Glavni » alibaba-info » Kako deaktivirati ali izklopiti alarm s tipkami za glasnost mobilnega telefona

Kako deaktivirati ali izklopiti alarm s tipkami za glasnost mobilnega telefona

AliExpress WW

Danes le malo ljudi še vedno uporablja tradicionalne budilke, saj večina od nas nosi a alarm na mobilnem telefonu. A čeprav gre za nalogo, ki jo vsi opravljamo skoraj vsak dan, resnica je, da nekaterih njenih možnosti ne poznamo, na primer deaktiviranje alarma, ko ga potrebujemo z gumbi za povečanje ali zmanjšanje glasnosti..

Aktivira funkcijo nadzora alarmov iz glasnosti

Za aktiviranje te možnosti morate najprej logično dostopati do aplikacije Ura vašega mobilnega telefona Android. Ko pridete vanj, boste morali za dostop do nastavitev klikniti tri gumbe, ki se pojavijo na vrhu, od koder boste spremenili nov način aktiviranja..

V meniju Nastavitve boste našli možnost, imenovano gumbi za glasnost, nastavitev alarma je enostavna, lahko celo spremenite ton alarma ali predvajate skladbo. V njem najdete tri možnosti: Onemogoči, preloži in ne naredi ničesar. Vse, kar morate storiti, je, da izberete, katero funkcijo želimo, da bo naš pametni telefon opravljal, ko pritisnemo gumba za glasnost. Ko ga aktivirate, ga boste lahko pripravili na preprost način.

Kazalo ()

  Samo za aplikacijo Google ura

  Pomembno je, da ne pozabite, da bo ta možnost delovala samo, če uporabljate google ura app, ki je privzeto na vseh telefonih Android. V primeru, da ste namestili dodatno aplikacijo, ima lahko tudi ona podobno možnost, vendar ni nujno, da je hkrati in deluje na enak način. V nastavitvah pa lahko vedno malo raziskujete, dokler ne najdete funkcije, ki jo potrebujete..

  Ko se oglasi alarm, pritisnite gumb za glasnost

  Ko je ta možnost omogočena, je vse, kar morate storiti, ko se alarm sproži, samo pritisnite gumb za glasnost, in bo deaktiviran ali preložen, odvisno od tega, kaj ste označili v konfiguraciji, ki ste jo izvedli v prejšnjem koraku. Čeprav to v resnici ni veliko bolj udobno kot to, da bi to počeli z zaslona, ​​je lahko povsem praktično, ko smo napol v spanju in nimamo niti odsevov, da bi pogledali, kaj piše na zaslonu.

  Priporočamo, da preizkusite to možnost in se nato odločite, katera je za vas najbolj udobna. V idealnem primeru bi morali popolnoma poznati svoj mobilni telefon Android, tako da ga lahko dobite stranka, za katero menite, da je potrebna.

  Najboljši APARATI za alarm za Android.

  Da ne zaspim Alarma. Je morda eden najučinkovitejših alarmnih sistemov na trgu, ker ta aplikacija ne bo nehala zvoniti glasno in z zelo nadležnim zvokom, dokler ne bomo izvedli določenega dejanja..

  To temelji na obisku a kraj in čas predhodno programiran v aplikaciji in nato fotografirajte spletno mesto, da ustavite alarm.

  Toda ta isti nam ponuja še dva načina programiranja izklop alarmov, to so pri reševanju matematičnih vaj ali ustavljanju pri tresenju opreme.

  Sistem avtorja meglice budilkaTo je radovedna aplikacija za alarm, ki svojim uporabnikom ponuja sistem nagrajevanja v obliki zvezd za dokončanje ozvezdja neba, če jim uspe pravočasno ustaviti zvok alarma..

  Enako ima 3 metode za izklop, ki sega od tresenja opreme, skeniranja kode, nameščene namesto prebivališča, ali reševanja izziva, ki ga predlaga APP.

  Budilka Timy. To je najbolj interaktivna budilka na trenutnem trgu, saj je način, kako ustaviti alarme, tako, da moti znake, ki se pojavijo na zaslonu te aplikacije..

  Poleg tega vključuje nekatere druge funkcije zanimivo kot popoln nadzor glasnosti, možnost programiranja alarmov z glasbo, shranjeno v napravi, postavitev številnih alarmov itd..

  Upoštevati je treba, da so vsi ti APPS na voljo v različnih digitalnih trgovinah, ki pripadajo operacijskim sistemom Android in iOS.

  Na tak način, da že veste, kaj so  najboljše aplikacije za alarm na voljo za vse vrste pametnih telefonov na trgu. To lahko uporabite, da ne zamujate na pouk ali delo, če pa poznate katero drugo, jo kupite v oddelku za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar