Glavni » android » ▷ ▷ Kako odkleniti tablični računalnik Android iz računalnika?

▷ ▷ Kako odkleniti tablični računalnik Android iz računalnika?

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, kako odkleniti tablični računalnik Android iz računalnika? V tem smislu morate vedeti, da je to ena glavnih vadnic, ki nas jo običajno pripravijo naši sledilci, zato vas bomo naučili vseh podrobnosti o tem, ki bi jih morali upoštevati.. Prva stvar, ki jo morate vedeti, ko gre za odklepanje tabličnega računalnika Android iz računalnika, je ta, da morate slediti določenim korakom, da ne boste naredili napak in na koncu obžalovali, zato pojdimo s postopki.

Prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da večina uporabnikov, ki želijo vedeti, kako odkleniti tablični računalnik Android, želi do tega znanja dostopati posebej, da opravi strojno ponastavitev ali odpre zagonski nalagalnik naprave, zato je to seveda lahko tudi vaš primer. Resnica je, da vas bomo naslednjič naučili vseh korakov, ki so potrebni za odklepanje tabličnega računalnika Android, tako imate možnost dostopa do funkcij, ki bi bile sicer nedosegljive, seveda.

▷ ▷ Kako odkleniti tablični računalnik Android iz računalnika?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Odklenite tablični računalnik Android iz računalnika

  No, začnimo torej na začetku in povedati moramo, da ko poskušamo dostopati do različnih sistemskih registrov, priporočamo, da naredite predhodno varnostno kopijo. Če ste to že storili, so naslednji koraki za odklepanje zagonskega nalagalnika tabličnega računalnika:

  S tabličnega računalnika pojdite na Možnosti za razvijalce, Omogoči odpravljanje napak USB

  Tablični računalnik povežite z računalnikom s kablom USB

  Prenesite program ADB s te povezave

  V ADB vnesite naslednje ukaze:

  • lupina adb
  • svoje
  • rm /data/system/locksettings.db
  • rm /data/system/locksettings.db-wal
  • rm /data/system/locksettings.db-shm
  • znova zaženite

  Tablični računalnik se bo znova zagnal in nato bo uspešno odklenjen

  Odklenite tablični računalnik Android iz računalnika, tako da pozabite na vzorec

  Zdaj verjetno ob drugih priložnostih poskusite odkleniti zagonski nalagalnik Android iz računalnika, ker ste izgubili vzorec zaklepanja. Vedeti morate, da morate v teh primerih strojno ponastaviti tablični računalnik z operacijskim sistemom Android. Na ta način boste lahko izbrisali vso vsebino, ne da bi morali puščati zagonski nalagalnik odprt. Če ste pozabili vzorec in morate tablični računalnik spraviti v tovarno, morate vedeti, da je to najboljša metoda, ki jo lahko priporočimo..

  Kakorkoli že, pred nadaljevanjem morate upoštevati nekaj podrobnosti, najprej začnite z odstranjevanjem kartice microSD iz naprave, da preprečite izgubo podatkov. Nato napravo izklopite, in če je baterija odstranljiva, jo odstranite, preden nadaljujete:

  Vstopite v način Obnovitev, za katero morate pritisniti kombinacijo Gumb za glasnost + gumb za zaklepanje ali gumb za glasnost - in gumb za zaklepanje. Vstopite lahko tudi iz računalnika, odprete konzolo in zaženete "adb reboot recovery " iz ukazne konzole, če ste namestili ADB. Nato se bo prikazal meni. Naslednji korak je povezan z izbiro možnosti Wipe Data / wipe Factory Reset in Wipe Cache Partition prek tipke za vklop na tipkovnici.

  Ko je možnost izbrana, se odpre majhen meni, v katerem morate izbrati Reboot System Now, nato pa se tablična naprava samodejno izklopi. Po nekaj minutah se bo spet vklopil in nato popolnoma odklenil.

  Ali ste s tem korakom lahko odklenili tablični računalnik Android iz računalnika?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar