Glavni » alibaba-info » Kako prijaviti spletno stran ali njeno vsebino ali objavo v Googlu

Kako prijaviti spletno stran ali njeno vsebino ali objavo v Googlu

AliExpress WW

Google je podjetje, ki ponuja vesolje možnosti; iz tega razloga in da lahko pravilno nadzirate sožitje vseh v vašem brskalniku (hkrati da a dobra uporabniška izkušnja brskanja), izvajajo obvezne programske politike.

To so številna pravila, ki jih je treba iskati urejajo prikazano vsebino s strani podjetja, pa tudi aktivnost uporabnikov na platformi. Na ta način urejajo vse tiste, ki uporabljajo njihove storitve, bodisi da objavljajo na Googlovih spletnih mestih, izvajajo kampanje ali iščejo informacije..

Ko so kršene, katera koli oseba, ki jo ta sodba prizadene, ker krši njene pravice ali meni, da gre za vrsto žaljive vsebine; maja pripravi uradno poročilo Googlu. Podjetje in njegova tehnična podpora bosta odgovorni za analizo vsakega primera posebej, da potrdita ali zavrneta pritožbo..

To je preprost postopek, ki ga je mogoče uporabiti za vse vrste vsebin, ki so bile objavljene v Googlu; V podrobnih storitvah podjetja obstaja celo možnost, na primer, če želite prijaviti e-poštno sporočilo v Gmailu. Povedali vam bomo o katerih situacijah je mogoče poročati in kako nadaljevati z zahtevo.

Kazalo ()

  Kako naj vem, kdaj kršim Googlove pravilnike?

  Google podpira pritožbe zaradi nezakonitosti ki izvirajo s spletnih mest, ustvarjenih prek Google Spletnih mest; informacije iz Googlovih obrazcev, preglednic in celo iz dokumentov Google Docs; in neprimerna vsebina prek Google Drive ... Iz katerih razlogov? Naslednji:

  1. Kršitev avtorskih pravic ali lažno predstavljanje: Če se informacije kopirajo s kakšnega drugega portala, pesmi drugih ljudi monetizirajo v YouTubu ali se slike drugih avtorjev posnamejo brez dovoljenja, bi to kršilo nezakonitosti avtorskih pravic. Kar zadeva lažno predstavljanje, obstaja, ko oseba ukrade identiteto drugih, njihove podatke ali uporabi zaupne podatke drugih.
  2. Diskriminatorna vsebina ali spodbujanje k nasiljuUstrahovanje, sovražna sporočila, grožnje, navidezno nadlegovanje ali katere koli druge vrste manifestacija ali dokaz nasilja. Tovrstnih dejanj ne bi smeli razmišljati in na srečo Google to vlogo jemlje resno, pa tudi na družabnih omrežjih.
  3. Kršitev otrokovih pravic: Izkoriščanje otrok ali razširjanje spolnega gradiva mladoletnikov je še ena Googlova prepoved, ki jo lahko prijavite.
  4. Kršitev zakonov o spolnem materialu: Vključno z vsemi vrstami eksplicitne spolne slike ali video posnetkiMediji tega podjetja, ki smo jih omenili na začetku, ne morejo deliti drugih.
  5. Vsiljena pošta: Vsiljena pošta je razumljena kot neželeno ali neželeno vsebino; Na ta način in če bodo spletna mesta, ustvarjena v Googlu, ustvarjena za ustvarjanje nesmiselne vsebine, le oglaševanje in ki ne zagotavlja vsebine svoji publiki, bo predmet pritožbe. Tudi zlonamerna programska oprema ali nezakonite dejavnosti na spletnih mestih so druga prepovedana dejanja..

  Navodila za prijavo spletnega portala zaradi zavajajoče vsebine Googlu

  Prijavite, če gre za spletno mesto

  1. Poiščite spletno mesto Google Sites (lahko je naloženo v Google Drive).
  2. V spodnjem prostoru same spletne strani boste našli možnost imenovano "Prijavi zlorabo "; kliknite nanjo in se prijavite glede na kršitev ali napako, ki ste jo našli na spletnem mestu.
  3. Podrobno boste lahko podrobno opisali, če prihaja iz katere koli vrste vsebine ali celotnega spleta; in do kliknite "Pošlji pritožbo " zahtevek boste formalizirali.

  Poročilo za določeno vsebino

  1. Če izvira iz dokumenti, predstavitve ali obrazci pri Googlu morate odpreti datoteko, v kateri ste našli vsebino, ki krši, poiskati možnost "Pomoč " in nato razdelek "Prijavi zlorabo / kršitev avtorskih pravic " (ali "Prijavi zlorabo ", če gre za obrazci "). Naslednja stvar je navesti, kje v dokumentu je napaka, in s klikom na dokončati pritožbo "Pošlji poročilo o zlorabi ".
  2. Za kršitve datotek v storitvi Google Drive pojdite na zadevno datoteko; ko ste notri, kliknite desni gumb in izberite "Prijavi zlorabo " v polju, ki se prikaže. Izpostavite vrsto kršitve in njegovo lokacijo, tako da jo lahko najde podjetje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar