Glavni » alibaba-info » Kako se v celoti odjaviti in izbrisati ali izbrisati moj račun Uber

Kako se v celoti odjaviti in izbrisati ali izbrisati moj račun Uber

AliExpress WW

Iz dneva v dan je več ljudi pojdi na Uber da začnejo uporabljati njihove storitve. Ne moremo zanikati, da je cena v primerjavi s tradicionalnimi taksiji bistveno nižja, zato postane zelo privlačna možnost med potovanjem. Predvsem za tiste ljudi, ki to počnejo precej pogosto.

Kazalo ()

  Odjavite se od Uberja

  Toda tisti trenutek lahko nastopi, ko se želite odjaviti od Uberja, ker ne boste več potrebovali njegovih storitev. Če ste stranka Uberja, se odjave res ni treba odpovedati, saj vam nič ne zaračunajo, vse kar morate storiti je, da preprosto ustavite uporabite aplikacijo in ste končali.

  Ja zdaj ste voznik Uberja in če se želite odjaviti, lahko to storite brez kakršnih koli težav, saj ima aplikacija povsem jasne možnosti, da jo lahko doseže.

  Kako izbrisati račun Uber

  Seveda ne pozabite, da ko enkrat izbrišete račun ali ga prekličete, ga ne morete več uporabljati, če se želite v prihodnosti vrniti v Uber. Zato je res priporočljivo, da se ustavite uporabite aplikacijo in se ne odjavite.

  Če želite nadaljevati in ste popolnoma prepričani, da aplikacije ne boste več uporabljali, sledite spodnjim korakom:

  Najprej morate na tej povezavi vstopiti v pomoč za Uber.

  • Po tem boste videli obrazec, ki boste morali dokončati z vsemi zahtevanimi podatki moraš biti natančen in vse pravilno postaviti.
  • Napisati boste morali tudi, zakaj želite zapreti račun. Lahko vstavite karkoli, račun bo vseeno zaprt.
  • Če želite končati, morate pritisnite send in to je to.

  Po oddaji obrazca morate počakati približno štiri tedne brez odprtja računa kajti če to storite, se znova aktivira. Dokler ga v teh štirih tednih ne odprete, bo račun "skrit ", tako da vas nihče ne bo mogel povezati ali kaj podobnega, vaša zgodovina in shranjena potovanja bodo izbrisana.

  Ne pozabite, da je pomembno, da računa ne odprete znova se bo spet aktiviral in boste morali ponoviti zgoraj omenjene korake, da se boste lahko znova odjavili.

  V primeru, da v teh štirih tednih obžalujete preklic računa Uber, se lahko znova prijavite in postopek prekliče. Ne pozabite, da po preteku teh štirih tednov računa ni več mogoče obnoviti in če se želite vrniti v storitev, boste morali ustvariti novega z vsem, kar to pomeni..

  Vse vaše ocene itd. Izločeni bodo in v nekaj besedah ​​bo a začeti znova, zato je priporočljivo prenehati uporabljati Uber in ga ne preklicati.

  Slabosti Uberja

  Zgrešeni zaposleni

  V nekaterih primerih ta digitalna platforma sprejema pogodbe delavci v prometnem sektorju, ki ne poznajo dobro mesto, v katerem živijo, ali različna območja, ki sestavljajo nudenje strašnih storitev svojim rednim strankam. 

  Kajti poročali so široko število pritožb uporabnikov o tem vidiku, zlasti za razvijalce in skrbnike aplikacije.

  Stopnje zbiranja

  Druga pritožba uporabnikov te aplikacije je v nekaterih državah in mestih cena te storitve je lahko dražja kot za uporabo lokalnega taksija.

  To je zato, ker Uber vzpostavlja standardizirane vrednosti o plačilih in pristojbinah za pobiranje, ki so v nekaterih primerih lahko koristne ali škodljive. 

  Napaka lokacijskih sistemov

  Številni uporabniki so v svojih pregledih na tej platformi poročali, da včasih povezani operaterji ne dosežejo določenega cilja, kjer morajo pobrati svoje stranke do V vozilih vključene napake sistema GPS.

  Že veste, kakšne so možne slabosti najema in uporabe te posebne storitve zasebnega prevoza, ki jo ureja njegova uporaba za trenutne pametne telefone. Če poznate kakšne druge informacije, jih delite v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar