Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti Samsung Galaxy J7 in J7 Prime

Kako odkleniti Samsung Galaxy J7 in J7 Prime

AliExpress WW

Tega ne moremo zanikati Samsung dosegel zadetek v kotu veznega igralca, ko je iz žepa potegnil družino J plus J7 je verjetno najboljši Pametni telefon srednjega razreda zadnjih let. Zdaj že vsi vemo, za kaj gre, za kakšne naprave gre, značilnosti, ki jih ima, že znova in znova smo vam povedali, vsi njegovi modeli. Očitno je razmerje med kakovostjo in ceno preprosto impresivno in nepremagljivo. Jasno pa je, da se veliko ljudi občasno sprašuje, kako lahko odklenem Samsung J7? Naslednje vas bomo naučili.

Kako odkleniti Samsung Galaxy J7
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako odkleniti Samsung J7

  Očitno je ena od stvari, ki jo večina izmed nas počne zaradi zasebnosti, da mobilno napravo zaklenemo, naj bo geslo, PIN ali vzorec itd. Težava je v tem, da zaradi nekega čudnega razloga v življenju pozabimo omenjeno geslo ali kar koli smo vanj vnesli in očitno nam ostane mobilni telefon, ne da bi sploh lahko kaj naredili. Za rešitev tega problema imamo možnost, ki je zelo učinkovita in je trda ponastavitev.

  Kaj je to? V bistvu gre za to tovarniška ponastavitev in ga pustite, kot da ste ga pravkar kupili, brez prenesenih aplikacij, brez ničesar, kar ste dodali po nakupu, tudi če je deloval počasi ali je porabil preveč baterije, česar sprva ni storil, lahko tudi rešili na ta način.

  Zato je pomembno, da ne pozabite, da ko bomo izvedli a trdo ponastavljena mobilniku bomo izbrisali vse, kar bi mu dodali, zato je pomembno, da naredite a rezerva ali varnostno kopiranje vseh vaših podatkov, fotografij, video posnetkov itd. Na splošno kar imamo na kartici mikro SD nikakor se ga ne dotakne, vendar bi bilo za vsak slučaj in v bistvu previdnostno, če bi ga odstranili.

  Odstranite ključavnico s Samsung Galaxy J7

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je izklopite mobilni telefon, ko enkrat izključimo, pritisnemo glasnost + home + za približno 10 sekund in spustimo.
  • Mobilni telefon je vklopljen in videli bomo poseben zaslon s črno podlago.
  • Zdaj bomo krmarili s tipkama za glasnost navzgor ali navzdol, iskali tam, kjer piše "Obrišite predpomnilnik / ponastavitev na tovarniške nastavitve ”Pritisnite gumb za vklop in nato kliknite Da.
  • Ko končamo, bomo iskali možnost, ki pravi "Sedaj ponovno zaženi sistem"In tudi damo, če.

  Zagon bo trajal prvič, nato pa se bo začel normalno. Zdaj morate konfigurirati vse, kot ste že prej, in to je to.

  Kako enostavno in hitro odkleniti Samsung Galaxy J7 Prime

  Ali želite vedeti, kako enostavno in hitro odkleniti Samsung Galaxy J7 Prime? No, v tem članku vas bomo naučili vseh korakov, ki jih morate upoštevati v posebnih situacijah. Najprej morate upoštevati, da se postopek odklepanja Samsung Galaxy J7 Prime ne razlikuje preveč od tistega, ki ga izvajamo z drugimi južnokorejskimi terminali.

  Če ne veste, kateri je Galaxy J7 Prime, morate vedeti, da gre za pametni telefon, ki ima funkcije na primer 5,5-palčni zaslon 1080p, 1,6-GHz osmerojedrni procesor, 3 GB RAM-a, 16 GB razširljivega notranjega pomnilnika, glavna kamera s 13 milijoni slikovnih pik z LED bliskavico, sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih pik, baterija 3.300 mAh, povezljivost 4G LTE , podpora za dve SIM in Android 6.0 Marshmallow.

  Odklenite Samsung Galaxy J7 Prime

  Po predhodnih pojasnilih moramo v vsakem primeru poudariti, da ko pomislimo na Samsung Galaxy J7 Prime, njeno vsebino lahko vedno blokiramo s kodo PIN, vzorcem ali geslom. Težava je v tem, da če imate Samsung Galaxy J7 Prime, ste ga zaklenili in ne veste, kako ga odkleniti, boste morali poiskati druge možnosti.

  Nato se bomo morali naučiti, kako odkleniti Samsung Galaxy J7 Prime, saj bomo v nasprotnem primeru imeli le drago utež za papir, zato preberite, če želite izvedeti več.. Zunaj tega morate upoštevati, da boste morali aktivirati način obnovitve ali način obnovitve. To je izredno pomembno vprašanje v tej situaciji..

  No, če se ne spomnite PIN-a, vzorca ali gesla, morate vzeti Samsung Galaxy J7 Prime in ga na tradicionalen način popolnoma izklopiti tako, da nekaj sekund držite gumb za vklop. To boste videli v trenutku, ko ugasne, Imate možnost, da vstopite v ta način za obnovitev, česar vas bomo seveda naučili naprej.

  Za vstop v način za obnovitev Samsung Galaxy J7 Prime, Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da hkrati pritisnete gumba za povečanje glasnosti, Domov in Vklop. Videli boste, da to ni pretežko in čez trenutek se bo pojavil logotip korejskega podjetja Samsung. Torej, si bomo ogledali zaslon za obnovitveni način Android.

  Lahko se pomikate po meniju, ki se je pravkar pojavil na zaslonu, in kot boste videli, morate najprej odpreti možnost "Obriši predpomnilnik / ponastavitev na tovarniške nastavitve " in jo vnesite z gumbom za vklop. Potem, Izbrati morate možnost Znova zaženi sistem zdaj, ki bo tisto, zaradi katere se bo naprava znova zagnala. To traja nekaj sekund, a šele nato boste Galaxy J7 Prime seveda odklenili.

  Nekatera druga iskanja in zelo pogosta vprašanja uporabnikov v zvezi s to vrsto teme, Neposredno morajo opraviti z naslednjim: odkleniti j7 prime google račun, kako odkleniti samsung j7 prime, odkleniti samsung galaxy j7 prime, odkleniti j7 prime brezplačno, kako odkleniti mobilni telefon samsung j7 brez izgube podatkov, kako odkleniti j7 prime z vzorcem, kako odkleniti j7 prime s prstnim odtisom ali brezplačno odkleniti samsung j7 prime. Vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, nas morate o tem vprašati..

  Ali ste s tem korakom lahko odklenili svoj Samsung Galaxy J7 Prime?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar