Glavni » google » Kako onemogočiti ali odstraniti Facebook obvestila v Opera Mini

Kako onemogočiti ali odstraniti Facebook obvestila v Opera Mini

AliExpress WW

Če vas brskalnik, ki je privzeto nameščen v mobilni napravi Android, ne prepriča preveč, morate vedeti, da imajo številni glavni brskalniki, ki običajno delujejo v sistemu Windows, tudi različice, posebej prilagojene za pametne telefone. Ob tej posebni priložnosti nismo želeli omeniti, kaj se zgodi z Opera Mini, eno izmed najboljši brskalniki za pametne telefone, ki izstopa tudi po številnih možnostih konfiguracije.

Takrat že rečemo, da je Opera Mini brskalnik za osebne računalnike in mobilne naprave, ki vključuje številne funkcije, zaradi katerih je slovel po vsem svetu. Zdaj smo vam v tem primeru želeli zagotoviti vadnico, ki bo zagotovo pritegnila pozornost vseh uporabnikov, saj je tesno povezana s Facebookom, glavnim socialnim omrežjem na planetu. Če želite vedeti enega najboljših trikov Facebook v Opera Mini, potem ne oklevajte in nadaljujte z branjem.

Kar se zgodi, je, da s stališča Opera Mini ta brskalnik izstopa po več funkcijah, ena izmed njih pa je povezana neposredno z nadzorom obvestil z različnih družbenih omrežij. Kot lahko uganite, smo ob tej priložnosti želeli videti, kaj se bo zgodilo s Facebookom. No, kot smo že povedali, tukaj vam bomo pokazali, kako odstraniti Facebook obvestila v brskalniku Opera Mini hitreje in lažje, tako da vas v prihodnosti ne bodo več motili.

Kazalo ()

  Onemogočite Facebook Opera Mini

  V redu, če želite onemogočiti ta obvestila, morate slediti nekaj preprostim korakom. Najprej bo seveda treba odpreti brskalnik in znotraj njega najbolj znano družabno omrežje na svetu, zato ni dvoma, da se sklicujemo na Facebook. Ko ste to storili, je naslednje, da potrdite račune, da se izognete težavam, in videli boste, da si Opera Mini zapomni vse vaše podatke o dostopu. Končano, dajmo Nastavitve obvestil v razdelku Nastavitve.

  Naslednja stvar bo odstraniti potrditveno polje iz polja poleg obvestil na Facebooku, kar je, kot vidite, izjemno preprost postopek, ki ne more trajati več kot sekundo skupaj in od tega trenutka ne boste več prejemali vedno nadležna obvestila tega družabnega omrežja. Seveda lahko obvestila dobite nazaj v samo sekundi s preprostim ponovnim klicanjem zadevno polje, Torej v vsakem primeru govorimo o zelo preprostem postopku, lahko tudi deaktivirate obvestila Messengerja ali deaktivirate lučko z obvestili.

  Poleg tega, da smo to vadnico poučevali predvsem na podlagi osnove nudenja pomoči vsem uporabnikom socialnega omrežja Facebook, nismo želeli nehati upoštevati, da jo lahko izkoristimo z drugimi socialnimi omrežji, kot je Snapchat, Twitter, Instagram in drugi. Kot vedno priporočamo, da nam, če ste uspeli izvesti vadnico, pustite nekaj sporočil, s katerimi boste svoje izkušnje delili z drugimi bralci in da tudi oni lahko rešiti svoje težave.

  Čeprav si je treba zapomniti, da se jih lahko poleg te metode znebimo tudi s samo podobnim postopkom, in sicer z uporabo tega socialnega omrežja, v njegovem odseku ¨Zasebnost in nastavitve¨ kjer moramo iti na možnost ¨Obvestila¨, da jo ročno deaktiviramo s pritiskom na polja

  To je tako, da se med vami ne bo več pojavilo nobeno obvestilo brskanje po internetu, če pa nič od tega ne bo delovalo, boste morali skrbniku platforme Facebook poslati e-poštno sporočilo.

  Kot posledica zgoraj navedenega že veste, s katerimi metodami lahko trajno odstranite obvestila iz socialno omrežje Facebook, samodejno prejeti, ko uporabljate priljubljeni brskalnik Opera Mini.

  Kar mnogi ljudje in predvsem njegovi uporabniki štejejo za najboljši brezplačni brskalnik trenutno na voljo na digitalnem trgu za pametne telefone, zaradi številnih varnih in stabilnih navigacijskih možnosti, ki jih ponuja, da se peljete po veliki avtocesti, ki je internet, če pa želite dodati kaj drugega, delite to v oddelku za komentarje.

  Ali ste s tem korakom po korakih lahko blokirali Facebook obvestila v svoji Opera Mini?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar