Glavni » amazon » Kako prijaviti lažni profil ali račun Badoo. Kako zaznati lažni profil?

Kako prijaviti lažni profil ali račun Badoo. Kako zaznati lažni profil?

AliExpress WW

Badoo je eno glavnih družbenih omrežij na svetu, tisti, pri katerem se dnevno registrira na stotine ljudi, bodisi da bi spoznali ljudi, postali prijatelji ali zakaj ne ljubezenske zveze, ki jo lahko prenesete iz Trgovine Play.

Vendar, kot se na žalost dogaja pri večini družbenih omrežij, to ugotavljamo morda so lažni profili poskušajo zavajati ljudi ali jih spravljati na prevare.

Iz tega razloga vam spodaj želimo za začetek pokazati nekaj trikov prepoznati lažni Badoo profil ali račun.

Kazalo ()

  Kako prepoznati lažni Badoo profil

  Načeloma moramo to reči, ko govorimo o lažnih Badoo profilih, večinoma v teh primerih Videti morajo račune žensk, ki jih uporabljajo za namene, kot so osvajanje moških in nato ropanje itd. Vsekakor obstajajo resnični profili z veliko fotografijami, ki imajo veliko všečkov.

  Kakor koli že, treba je opozoriti, da imajo skoraj vedno ti profili, ki so ponarejeni na Badoo-ju, zelo skupne značilnosti, na primer številne fotografije v profilu manjše kot običajno, nekaj, kar nam bo pomagalo tudi pri preverjanju, ali so resnične, in jih prenesel, če so bili vzeti s Facebooka ali Instagrama.

  Ravno prejšnji je postopek, ki ga lahko izkoristimo v tej vrsti primera, saj obstajajo aplikacije, ki nam omogočajo, da vemo, ali so najdene naše fotografije ali fotografije nekoga drugega nalaganja na Facebook, Badoo ali druga družbena omrežja.

  Zato vam lahko povemo o tej aplikaciji, ki vam bo omogočila prepoznati fotografije iz profila Badoo da vidim, ali je napačna. Če želite izvedeti več o tem, morate vnesti to razlago, kako vedeti, ali je nekdo naložil vaše fotografije s Facebooka na drug račun.

  Poleg tega, kar smo že omenili, je še ena način poznavanja in razlikovanja profila Badoo resnično resnično, kar je tudi zelo preprosto, saj obstajajo redni uporabniki Badoo-ja, ki želijo biti priljubljeni, pa tudi mnogi, ki želijo prizadeti.

  Običajno morate v teh primerih poiskati profil osebe, kjer boste opazili, da mora biti poleg imena in starosti prikazan modri ali svetlo modri ček, kjer bo pisalo nekaj takega kot Photo Verified. To pomeni, da gre za verodostojen profil in če vam je oseba všeč, vam je lahko všeč.

  Zgoraj omenjena dva načina sta, kako moramo vedeti, ali je profil Badoo neresničen, in če se izkaže, da ste resnično v navzočnosti enega od njih, je naše priporočilo, da ga prijavite bodisi za poznejši pregled ali odstranitev s platforme.

  Kako poročati o Badoo-ju

  Skupaj s Tinderjem je danes ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij Badoo. Pravzaprav Badoo obstaja že dolgo, od prej so bili programi in Android tako priljubljeni. Zato ima to socialno omrežje za spogledovanje vsak mesec na milijone aktivnih uporabnikov.

  Čeprav je težava v tem, da lahko velikokrat najdemo napačen profil. Nekaj, kar se lahko zgodi na katerem koli družbenem omrežju. Nadaljujem s tem ¿Kako prijaviti lažni profil na Badoo-ju? Pomembno je, da v primeru, da najdete profil, ki je napačen, prijavite, da je zaprt.

  Mnogi ljudje niti ne porabijo za izdelavo poročila o profilu. Raje prosijo za Instagram te osebe in preverite, ali gre res za resnično osebo ali ne iz omenjenega socialnega omrežja. Morda je lažje spoznati, ali je ta oseba takšna, za katero pravi, da je.

  Toda v primeru, da svojega Instagrama ne želite deliti z nekom, ki ga ne poznate in ste zelo prepričan, da gre za lažni profil. Nato boste morali slediti tem korakom:

  • Najprej boste odprli svoj račun za Badoo.
  • Potem morate biti v profilu, ki ga želite prijaviti.
  • Zdaj, če pogledate, boste videli tri točke, nanje morate pritisniti.
  • Prikaže se spustni meni z različnimi možnostmi: "Pošlji darilo " ali "Blokiraj ali Prijavi".
  • Očitno boste morali klikniti na "Blokiraj ali prijavi ".
  • Pozvani boste, da izpolnite obrazec in ko končate, boste morali pritisniti gumb "Blokiraj in prijavi"In lito.

  Prijavite lažni račun Badoo

  Kot boste videli, je to povsem enostavno prijavi lažni račun Badoo, Morda traja manj kot nekaj minut in na ta način lahko prihranite čas mnogim ljudem, ki lahko veliko ur preživijo v pogovorih z drugimi, ki v teoriji ne trdijo, da so takšni, ki jih v svojih profilih.

  Kaj lahko storite, če dvomite, je natančno prosite ga, da vas doda v družabno omrežje. Ker boste v tem primeru lahko videli vso njihovo aktivnost v njem in je veliko lažje spoznati, če je to, za katerega pravijo, da so.

  Če zahtevate številko WhatsApp, to ni dobra ideja, saj prek te aplikacije ne morete videti več kot sliko profila. Torej je prava izguba časa, če želite potrditi svoj sum, da gre za lažni profil..

  Čeprav so te aplikacije zelo koristne za spogledovanje. Ampak na internetu, absolutno vse aplikacije ali spletna mesta, ki jih obiskujemo, moramo biti zelo previdni saj je anonimnost, ki nam omogoča omrežje, večkrat dvorezen meč.

  Ali ste prepoznali lažni Badoo profil s temi triki, ki smo se vas naučili?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar