Glavni » alibaba-info » Kako se prek My Yoigo odjaviti iz storitve Yoigo mobile ali interneta s trajnostjo ali brez nje

Kako se prek My Yoigo odjaviti iz storitve Yoigo mobile ali interneta s trajnostjo ali brez nje

AliExpress WW

Če moramo razmišljati o tem, katera so glavna telefonska podjetja v Španiji, ni dvoma, da je med njimi tudi Yoigo. To podjetje ima na nacionalnem ozemlju na milijone uporabnikov. Zato je nekaj zelo običajnega, da se ljudje od časa do časa imajo radi odjavite se od Yoiga.

Ko govorimo o Yoigo mislimo na pot "poceni " v tem segmentu, torej tisti, ki je cenejši od povprečja. To je del skupine MásMóvil, iz katere se veliko uporabnikov včasih skuša odjaviti.

Yoigo počasi osvaja številne potrošnike zaradi svoje cene in kakovost njegovih storitev, kot je internetna hitrost, ki jo Yoigo ponuja na svojih mobilnih telefonih, ki jo lahko nastavimo, če želimo. Zaradi tega je podjetje v zadnjih letih močno raslo.

In čeprav Yoigo ni tako znan ker imajo Vodafone, Movistar in Orange na primer glavne reference v tem segmentu, ni dvoma, da jih bodo tisti, ki so sklenili pogodbe, želeli kar najbolje izkoristiti. Ima celo lastno aplikacijo z imenom "MiYoigo ", ki jo uporabniki Androidov in iPhone lahko prenesejo kot dopolnitev zgoraj omenjenih storitev..

Ravno zato v naslednjih vrsticah želimo pregledati nekaj najboljših vadnic o Yoigu in kako Odpustite službo tega podjetja. Če ste kdaj imeli težave z odpovedjo storitve Yoigo, boste spodaj našli popolno rešitev za tovrstne nevšečnosti, tako da zanje ne skrbite več..

Kazalo ()

  Kako se odjaviti iz storitve Yoigo, ne glede na to, ali imam bivanje ali ne?

  Vedeti moramo, da podjetja običajno ne zagotavljajo zahtevanih informacij odjavite se od njihovih storitev. Če smo še vedno v podjetju, vendar se še vedno želimo odjaviti, moramo upoštevati, da so koraki, ki jih je treba najprej izvesti, enaki, tako v smislu telefonske metode kot tiste, ki deluje prek interneta..

  Razlika se pojavi v času potrditve odpovedi storitve, saj bomo morali plačati preostale pristojbine dokler ni izpolnjen vnaprej določen posel. Poleg dodatnega zneska za predvidevanje konca sporazuma med strankama. To deluje tako za pakete, ki so samo za mobilne naprave, kot tudi za tiste, ki uporabljajo optična vlakna in mobilne naprave..

  Kako trajno preklicati linijo Yoigo v spletu?

  Po drugi strani pa obstaja tudi možnost prekliči linijo Yoigo v spletu bodisi z računalnikom ali z našim mobilnim telefonom. Ta postopek ni preveč zapleten in ga lahko izvedete na precej preprost način, in sicer:

  • Na e-poštni naslov, ki ustreza lastniku telefonske linije ali interneta, pošljite a e-poštni naslov [e-pošta zaščitena], pri čemer je navedena zadeva, ki bo odjava, in zadevna številka vrstice
  • V kratkem boste od podjetja prejeli odgovor s sporočilom, v katerem vas bodo prosili dokažite svojo identiteto in potrdite Kaj želite preklicati?
  • Moraš odgovor na to e-poštno sporočilo z vsemi zahtevanimi podatki za izvedbo preverjanja in nadaljevanje preklica.

  Kako se trajno odjaviti iz Yoiga po telefonu?

  V redu, pojdimo torej korak za korakom prekliči linijo Yoigo po telefonu:

  • Pokličite ustrezno številko:
  1. Če kličete s številke Yoigo: 622
  2. Ne-joigo številka: 1707
  3. Iz tujine: +34 633 800 800
  4. Zunaj EU: +34 622 622 622
  • Ko se operater udeleži vas, morate prositi, da se vzpostavi stik z Oddelek za nezgode.
  • Ko vam uslužbenec tega oddelka pomaga, morate komentirati svojo situacijo in prositi za to preklic linije. Takrat vas bodo prosili za podatke, ki so povezani z imetnikom računa in zadevno številko, da preverijo vašo identiteto
  • Po tem boste pozvani za pošiljanje nekaj dokumentacije na e-poštno sporočilo podjetja, tako da lahko potrdite, da ste lastnik linije in da ne zahtevate preklica storitve nekoga drugega
  • Ko končate s tem začetnim postopkom, lahko zahtevate poseben umik

  V primeru Yoigo moramo reči, da je eno redkih podjetij, ki ima minimalna zamuda pri razmišljanju o negativni strani iz storitve. Te odpovedi potekajo istočasno, ko prispejo dokumenti, ki jih pošljemo..

  Po drugi strani pa morate vedeti, da telefonske številke, ki smo jih predhodno poslali, delujejo ves dan, tako da lahko kadar koli odjavite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar