Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti ali odkleniti mobitel Sendtel, zaklenjen z geslom, zatičem ali vzorcem

Kako odkleniti ali odkleniti mobitel Sendtel, zaklenjen z geslom, zatičem ali vzorcem

AliExpress WW

Ne glede na to, ali imate Sedtel ali katero koli mobilno napravo, je nekaj običajnega in celo bistvenega pomena vzorec, geslo itd. Ena od stvari je, da imate podatke, fotografije, datoteke in vse, kar imate v svoji mobilni napravi bolj pomembno kaj morate imeti v mislih.

Zagotovo se vam je zgodilo, da se ob kakšni priložnosti kakšen prijatelj ali sorodnik zgolj z malo pogleda konča z zasebnimi pogovori ali fotografijami, ki jih ne bi smel videti, ali preprosto tako ne marate, da jih vidijo.

Na žalost zelo malo ljudi zna varno skriti svoje fotografije, videoposnetke, glasbo, datoteke, dokumente in to se nam je zagotovo zgodilo že večkrat. biti v tako boleči situaciji.

Zasebnost je bistvenega pomena in telefon vsakega od nas bi moral biti prepovedan vsem, ki nimajo dovoljenja za njegovo uporabo.

Čeprav dobro vemo, da je veliko ljudi, ki želijo videti, kaj imate na svojem mobilnem telefonu, je zato normalno, da vnesete geslo, da vam ne bi bilo treba ukvarjati s takšnimi ljudmi.

Edina slabost vzorce in gesla Takrat se težave pozabijo, ko se težave začnejo, saj očitno, če ste pozabili, naprave ni mogoče odkleniti. Kako se to stori v teh primerih?

Potem bom učiti kako na zelo enostaven način odkleniti svoj Sendtel.

Kazalo ()

  Korak za korakom odklenite telefon Android

  Upoštevajte, da je način, kako odkleniti svoj Sendtel, s ponastavitvijo na tovarniške nastavitve ali ponastavitvijo na tovarniške nastavitve, v bistvu pa telefon pustite če ste ga pravkar pridobili.

  Kar očitno to pomeni izbriši vse podatke, ki jih imate v njem: fotografije, stiki, aplikacije, video posnetki itd..

  Vem, da to ni ravno najboljši način za rešitev problema, ker bi bilo idealno, če bi lahko obdržali vse, kar je bilo, vendar je edina rešitev Kaj morate imeti, da lahko napravo spet uporabljate kot običajno?.

  Kako odkleniti Sedtel?

  • Moral boš ugasniti napravo.
  • Ko je izklopljen, morate pritisniti tipko tipke za glasnost dol + gumb za vklop nekaj sekund, dokler se ne prikaže logotip Android.
  • Zdaj se prikaže meni, ki je meni za obnovitev. S tipkami za glasnost se boste morali premakniti tja, kjer piše "Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve ”Potrdite z gumbom za vklop in znova kliknite Da, da začnete postopek, ki lahko traja nekaj minut.
  • Ko končate, boste morali iti tja, kjer piše "Sedaj ponovno zaženi sistem ”Če želite znova zagnati Sedtel.

  Pripravljeno, to bi bilo to, ko se naprava vklopi (kar lahko traja prvič malo dlje kot običajno) Videli boste konfiguracijski zaslon, kot da pravkar bi kupili mobilni telefon.

  Nastavite vse kot prej in da, naslednjič si poskusite zapomniti geslo ali ga za vsak slučaj pustiti zapisano nekje. Imate Sedtel ali katero koli mobilno napravo, nekaj običajnega in enakomernega bistveno je imeti vzorec, geslo, itd.

  Vaši podatki, fotografije, datoteke in vse, kar imate v svoji mobilni napravi, je ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati.

  Zagotovo se vam je zgodilo, da se ob kakšni priložnosti kakšen prijatelj ali sorodnik zgolj z malo pogleda konča z zasebnimi pogovori ali fotografijami, ki jih ne bi smel videti, ali preprosto ne marate, da jih vidijo.

  Zasebnost je nekaj temeljni in telefon vsakega od nas bi moral biti prepovedan vsem, ki nimajo dovoljenja za njegovo uporabo.

  Edina slabost vzorcev in gesel, ko ga pozabite, takrat se težave začnejo, ker očitno, če ste pozabili, naprave ni mogoče odkleniti

  Kako se to naredi v teh primerih? Nato vam bom pokazal, kako odkleniti svoj Sendtel na zelo enostaven način.

  Kako odkleniti telefon Android?

  Upoštevajte, da lahko Sendtel odklenete s ponastavitvijo na tovarniške nastavitve ali ponastavitvijo na tovarniške nastavitve. V bistvu pustite telefon, kot da bi ga pravkar pridobili.

  Kar očitno to pomeni izbriši vse podatke, ki jih imate v njem: fotografije, stiki, aplikacije, video posnetki itd..

  Vem, da ni ravno najboljši način za rešitev problema ker bi bilo idealno, če bi lahko obdržali vse, kot je bilo, vendar je to edina rešitev, da lahko napravo spet uporabljate kot običajno.

  Kako odkleniti Sedtel

  • Napravo boste morali izklopiti.
  • Ko je izklopljen, pritisnite in držite tipko glasnost navzdol + vžig za nekaj sekund, dokler se ne prikaže logotip Android.
  • Zdaj se prikaže meni, ki je meni za obnovitev. S tipkama za glasnost se boste morali premakniti tja, kjer piše "Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve"Potrdite z gumbom za vklop in znova kliknite Da, da začnete postopek, ki lahko traja nekaj minut.
  • Ko končate, boste morali iti tja, kjer piše "Znova zaženi sistem ", tako da znova zaženite Sedtel.

  Pripravljeno, to bi bilo to, ko je naprava enkrat vklopljena (kar lahko traja prvič malo dlje kot običajno). Videli boste zaslon za nastavitev kot da ste pravkar kupili mobilni telefon.

  Konfigurirajte vse kot prej in da, naslednjič poskusite se spomniti geslo ali ga za vsak slučaj pustite nekje zapisanega.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar