Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti katero koli Galaxy S5, S6, S7 in opombo s prstnim odtisom

Kako odkleniti katero koli Galaxy S5, S6, S7 in opombo s prstnim odtisom

AliExpress WW

Zasebnost je izjemno pomembna in bolj v tej dobi, ko smo ves čas nenehno izpostavljeni, živimo povezani, se družimo, ko nismo ali celo bivamo. Torej dejansko pomislite imeti nekaj zasebnosti tudi ni nič drugega od drugega sveta. Geslo na naših mobilnih napravah za njegovo blokiranje je skrajno normalno, na ta način nihče ne vidi, kaj imamo tam, čeprav je kdo to odkril, mi pa ne vemo, vse ogroženo. Brez dvoma s prstnim odtisom te ovire ni mogoče premagati.

Kazalo ()

  Nastavite prstni odtis na Samsung S5, S6, S7, Edge, Note

  Ne pozabite, da odklepanje s prstni odtis je izredno varen, za razliko od drugih, kjer lahko uganite vzorec, geslo in zatič. Ni važno, da vedo ali da nas vidijo, kako odklenemo pametni telefon, ker tega ne bo mogel storiti nihče razen nas samih, saj je za dosego tega potreben naš prst.

  Zaklenite Samsung s prstnim odtisom

  Način je zelo preprost in edina stvar, ki jo bomo morali storiti, je, da v meniju aplikacij enkrat poiščemo "Nastavitve " po tem moramo iti tja, kjer piše "Optični bralnik " na tem mestu ga bomo spoznali upravitelj prstnih odtisov. Preden nadaljujete z varnostno težavo, morate vse konfigurirati tako, da pametni telefon v vsaki situaciji popolnoma prepozna vaš prst, vendar ne pozabite, da izredno nujno je, da prst ni moker, brez smetane, znoja ali česa podobnega.

  Ko končate s skeniranjem prsta, boste videli to vpraša vas za geslo, Je zanimiva možnost, saj jo lahko v primeru, da bralnik prstnih odtisov pametnega telefona iz nekega razloga v življenju ne deluje, enostavno odklenete z geslom. Ko končate, se prikaže sporočilo, ki potrjuje, da je vse v redu.

  Zdaj, ko ste končali, preprosto preverite, ali res deluje in je vse pravilno, kot sem vam rekel, v vsakem primeru obstaja geslo, ki bi bilo idealno, ni nekaj preprostega, ker če nismo v istem, idealno bi bilo, da bi šlo za nekaj izjemno zapletenega, če bi to morda napisali na skrivnem mestu ali celo na vidnem mestu, vendar na tak način ne navedite, čemu služi ali kaj podobnega lahko imate na pametnem telefonu vse svoje stvari popolnoma varne.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar