Glavni » google » Kako prenesti pesmi ali pesmi Boca VS River na mobilni telefon Android

Kako prenesti pesmi ali pesmi Boca VS River na mobilni telefon Android

AliExpress WW

Če ste zvesti privrženec ekip River ali Boca, potem si naložite Boca vs River Songs za Android. A pesem za obe ekipi, ki dosežeta pametne telefone.

V Argentini obstajajo zelo dobre ekipe tega velikega športa, ki se pogosto soočajo na državnih prvenstvih in pokažejo, katera je najboljša od vseh. Dva najdaljša zgodovina argentinskega nogometa sta Club Atlético River Plate in Atletski klub Boca Juniors. Iz tega razloga, ko se obe ekipi srečata na terenu, začutita strast in čustva navijačev, jih lahko prenesete tudi s Spotify.

Kazalo ()

  Kaj je Boca vs River Songs za Android?

  To je vloga za Android, kaj ima na voljo več kot 30 pesmi River Plate in Boca Junios, ki segajo od klasike do najnovejšega trenutka. Kaj je več, ta aplikacija ima vsa besedila posamezne pesmi, tako da se ne boste mogli izgubiti v nobenem verzu, medtem ko boste z vso močjo prepevali himne obeh ekip, jih lahko naložite iz iTunes.

  Če se odločite za prenos pesmi Boca vs River Songs za Android, vam bodo na voljo nekatere dodatne funkcije, na primer nastavitev katere koli skladbe na seznamu kot sporočila ali melodije zvonjenja. Ali imate prijatelja, ki je tak ljubitelj tega športa kot vi, potem lahko to aplikacijo delite z njim, saj ima gumb za to funkcijo; na ta način boste pomagali objaviti to aplikacijo z vsemi temami Boca Juniors in River Plate vsem prijateljem.

  Kako prenesti pesmi Boca vs River za Android?

  Ta aplikacija ima oceno 4,6 zvezdice, kar pomeni, da je zelo dobra aplikacija. Če želite prenesti Boca vs River Songs za Android, imate srečo, saj je popolnoma brezplačna in na voljo na Google Play, obstajajo brezplačni igralci.

  Koraki za prenos pesmi Boca vs River Song za Android:

  Če ne veste, kako prenesti pesmi Boca vs River za android, ne skrbite, tukaj vam bom povedal, kako to storiti hitro in enostavno:

  1. Najprej morate odpreti aplikacijo Google Play najdete v imeniku aplikacij.
  2. Na novo odprtem zaslonu morate vnesti Boca vs River Songs v iskalni vrstici.
  3. Zdaj se bo na seznamu pojavilo več aplikacij, kliknite na tisto, ki se imenuje "Boca vs River Songs". Ko to storite, se prikaže nov zaslon, poiščite Gumb za namestitev in takoj se prikaže okno s podatki, ki jih potrebujete za dostop do aplikacije, kar morate kliknite V redu.
  4. Zdaj morate počakati, da prijava samodejno prenesite in namestite.
  5. Ko je prenos končan, lahko odprete aplikacijo. Ko jo odprete, jo boste lahko poslušali vse teme iz obeh ekip.

  Če imate težave prenesi Boca vs River Songs za Android. S tem boste kadar koli pripravljeni zapeti himne obeh ekip.

  Druge aplikacije za prenos glasbe iz Boce in reke

  V času prenesi glasbo iz reke Boca y Obstajajo različne aplikacije, ki vam ne morejo pomagati le pri iskanju pesmi, ki so že dlje v spletu, temveč jih lahko prenesete in predvajate tudi na poti, bodisi prek mobilnega telefona bodisi povezane v splet.. 

  Med temi aplikacijami je 4Shared, aplikacija, ki ponuja neskončne možnosti, glasbo naložijo uporabniki, zato je zelo enostavno najti vse vrste, od najbolj tradicionalnih do sedanjih, po želji pa ima tudi funkcijo za prenos v računalnik. 

  Če iščete prilagojena priporočila, v tem primeru pa se osredotočate na pesmi Boca in River, druga aplikacija za prenos je Deezer, ki ponuja algoritem, ki priporoča glede na okuse in prilagoditve, ima pa tudi možnost, da jih lahko poslušate brez povezave. 

  Te aplikacije ne služijo samo za iskanje glasbe iz Boce in reke, temveč tudi za prenesite ga in ga lahko poslušate kjer koli, Z njihovimi priporočili je skozi njih mogoče najti tudi najstarejše in nove, s številnimi možnostmi pa so odlična možnost za prenos.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar