Glavni » alibaba-info » Kako onemogočiti ali odstraniti AdBlock iz brskalnikov Chrome, Opera, Firefox, Safari, Android, iPhone, Windows 7,8,10

Kako onemogočiti ali odstraniti AdBlock iz brskalnikov Chrome, Opera, Firefox, Safari, Android, iPhone, Windows 7,8,10

AliExpress WW

Kot vemo, je AdBlock eden izmed najboljši dodatki, ki jih lahko prenesemo v svoj računalnik ko se želimo izogniti nadležnim oglasom ali oglasom, ki se pojavljajo v brskalnikih, medtem ko obiskujemo priljubljena spletna mesta. Da pa nekatere strani delujejo, moramo vedeti, kako onemogočiti AdBlock iz brskalnika, kot so Chrome, Firefox ali Safari.

Včasih se zgodi to, ko imamo nameščen in aktiven AdBlock, nekatera spletna mesta lahko ne delujejo, ker so bila spremenjena da uporabnikom preprečite preskakovanje oglasov. Seveda je to povezano z dejstvom, da ta spletna mesta živijo od oglasov svojih sponzorjev, zato vas zanima, kako v svojem brskalniku deaktivirati AdBlock..

Tudi v več primerih lahko naletite na sporočila, na primer na naslednja: "Opazili smo, da uporabljate blokator oglasov, kar bi lahko vplivalo na vsebino, ki si jo lahko ogledate (...) za boljšo izkušnjo, onemogočite svoj program za to domeno ".

V tem članku torej, ideja je, da vas malo naučim, kako deluje AdBlock, najprej pa morate imeti naložen brskalnik, na primer Google Chrome, Mozilla Firefox ali Appleov Safari.

Najprej morate vedeti, da je mogoče AdBlock v katerem koli brskalniku onemogočiti tako, da sledite le nekaj korakom, zato vas ni treba skrbeti. Upoštevajte, kako se te vadnice razlikujejo glede na to, o katerem brskalniku govorimo, Prikladno je, da analizirate naslednji korak za korakom, ki vas ga bomo naučili.

Kazalo ()

  Kako onemogočiti AdBlock v Chromu

  Najprej morate odpreti Google Chrome. Potem boste vstopili desno zgoraj, kjer so tri točke. Vnesemo možnost več orodij in izberemo razširitve. Zdaj bomo poiskali razširitev AdBlock, nato pa počistite polje, da razširitev deaktivirate. Na ta način boste deaktivirali aplikacijo na splošno za vse strani.

  Če pa jo želite izključiti samo za določeno stran, moramo iti do neposrednega dostopa do razširitev. Pri izbiri simbol AdBlock in odklenili bomo možnost, ki kaže "ta stran ". Zelo verjetno je, da vas glede na stran, na kateri ste, zahteva, da znova zaženete splet ali brskalnik na splošno.

  Prav tako je treba opozoriti, da s to isto metodo lahko dostopamo do razdelka vtičnikov. Kjer jih lahko onemogočite ročno, kot ste to storili z razširitvami.

  Kako lahko v Firefoxu onemogočim AdBlock

  Tako kot v primeru Firefoxa moramo najprej odpreti brskalnik. Potem bomo šli k njemu meni hamburgerja, je enak kot pri treh vodoravnih črtah. Zdaj gremo v razdelek o dodatkih in našli bomo meni z dodatki, nameščenimi v brskalniku.

  V tem meniju lahko globalno aktiviramo ali deaktiviramo razširitev. Tako kot v Chromu obstaja možnost ustvarjanja lastnih razširitev in tudi ta konfiguracija je koristna v primeru, da ga morate trajno odstraniti lahko to storite na istem mestu.

  Onemogočite ali odstranite AdBlock v brskalniku Safari

  Razširitev Safari Safariju doda več funkcij, tako da lahko brskate po internetu, kot želite. Razširitve vam lahko prikaže koristne informacije o spletnih straneh, vam zagotavljajo naslove novic, pomagajo vam uporabljati vaše najljubše storitve, spreminjajo videz spletnih strani in še več.

  • Odprite Safari
  • Vnesite nastavitve
  • Izberite Razširitve
  • Odstranite kljukico iz polja AdBlock

  Onemogočite AdBlock v YouTubu

  Včasih, pošiljatelji, ki so resnično moteči v YouTubu postanejo nujni tudi zato, da lahko vidimo določeno vsebino, tako da damo roko ustvarjalcem te vsebine, tako da zaslužijo nekaj denarja.

  Če jih želite podpreti, morate vse nato onemogočite AdBlock v YouTubu, kar vam bo vzelo le nekaj sekund.

  • V spustnem meniju AdBlock pojdite na Možnosti
  • Omogočite Dovoli uvrstitev na seznam določenih kanalov YouTube
  • Znova zaženite brskalnik
  • Prijavite se v YouTube
  • Ko boste to storili, boste videli, da boste lahko dovolili oglase na želenih kanalih

  Kot lahko vidite, onemogočanje AdBlock je v večini primerov res preprosto, saj to ni zelo zapleten postopek, čeprav obstajajo majhne razlike med programi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar