Glavni » alibaba-info » Kako onemogočiti funkcijo Find my iPhone (Find my iPhone) v iCloud iz računalnika MAC

Kako onemogočiti funkcijo Find my iPhone (Find my iPhone) v iCloud iz računalnika MAC

AliExpress WW

Eden izmed varnostnih ukrepov, ki jih je Apple uvedel v svojih napravah, je ukrep Poišči moj iPhone ali Poiščite moj iPhone. V bistvu deluje na naslednji način: pri nekajkratnem neuspešnem poskusu dostopa do naprave s kodo se blokira, da se zagotovi, da nobena nepooblaščena oseba ne more dostopati do terminala ali podatkov, ki jih imamo v njem.

To je izjemno pozitivno za kdaj nam ukradejo telefon ali pa ga izgubimo. Ne samo zato, ker nam omogoča zaščito naših podatkov. Če ne tudi zato, ker lahko v oblaku naredimo varnostno kopijo, tudi če gre za vse naše shranjene podatke.

Edina težava je, da je za izdelavo varnostne kopije potrebno iti skozi polje. Zato se veliko ljudi odloči za onemogočanje Poiščite moj iPhone in uporabite druge metode, da lahko zaklenete.

Potem poglejmo kako onemogočiti Find My iPhone tako da lahko namesto funkcije, ki nam jo predlaga Apple, uporabite druge možnosti.

Kazalo ()

  Kako onemogočiti funkcijo Find my iPhone

  Išči po mojem iPhone je del iClouda. Na kratko bi lahko rekli, da je kot Google Drive. To je storitev v oblaku, da lahko naložimo datoteke, fotografije itd. Preprosto pa je onemogočiti določeno funkcijo Najdi moj iPhone in to bomo videli v nadaljevanju.

  Onemogoči iskanje mojega iPhone-a iz naprave

  Najboljši način za to je očitno enak zadevna naprava. Za to bomo sledili tem korakom:

  • Najprej pojdite v meni ".Nastavitve".
  • Potem morate samo pritisniti o svojem uporabniku ki se prikaže na vrhu.
  • Potem gremo v "iCloud".
  • Po tem moramo iti v servisni del. Nato pojdite na možnost "Poiščite moj iPhone ”Kar je privzeto omogočeno.
  • Samo morali boste premaknite stikalor, tako da ta možnost ni potrjena.
  • Moral boš vnesite geslo za Apple ID za potrditev in ko to storite, boste to možnost deaktivirali.

  Onemogoči iskanje mojega iPhone-a s spletnega mesta

  Imamo možnost, da to lahko storimo, in to je od spletno mesto iCloud.

  • Vstopiti moramo v Uradna spletna stran iCloud in se prijavite z našim računom.
  • Ko to storimo, bomo preprosto morali klikniti zgoraj desno, kjer bomo videli meni. Tu bomo šli na "Nastavitve".
  • Ko smo v tem razdelku, bomo morali iti na "Iskati"In nato izberite "Naprave". Ogledali si bomo lahko vse naprave, ki smo jih povezali z omenjenim računom.
  • Očitno bomo morali izbrati svoj terminal, nato pa moramo klikniti na "X"To se prikaže zraven.
  • Za potrditev tega, kar ste pravkar storili, boste morali vnesti geslo. Ko enkrat Poiščite moj iPhone bo deaktiviran.

  V primeru, da gesla nimate

  Za izvedbo tega postopka je nujno, da imate račun Apple uporabniško ime. To je zato, ker morate za deaktiviranje te funkcije potrditi geslo vsakič, ko to storite. To je zato, ker morate preveriti, ali ste res lastnik računa.

  Kar lahko storite, je preprosto obnoviti geslo. Za to boste morali preprosto odpreti spletno mesto Apple ID in nato pritisniti Ste pozabili svoj Apple ID? Ko to storite a kodo za preverjanje v vašo mobilno napravo.

  Nato boste morali slediti navodilom čarovnika, da dokončate postopek in obnovite geslo. Na žalost brez gesla ne morete onemogoči Find my iPhone.

  Naj "najdem svoj iPhone"? Prednosti in slabosti

  Končno si bomo ogledali prednosti in slabosti storitve Find My iPhone tako da vam je zelo jasno, ali je res priročno ali ne, da ostane aktiviran.

  Prednost

  Prednosti so povsem jasne. V bistvu lahko zaklenete svojo napravo, tako da nihče lahko vstopi vanj, tako da nihče ne more ukrasti vaših podatkov ali jih kakor koli pogledati.

  Prav tako lahko naredite varnostno kopijo. Brezplačna različica vam omogoča nastop kopira do 1 GB. Trenutno je ta prostor, po možnosti s časom, še vedno precej reven. Lahko pa ga podaljšate s plačilom.

  Druga pozitivna stvar je, da lahko svoj mobilni telefon poiščete prek GPS-a na enak način kot pri google storitev. V primeru, da jo izgubite ali jo kdo ukrade, boste lahko vedeli, kje je vaša naprava, priporočamo, da vedno naredite varnostno kopijo svojih podatkov.

  Slabosti

  Če se ne spomnite gesla za Apple ID ali iz nekega razloga ne morete dostopati do računa. Naprava bo za vedno zaklenjena. Te zaščite vsaj za zdaj ni mogoče obiti.

  Morda vam je edina alternativa, da se zatečete k uradni garanciji in s papirji v roki, da dokažete, da ste res lastnik naprave, morda nekaj, kar lahko storijo..

  To je edina očitna pomanjkljivost na Find My iPhone. Na koncu lahko svoj mobilni telefon izgubite za vedno. Torej je nekaj, o čemer bi morali resnično dobro premisliti, preden se odločite, ali želite to funkcijo resnično aktivirati ali jo neposredno deaktivirati in uporabiti drugo aplikacijo, ki je glede tega manj topa..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar