerov, boste vedeli, da je eden od programov, ki vedno obstaja slavni Adobe Flash Player, ki občasno predstavlja nekaj posodobitev za izboljšanje uporabniške izkušnje.

  V tem primeru želimo analizirati, kakšen je videz na prizorišču Adobe Flash Player različica 19.0.0.245, tistega, ki se splača in ga lahko brez težav prenesete od tu, ko analiziramo novosti.

  Katere nove funkcije najdemo v programu Adobe Flash Player 19.0.0.245?

  V bistvu moramo v tem smislu poudariti, da morajo biti glavne novosti Adobe Flash Player 19.0.0.245 v primeru te posodobitve povezane z rešitvami nekaterih napak in šibkih točk, na katere je pravzaprav veliko opozorila uporabniki sami. Kot vedno v teh primerih toplo priporočamo posodobitve, saj so edini način, da jih rešijo, poleg tega pa nas varujejo pred kiber kriminalci.

  Kaj mislijo razvijalci?

  Ne moremo pozabiti dejstva, ki ga imajo razvijalci Adobeizkoriščanje priložnosti za komunikacijo z uporabniki to poleg obstoja nekaterih ranljivosti, ki smo jih omenili. Nobeden od njih v resnici ne povzroča težav, ker ni bilo nobene zlonamerne programske opreme, ki bi skušala izkoristiti svoje luknje, čeprav je, kot smo rekli, vedno bolje, da jih zapustimo.

  Lahko rečemo, da smo v resnici prisotni preventivni popravki, ki se pojavijo odpraviti ranljivosti, ki vplivajo na varnost uporabnikov ali stabilnost tega programa. Dodani so nekateri kontrolniki za preverjanje veljavnosti, ki doslej niso bili prisotni, in težave, ki so jih zaznali uporabniki storitve Google Project Zero, so bile rešene.

  Poleg drugih všeč Keen Team, Zero Day Initiative in Alibaba Security Research Team. Natančneje, da je Adobe Flash Player bolj varen kot prej, in ga ne smemo nehati posodabljati.

  Enostavni načini namestitve Adobe Flash Player

  Najprej morate namestiti ta program odprite naš brskalnik in obiščite uradni splet Adobe Flash Player. Če imamo to programsko opremo že nameščeno, nas bo splet obvestil, da jo imamo že nameščeno v brskalniku in da bomo redno prejemali posodobitve.

  Če nimamo Adobe Flash Playerja, moramo korak za korakom slediti navodila na spletu. Za to moramo najprej izbrati svoj operacijski sistem in različico.

  V desnem delu strani vidimo pogoje uporabe, da lahko v celoti preberemo, če kliknemo na "Licenčna pogodba za programsko opremo Adobe ". Na dnu vidimo gumb, ki označuje "prenesi zdaj ".

  Izpust pomeni to preberite in sprejmite pogoje uporabe. Ko je Adobe Flash Player prenesen, ga je treba zagnati za namestitev. Ta postopek lahko traja nekaj minut.

  Pojavila se bo vrstica napredka bo pokazal potek namestitve. Ko končate, moramo le klikniti gumb "končaj ". Takoj zatem se prikaže sporočilo, da je postopek namestitve končan.

  Program priporoča, da po namestitvi znova zaženemo računalnik. Čeprav ta korak ni povsem potreben, bomo pa priporočamo, da se odločite za ponovni zagon. Ko se računalnik znova zažene, lahko zdaj brez težav uživate v predvajalniku Adobe Flash Player in predvajate večpredstavnostne vsebine..

  Kako posodobiti Adobe Flash Player?

  Zdaj, ko veste, kako namestiti Adobe Flash Player, je naslednji korak, da imate programska oprema, vedno posodobljena na najnovejšo različico. Posodobitve se običajno izvedejo samodejno. V nasprotnem primeru lahko obiščete uradno spletno mesto Adobe Flash Player in prenesete posodobitev, ki ustreza vašemu operacijskemu sistemu in brskalniku.

  Pri namestitvi Adobe Flash Player in pri izvajanju njegovih posodobitev je naše priporočilo to vedno prenašajte z uradnih strani. Na ta način se izognete težavam, kot je zlonamerna programska oprema.

  Ali obstajajo nadomestki za Adobe Flash Player?

  Adobe Flash Player obstaja že več kot 20 let, varnostne pomanjkljivosti v zadnjih letih pa mu dajejo slabo ime. To je privedlo do pojava novega orodja, ki so pripravljena ukrasti vaše mesto. Kot se dogaja pri HTML5, čeprav se pri Adobeu borijo z Adobe Animate CC.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar