Glavni » amazon » Kako prenesti katero koli aplikacijo APK ali igro iz trgovine Google Play brez prijave

Kako prenesti katero koli aplikacijo APK ali igro iz trgovine Google Play brez prijave

AliExpress WW

Apk-Download-Presentacion

Gotovo ste večkrat želeli ali imeli potrebo prenesite aplikacije ali igre iz trgovine Play, Toda računa niste imeli na voljo ali se iz kakršnega koli razloga niste želeli prijaviti, tukaj vam bomo pokazali, kako prenesti aplikacijo trgovine Play brez prijave.

Danes želimo priporočiti "Apk Downloader ". Kaj je z nekaj besedami aplikacija, s katero lahko prenesite katero koli aplikacijo iz trgovine Play v APK ne da bi se morali prijaviti. Edino, česar ne bomo mogli prenesti, so vrhunske aplikacije.

Upoštevajte, da aplikacije prenašate s programom Apk Downloader ima več zanimivih prednosti, Med njimi najprej nikomur ne dajemo informacij o čem osebnem.

Včasih celoten katalog Googlove trgovine ni primeren za celoten repertoar naprav od obstajajo aplikacije, ki ne delujejo na starih mobilnih telefonih, programska oprema, ki potrebuje minimalne zahteve, na primer aplikacije, ki niso na voljo za nekatere države, ali mobilni modeli ali ekskluzivne aplikacije, zato Google Play pri dostopu do trgovine z nepodprtim Androidom ne omogoča možnosti prenosa, zato je treba poiskati druge možnosti.

V tem primeru z Apk Downloaderjem ne bomo imeli opravka s tovrstnimi težavami, ker bomo lahko prenesli vse, kar želimo.

Kazalo ()

  Kaj je APK?

  APK-ji in stranski prenosi so povezani z namestitvijo aplikacije za Android zunaj Trgovine Play.

  APK pomeni Android Package Kit, format datoteke, ki ga operacijski sistem Android uporablja za distribucija in namestitev mobilnih aplikacij in bočni prenos zaobide običajno "trgovino z aplikacijami ".

  Uporablja se za namestitev komponent v napravo platforme Android. V večini primerov gre za zagotavljanje informacij, potrebnih za namestitev aplikacij in iger na mobilnem telefonu ali računalniku, ne da bi morali dostopati do Googlove trgovine.

  Kaj je Apk Downloader?

  Ta aplikacija je zasnovana za mobilni telefoni, ki niso združljivi s Trgovino Play ali da ne pripeljejo Googlove trgovine z aplikacijami, kot je primer pri novih napravah Huawei, na enak način za vse, ki ne želijo uporabljati Trgovine Google Play, vendar iščejo možnosti.

  Ta aplikacija vam omogoča prenos popolnoma brezplačnih aplikacij iz trgovine, To pomeni, da sploh ni nezakonito in vam bo pomagalo prenesti aplikacijo iz trgovine za predvajanje brez prijave..

  Tu predstavljena aplikacija ne deluje za prenos plačljivih ali premium aplikacij ali iger, samo za prenos katere koli BREZPLAČNE aplikacije to je v Googlovi trgovini v obliki APK, z izjemo, da se ni treba prijaviti.

  Upoštevajte, da zadevna aplikacija ne prejme nagrade v smislu vmesnika ali enostavnosti interakcije z njim..

  Ne moremo zanikati, da v zvezi s tem primanjkuje veliko dela, vendar kljub temu, ob upoštevanju možnosti, ki nam jih ponuja, na koncu to očara in na koncu njegova uporabnost je daleč večja od kakršne koli težave pri oblikovanju, ki jo lahko opazimo.

  Ista aplikacija Lahko ga prenesete iz Googlove trgovine ali iz računalniškega iskalnika,  in jasno je, da je popolnoma brezplačen, predstavlja seznam kategorij v različnih temah, med katerimi lahko izbirate glede na vaše zanimanje.

  Kako uporabljati Apk Downloader za prenos aplikacij in iger iz trgovine Play brez prijave?

  Upoštevati morate, da naprave Android ne dovoljujejo namestitve aplikacij zunaj uradnih trgovin, zato jih morate pred prenosom konfigurirajte mobilni telefon tako, da omogoča namestitev aplikacij iz drugih virov.

  Za to morate:

  • Vnesite konfiguracijo, varnostni razdelek, neznane vire in aktivirajte
  • Ko je datoteka APK prenesena, je treba namestitveni zaslon poiskati in aktivirati.
  • Preglejte dovoljenja in namestite.
  • Na koncu postopka je priporočljivo prilagoditi nastavitve prenosa z nastavitvami pred namestitvijo..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar