Glavni » alibaba-info » Kako onemogočiti ali odstraniti 'Factory Reset Protection ' (FRP) s telefonov Samsung

Kako onemogočiti ali odstraniti 'Factory Reset Protection ' (FRP) s telefonov Samsung

AliExpress WW

Factory Reset Protection (FRP) se samodejno aktivira v vseh računalnikih z Androidom 5.0 ali novejšim. To je sistem, ki pametni telefon Android poveže z vašim e-poštnim računom. To je varnostni ukrep za zaščito vaših podatkov. Če nekdo ponastavi računalnik tako, da Android meni, da ni varen, bo zaklenjen, dokler ne bo prijavljen začetni e-poštni račun. Se pravi, s katero je bila naprava aktivirana. Čeprav če hočeš onemogočite tovarniško zaščito Iz neznanega razloga vam bomo tukaj pokazali, kako to storiti.

Onemogoči Android FRP to je nujen postopek ko se želimo vrniti, dati ali prodati mobilni telefon. Če FRP ni razveljavljen, bo naprava še naprej prosila uporabnika, naj se prijavi, da ga uporabi. Najprej moramo razmisliti, kako opreme ne ponastaviti. "Nevaren način " je kombinacija gumbov za ponastavitev in posodobitev vdelane programske opreme naprave (dostop do obnovitvenega načina je Samsung S5 ali kateri koli drug). Če to storimo, bo FRP ostal aktiviran in ga novi lastnik pametnega telefona ne bo mogel uporabljati.

Pravijo, da je dobra ideja v primeru kraje, običajno pa uporabniki te možnosti ne vidijo zelo naklonjeno. Stvar je v tem, da je o zaščiti pred ponastavitvijo na tovarne, o kateri se je toliko govorilo in je bila tako dobra, da se je zdelo, dejansko mogoče preskočiti. Čeprav to to ni naloga, ki je zelo enostavna uresničiti povedano, upoštevajoč pravilna navodila, ki jih lahko dosežemo.

Kazalo ()

  Za kaj je FRP?

  Število ljudi, ki želijo odkleniti svoj pametni telefon, je res neverjetno, saj so na primer pozabili na vzorec odklepanja. V nekaterih primerih je dostop do mobilnega telefona Z vnosom Gmailovega računa, s katerim ste ga konfigurirali, je težava v tem, da se včasih izkaže, da gre za lažni račun ali se niti ne spomnite njegovega gesla itd..

  Potem imamo drugo stran in takrat, ko nam ukradejo mobilni telefon ali ga izgubimo, očitno ne želimo, da kdo dostopa do naših podatkov, hkrati pa ne želimo, da jih izbriše, ideja takrat Factory Reset Zaščita je točno to, tisto ni mogoče odstraniti s ponastavitvijo na tovarniške nastavitve informacije, ki smo jih v njem shranili.

  Težava je v tem, da je RootJunky našel xploit, ki ga lahko omogočiti ponastavitev katerega koli Samsunga tistih, ki imajo to zaščito, kot so Galaxy S6, Galaxy S7, S7 Edge in celo Galaxy Note 7. Izvedba tega postopka ni preveč enostavna, saj je resničnost taka, da je precej dolg in morda brez naprednega znanja o predmet ne boste dosegli popolnoma nič. Kot vedno v tehnološkem svetu noben varnostni sistem ne traja večno in vsakič, ko uporabniki po malem odkrijejo tovrstno varnost.

  Kako deaktivirati FRP mobilnega telefona Samsung in katerega koli Androida?

  Da bi to zaščito odpravili, je treba napravo ponastaviti na lastne nastavitve sistema, v kateri celo spletno mesto Samsung razlaga, kako to storiti. Za to je priporočljivo izvesti te tri ukrepe, ki bodo navedeni spodaj:

  • Prvi korak je izbrišite ali odstranite vzorec zaklepanja. Kar lahko izvedemo v Nastavitve> Zaklenjen zaslon in varnost. Tako lahko onemogočite vse načine zaklepanja terminalov.
  • Potem poskusite izbriši račune, konfigurirane v napravi. Če želite to narediti, boste morali odpreti Nastavitve> Google> Račun in nadaljevati z brisanjem vseh računov, ki so tam prisotni.
  • In končno moraš popolnoma obrišite z računalnika. Odprite neposredno Nastavitve> Sistem> Ponastavi nastavitve. Nato izberite, kje piše 'Tovarniška ponastavitev podatkov' in 'Izbriši vse '.

  Ko je to storjeno, nadaljujete z deaktiviranjem FRP in naredite naslednje:

  • Odprite nastavitve.
  • Vnesite sistem.
  • Kliknite Ponastavi.
  • Pojdite na Ponastavi telefon.
  • Kliknite gumb Ponastavi.
  • Vnesite kodo PIN.
  • Kliknite na sprejme.
  • Počakajte, da se telefon obnovi

  Na ta način terminal izbrišite vso vsebino in prekinite povezavo s prvotno nastavljeno e-pošto za Gmail. In že ste lahko deaktivirali Factory Reset Protection. Zdaj lahko mirno nadaljujete prodajo ali oddajo mobilnega telefona, prepričani ste, da vsi podatki, ki ste jih imeli, na tem terminalu niso več na voljo..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar