Glavni » amazon » Kako odblokirati ali obnoviti začasno onemogočen račun WhatsApp

Kako odblokirati ali obnoviti začasno onemogočen račun WhatsApp

AliExpress WW

V neki točki v preteklosti smo že govorili o tem, kako je bilo mogoče biti ob blokiranem računu v WhatsAppu in kako so ljudje, odgovorni za glavno aplikacijo za takojšnje sporočanje na svetu, po malem postajali vztrajni pri tej zadevi. . Torej, danes vas želimo naučiti kako je mogoče odblokirati blokiran račun na WhatsApp, nekaj, o čemer so se mnogi prizadeti uporabniki glede tega posvetovali z nami.

Kazalo ()

  Kako sprostiti začasno onemogočen račun WhatsApp?

  Vsekakor pa morate pred učenjem, kako reševati težave, povezane z blokiranim računom v WhatsAppu, upoštevati, da so odgovori koristni le v tistih primerih, ko je uporabnik prepričan, da ni kršil pogojev uporabe. Če ste pregledali glavne razloge, zakaj lahko v WhatsAppu pride do blokiranega računa, in nobeden vam ne ustreza, zato berite naprej.

  Da bi rešili težave, povezane z blokiranim računom v WhatsAppu, moramo najprej priporočiti, da se po e-pošti obrnete na odgovorne za aplikacijo [email protected] Tam boste morali vnesti nekaj informacij o račun, blokiran na WhatsApp, kot je telefonska številka z obliko + koda države Telefonska številka, poleg uporabljenega modela naprave.

  Pozneje boste morda imeli več možnosti, da boste težavo rešili z blokiranim računom v WhatsApp, če dodate informacije, povezane s težavo, ki ste jo imeli v vašem primeru. Se pravi, razložite, kdaj se je težava začela, kako vpliva na vas in zakaj menite, da je to nepošteno vaš račun je zaklenjen WhatsApp ostane na tej liniji, dokler lahko vse to razložite v angleščini za hitrejši odziv.

  V večini primerov, ko smo prisotni blokiran račun WhatsApp, ki dejansko ni povzročil nobenega dejanja, ki ga messenger prepoveduje, priporočamo, da počakate nekaj dni, saj odgovor in rešitev skoraj vedno najdemo ne veliko dlje.

  Korak za korakom obnovite začasno onemogočen račun WhatsApp

  Čeprav bo začasna izključitev iz WhatsAppa trajala le redno čakalno dobo, v primeru, da se prikaže sporočilo, da je vaša telefonska številka onemogočena na WhatsApp, obstajajo načini, na katere lahko komunicirate s podjetjem, bo dejansko to, kar morate naredi; vendar jih boste morali prepričati, naj vam ga vrnejo. Načini, kako se to lahko zgodi, so naslednji:

  • Uporabite kontaktni obrazec: To boste dosegli le tako, da odprete kontaktno stran WhatsApp in izpolnite tam navedeni obrazec, vnesete svoje podatke in jasno obrazložite svoj primer, da ste bili začasno ustavljeni in da ga želite obnoviti.
  • E-poštna tehnična podpora: To je še en način, kako stopiti v stik z njimi. Vnesti morate le svoj osebni e-poštni naslov in napisati e-poštno sporočilo na naslov [email protected]. V takem e-poštnem sporočilu boste morali navesti svojo telefonsko številko z mednarodno predpono. Na enak način boste morali ustvariti posebne podatke svojega mobilnega telefona, tako modela kot proizvajalca, poleg tega, da boste pojasnili, da želite obnoviti svoj WhatsApp. Poleg tega, če menite, da so primeri veliko bolj pravočasni, jih priložite.
  • Od začetka aplikacije: Druga učinkovita možnost je, da znova namestite WhatsApp. To lahko poskusite tako, da ga zaženete s telefonsko številko s klikom na gumb Podpora, ki bo prikazan v obvestilu, da je bila vaša številka začasno ustavljena. Ko izpolnite vse potrebne podatke, pošljite obrazec.

  To moramo upoštevati pri kateri koli od možnosti, ki se jih odločite v ta namen, postopek bi lahko trajal nekaj dni, zato bomo potrpežljivi. Kljub temu, da naredimo kar koli od naštetega, to ne bo zagotovilo, da bo naš problem rešen. Vse to bo odvisno izključno od WhatsAppa in njegovih premislekov pri vračanju računa ali ne. Na splošno čas zakasnitve običajno ne presega treh dni. Tako, da če ta preseže, lahko izberemo eno od drugih tukaj omenjenih možnosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar