Glavni » android » Kako enostavno onemogočiti ali odstraniti podatkovno gostovanje v katerem koli mobilnem telefonu Android

Kako enostavno onemogočiti ali odstraniti podatkovno gostovanje v katerem koli mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Mogoče ste že večkrat omenili pogovor o podatkovnem gostovanju v mobilnem telefonu, Pa vendar se verjetno tudi pri tem niste ustavili, da bi se malo ponotranjili in izvedeli več o tem, za kaj gre, zato vam bomo v tem članku zagotovili nekaj dodatnih informacij. Najprej je treba omeniti, da ko govorimo o podatkovnem gostovanju na mobilnem telefonu, ne govorimo niti o več niti manj kot o mobilnih podatkih, ki se, kot je znano, lahko ali pa tudi ne..

No, obstajajo zelo posebni primeri, ko je zelo pomembno, da deaktiviramo podatkovno gostovanje na mobilnem telefonu, zlasti kadar potujemo v tujino, saj lahko, če nimamo predhodno dogovorjenega kritja, na koncu potovanja povzročimo velike stroške. Vsekakor je zanimiv dejavnik, da v terminalih z operacijskim sistemom Android, onemogoči podatkovno gostovanje na mobilnem telefonu Res je preprosto in pokazali vam bomo, kaj morate vedeti o tem.

Kazalo ()

  Onemogočanje podatkovnega gostovanja v mobilnem telefonu Android

  No, najprej morate pokazati, kje v mobilnem telefonu Android najdete menije in nastavitve za podatkovno gostovanje, najprej v meniju Aplikacije in nato v meniju Nastavitve ali Konfiguracije. Ko bomo v njem, bo čas, da pojdemo na Povezave in nato na Uporaba podatkov. Tam bomo videli, da je ena prvih stvari ali elementov, ki se pojavijo, klasično stikalo, s katerim lahko določimo, ali naj bo podatkovno gostovanje aktivirano ali ne., glede na naše potrebe.

  No, kar smo že povedali o podatkovnem gostovanju, je zdaj spet izvedljivo, saj smo želeli malo več razložiti o možnosti sprejemanja signala med potovanjem zunaj države, kar lahko prinese dodatne stroške načrtu, ki ga imamo na mobilnem telefonu. Zato je priporočljivo, da se pred začetkom ogleda pogovorite s podjetjem, ki vam ponuja storitev, in če vas stroški ne prepričajo, onemogoči podatkovno gostovanje in se povežete s signali WiFi.

  Čeprav je res, da gre za funkcijo, ki običajno ne povzroča težav uporabnikom, ne moremo pozabiti, da je občasno občasno preveriti, ali je podatkovno gostovanje aktivno ali ne, čeprav gre za nekaj tega, kar bi se morali zavedati zaradi prejetih obvestil itd. Nazadnje, za vsa druga vprašanja o podatkovnem gostovanju morate vedeti, da smo lahko ga rešimo, zato ne oklevajte niti za trenutek, da nam pustite svoje vprašanje, poskušali bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

  Naučite se shraniti svoje megabajte, da porabite najmanj podatkov v katerem koli mobilnem telefonu Android

  Razložimo, kako onemogočite podatkovno gostovanje v mobilnem telefonu, zdaj vam bomo povedali, kako lahko to storite prihranite največ megabajtov in preprečite, da bi bila poraba podatkov večja, če niste povezani v omrežje Wi-Fi.

  Če boste na kraju, kjer bo podatkovno gostovanje priporočamo, da določite omejitev podatkov za dnevno uporabo; To lahko storite neposredno v aplikaciji operaterja, kateremu pripada vaša linija.

  Druga možnost, ki bi jo morali uporabiti, je, da jo postavite vsi prenosi se izvajajo samo z Wifi; na ta način, če vam v kateri koli aplikaciji za neposredna sporočila pošljejo fotografijo ali video, se prenos ne izvede samodejno.

  podobno onemogoči samodejne posodobitve ali izberite možnost, ki se bo zgodila samo, če je vaš mobilni telefon povezan v povezavo Wi-Fi. Odstraniti morate programe, ki jih ne uporabljate, saj bodo na koncu nepotrebna izguba podatkov in denarja.

  Zdaj imate na voljo vsa orodja izognili se ogromni porabi podatkov kadar je podatkovno gostovanje aktivno; Vemo, da je poraba podatkov, če je ta način aktiven, velika težava pri obračunu katerega koli telefonskega operaterja.

  Kaj še želite vedeti o podatkovnem gostovanju?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar