Glavni » alibaba-info » Kako prenesti, posodobiti in namestiti Windows Update brez interneta z WSUS brez povezave

Kako prenesti, posodobiti in namestiti Windows Update brez interneta z WSUS brez povezave

AliExpress WW

Z WSUS Offline boste lahko posodobite okna brez potrebe po povezavi z internetom. Mnogi se sprašujejo, kako posodobiti sistem Windows brez interneta.

Zato bomo v tem priročniku videli to metodo, ki je morda nekoliko zapletena. Toda po korakih, ki vam jih bomo dali v nekaj minutah, boste računalnik posodobili brez kakršnih koli težav..

Z nekaj besedami WSUS Offline začasno shrani servisne pakete, da lahko pozneje jih namestite v kateri koli računalnik. Rezultat je torej brezhiben. Očitno je, da morate najprej s te povezave prenesti WSUS Offline. Ne skrbite, ker program je popolnoma brezplačno. Nima nobenih omejitev in deluje čudovito.

Uporaba ni zapletena, za uporabo računalnika vam ni treba imeti velikega znanja o računalnikih. Čeprav boste morali do konca slediti tej vadnici.

Takoj ko jo prenesete, dobite datoteko ". Zip ". To datoteko morate razpakirati (desni gumb na njej) in nato boste dobili "Updategenerator.exe".

Dvokliknite izvršljivo datoteko in videli boste, da je videti, da izbere različice sistema Windows. Za prenos datoteke morate izbrati svojega ustrezne posodobitve.

Potem moraš pritisnite "Office"In nato potrdite polje za različico, ki jo imate. Preverite tudi naslednja polja:

 • Vključite servisne pakete
 • Verifu downoaded posodobitve
 • Vključim knjižnice izvajalnega okolja C ++ in .NET Frameworks
 • Ustvarite slike (-e) ISO za izbrani izdelek in jezik
 • Vključite Windows Essentuaks 2012

Zdaj bomo začeli prenašati posodobitve. Pritisniti moraš na gumbu "Start"Za začetek postopka.

Upoštevati morate, da lahko ta postopek traja nekaj časa, odvisno od hitrosti in stabilnosti vaše internetne povezave. Torej bodite potrpežljivi.

Ko končate vse, kar boste videli v mapi "WSUSO offline ”Prikaže se slika v formatu ISO.

To sliko lahko prenesete v pomnilnik USB ali zapišite na DVD disk.

V primeru, da se odločite, da ga posredujete USB ključek, potem ga morate namestiti v računalnik, v katerega želite namestiti posodobitve.

Če imate Windows 10, se preprosto z dvojnim klikom na sliko "namesti", kot da bi šlo za DVD. Če imate drugo različico operacijskega sistema, jo boste morali prenesti Daemon Tool da lahko priklopi sliko in jo tako izvede.

V vsakem primeru, kot lahko vidite postopek posodobite Windows brez interneta sploh ni zapleteno. Za tiste, ki programa niso vajeni, je lahko zmedeno. Toda po navodilih, ki vam jih pustimo zgoraj, lahko v nekaj minutah kateri koli računalnik, ki nima dostopa do interneta, posodobi z najnovejšo različico Microsoftovega operacijskega sistema.

Kazalo ()

  Prednosti in slabosti namestitve WSUS brez povezave.

  Prednosti pozivanja k temu programu.

  Njegova odlična združljivost za nazaj. Ta program ima zelo dobro borbenost z nekaterimi novejšimi izdajami operacijskega sistema Windows, kot sta XP in 8, tako je bilo že od njegove prve posodobitve..

  Torej je to najbolj priporočljivo in priznano, da lahko posodobite skoraj vse sisteme sistema Windows Microsoftovo podjetje, v primeru, da v nastanitvi ni stabilnega interneta.

  Vmesnik. Vmesnik, ki ga ta program privzeto prinaša, je povsem enostavno razumeti, poleg tega pa daje uporabnikom svobodo pri odločitvi, katere pakete svojega operacijskega sistema želijo v tem trenutku namestiti..

  Slabosti tega programa

  Dolge zamude. Kljub temu, kako koristen je ta podporni program, je njegova glavna slabost ta, da nalaganje in nameščanje številnih posodobitev hkrati upočasni hitrost obdelave računalnika..

  Napaka sistema. V zelo specifičnih primerih lahko isti program na koncu ne namesti sistemskih posodobitev, kar lahko povzroči znano napako modrega ali črnega zaslona..

  Tako lahko spoznate prednosti in slabosti namestitve ali posodobitve tega programa, kar olajša posodabljanje Operacijski sistem Windows tudi če ni internetnega signala, če pa še vedno dvomite o tem, jih delite v oddelku za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar