Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti telefon s številko IMEI

Kako odkleniti telefon s številko IMEI

AliExpress WW

The IMEI mobilnega telefona bi postala edinstvena številka, ki jo ima vsak mobilni telefon, bi bilo kot dokument osebe, ki je edinstven in neponovljiv, teoretično je nemogoče spremeniti v nekaterih modelih mobilnih telefonov, ker je resnica, da skozi določeno polje je možno enostavno spreminjanje IMEI naprav, kot so Samsung, LG itd. Čeprav je to nezakonito, je možno, tudi zamenjava elektronske kartice telefona je možna in ostane pri drugi Popolnoma nov IMEI.

Kako odkleniti telefon s številko IMEI
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Počistite IMEI iz telefona

  Velikokrat ima mobilni telefon Zaklepanje IMEI, To se lahko zgodi iz več razlogov. Na splošno se zgodi zaradi kraje ali izgube zadevnega telefona, lastnik ga označi za ukradenega ali izgubljenega, podjetje pa je zadolženo za njegovo blokiranje za vsa telefonska podjetja, kar očitno pomeni, da omenjene mobilne naprave nihče ne more uporabljati.

  Drugi razlog je pomanjkanje plačila, če ne plačate pravočasno in naberete pomemben dolg, bodo očitno na koncu prek IMEI blokirali napravo za vsa možna podjetja, tako da je ne boste mogli uporabljati na noben način..

  Odklenite IMEI telefona

  Kaj nam torej preostane? Pravzaprav bi morali narediti povsem preprosto in uporabiti storitev odklepanja, imenovano ExpressUnlock, S tem bomo lahko mobilno napravo v kratkem času spet zagnali za katero koli podjetje.

  Obstajajo tudi tehnične službe, ki so sposobne "osvoboditi se ”Mobilni in na ta način spremenijo IMEI naprave, očitno kot sem že rekel, ni vsaj nekaj zakonitega, ampak to, da obstajajo, obstajajo in v nekaj sekundah, odvisno od modela, lahko vaš telefon deluje po pričakovanjih, novo za katero koli podjetje.

  Tovrstnih stvari sploh ni drago, zato jih lahko že imate za manj kot 30 evrov telefon s čistim IMEI, tako ali drugače odstranjeni s črnega seznama, da bi ga lahko uporabljali v kakršnem koli podjetju, najsi bo to Claro, Movistar, WOM, Personal itd..

  Ne pozabite, da spodaj imate polje za komentar, vsa vprašanja, ki jih imate, lahko pustite kar tam in takoj, ko ga vidite, ste lahko prepričani, da se bom potrudil, da vam odgovorim na najboljši možen način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar