Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti program v MacBooku, ki se ne odziva ali zruši

Kako odkleniti program v MacBooku, ki se ne odziva ali zruši

AliExpress WW

Vsi uporabniki, ki so raje kupili napravo Mac namizja poznajo njihove prednosti. Od izdaje omenjenega operacijskega sistema leta 1984, te naprave so bile še posebej izjemne. Poleg tega jih podjetje Apple z leti ni nehalo izboljševati.

Kako odkleniti program na MacBooku, ki se ne odziva ali zaklene
Oglejte si ta video na YouTubu

Trenutni modeli imajo boljše lastnosti in orodja, tako v strojni kot v programski opremi. Na ta način ljudje, ki imajo Macbook lahko v celoti izkoristijo zmogljivosti vašega Macintosha. Poleg tega morate biti pri lastništvu macBook še posebej previdni, celo naučiti se, kako prevažati macbook.

Tudi pri računalništvu navadno niso vse rože in barve. Običajno in nerazložljivo se zgodijo stvari, ki povzročajo napake v našem sistemu. Tako se naše aplikacije ustavijo ali zamrznejo od nikoder. Prav tako se pogosto zgodi, da ima trdi disk MacBook težave, če se vam to zgodi, morate vedeti, da lahko trdi disk MacBook hitro in enostavno popravite.

Tudi če se to zgodi, imajo MacBook sami orodja za reševanje teh težav. Če se vam je to kdaj zgodilo in želite vedeti kako odblokirati zamrznjeno aplikacijo ali programali na vašem MacBook-u, ta vodnik je narejen za vas.

Torej, če boste sledili naslednjim korakom, ki jih bomo izvedli naprej, boste to lahko storili rešite kakršen koli problem paraliziranih aplikacij z uporabo vseh orodij, ki jih ima vaš MacBook na voljo za vas. Če pa je težava nenehna, lahko MacBook formatirate.

Kazalo ()

  Koraki za odklepanje programa na MacBook

  Ko naletimo na program, ki iz neznanega razloga noče biti zaprt. Prva stvar, ki jo moramo poskusiti, je, da jo zapremo s tipkami naše tipkovnice. Za to bomo morali zapreti program in ga zapreti ter skupaj pritisniti tipke ".Ukaz"(Cmd) + alt + Esc.

  Ta ukaz mora takoj zapreti vse programe ali okna, ki so trenutno odprta. Kakorkoli že, obstajajo druge možne metode za to.

  Natančneje, obstaja notranje orodje, ki je odgovorno za zapiranje drugih programov ali procesov, ki se izvajajo. Če ga želimo uporabiti, bomo morali izbrati aplikacijo, ki jo želimo odkleniti ali zapreti in pritisnite ikono Apple.

  To bo ustvarilo seznam z več izbori, preden bomo iskali tistega, ki pravi "Force Quit

  ...

  Tudi ta metoda se lahko uporabi za ponovni zagon Finderja MacBook v primeru, da ima težave ali je blokiran.

  Zdaj, samo da potrdimo, da je težava odpravljena, priporočamo ponovni zagon naprave MacBook. Tako boste morali ob ponovnem zagonu odpreti problematično aplikacijo, da preverite njeno delovanje. Samo v primeru, da imajo aplikacije na vašem MacBooku težave, zamrznitev ali zrušitev.

  Potem Priporočamo, da greste v središče mesta pomoč pri podpori domače strani Apple. Do njega lahko dostopate prek katerega koli iskalnika z besedami "Apple, pomoč, pomoč ".

  In pripravljen!, po uporabi orodij iz Manzana, težavo bi morali rešiti.

  Na ta način, ko je aplikacija blokirana, zamrznjena ali se preprosto ne želi zapreti, že veste, kako odkleniti omenjene programe ali programe.

  Odklenite Mac s iPhoneom

  Bi radi odklenili svoj Macbook iz iPhona? Čeprav Apple te funkcije še ni vključil v svoje izdelke, to dejanje lahko izvedemo s pomočjo programov drugih proizvajalcev.

  Ki delajo čudeže. Med njimi jih imamo, Unlox  kar je aplikacija, ki deluje zelo dobro, isto nomogoča prijavo v MacO z uporabo mobilnega ID-ja na dotik, kot je iPhone X Face ID.

  Na enak način, ta aplikacija ni brezplačna, Če ga želite prenesti na svoj iPhone, boste morali plačati 4,50 evra. Po drugi strani pa je njegov odjemalec za macOS popolnoma brezplačen. Vendar to aplikacija deluje odlično in nima kontraproduktivnih napak. 

  Upoštevati je treba, da če želite uporabljati to aplikacijo, morate upoštevati, da deluje pri vseh Izdelki Mac iz leta 2013, iPhone 4s in vsi tisti mobilni telefoni, ki imajo bluetooth 4.0.

  Ko vam bo to jasno, lahko nadaljujete s prenosom aplikacije. Če želite to narediti, morate iti na Uradna stran Unlox in kliknite prenos za macOS. Nato morate odpreti datoteko .zip in v mapo aplikacije macOS kopirati ikono Unlox namestite program v računalnik. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar