Glavni » google » Kako iz mobilnega telefona ali računalnika ustvariti in poslati opomnike ali načrte v Facebooku ali Messengerju

Kako iz mobilnega telefona ali računalnika ustvariti in poslati opomnike ali načrte v Facebooku ali Messengerju

AliExpress WW

Očitno so skoraj vsa človeška bitja, s katerimi komuniciramo, prisotna v različnih družbenih omrežjih, od večine pogosti, kot je Facebook, celo druge, ki niso tako pogoste ali pa so posebej namenjene nekaterim eteričnim ali socialnim skupinam.

Vsekakor pa smo ob tej posebni priložnosti želeli posebej govoriti o samem Facebooku, zlasti od videz funkcije ustvariti opomnike, za katere menimo, da bi se jih morali zelo zavedati.

Mnogi naši bralci in celo uporabniki na forumih in v družabnih omrežjih nas v zadnjem času sprašujejo, kako ustvariti opomnike na Facebooku, zato je ideja tega članka povezana s tem, da jim ponudimo malo vse vrste informacij v zvezi s tem, ki je zanje lahko pomembno.

Resnica je, da v Facebook Messenger lahko ustvarite opomnike z datumom in uro, po končanem pa bo opomnik poslan prek Messengerja vsem uporabnikom, ki so del klepeta.

Če še nikoli niste uporabljali Facebook Messengerja, čeprav je to morda nekaj čudnega, morate vedeti, da je to odlična mobilna aplikacija za komunikacijo med ljudmi. Mnogi uporabniki celo menijo, da je za njihove klepete več Koristni Facebook Messenger kot WhatsApp sam, čeprav je to bolj znano.

Poleg tega se v tem članku želimo osredotočiti na opomniki na facebooku, zato vam bomo ponudili veliko informacij, za katere menimo, da jih morate upoštevati.

Kazalo ()

  Opomnik na dogodek na Facebooku

  No, prva stvar, ki jo morate v zvezi s tem upoštevati, je, da boste morali imeti uporabnika Facebooka, kar je v bistvu enakovredno Uporabnik Facebook Messengerja. Če ste to pomislili in ga že imate, boste našli sporočilo z datumom in uro, naložite Facebook Messenger na svoj mobilni telefon, da boste seznanjeni z vsemi dogodki.

  Za to je bila razvita sama aplikacija, tako da lahko poleg dodajanja datuma in ure postavite določeno besedilo. Morate izbrati možnost nastavite opomnik na dogodek, in potem nadaljujemo.

  Prva stvar bo konfiguracija opomnik, Med njimi lahko analiziramo nekatere, na primer, ali bo opomnik ob določenem času deaktiviran ali če želimo, da se oglasi ali obvesti 15 minut pred izrecnim zagonom..

  K temu moramo dodati možnost konfiguriranja opomnika za kateri koli datum in uro, za katero menimo, da je zanj najprimernejša. Po tem bo opomnik prikazan na vrhu zaslona, ​​medtem ko ga imate odprt pogovor.

  Prav tako lahko popolnoma spremenite ime dogodka, ki bo tisto, ki se prikaže v obvestilu z opomnikom, ko je napovedan vsi uporabniki. Poleg tega morate vedeti, da se bo opomnik prikazal prek telefonov vseh članov klepeta na določen datum in uro. Seveda morate vedeti, da uporabniki, ki so jim opozorila o opominih deaktivirana, ne bodo obveščeni.

  Katere so prednosti uporabe dogodkov na Facebooku?

  Facebook je eden izmed socialna omrežja ki ima največ uporabnikov, skozi leta dodaja vrsto funkcionalnosti, izboljšav in razširitev, ki so velike prednosti za tiste, ki imajo račun na tej platformi.

  Ena od teh funkcionalnosti so dogodki, ki so predstavljeni kot orodje za obveščanje ali poročanje o dogodku, ki se bo kmalu zgodil. Te so številne prednosti, med katerimi so:

  • Možno je oddati a blagovne znamke za javnost in trg, biti sposoben razložiti koristi in poznati dvome, ki se lahko pojavijo.
  • Spoznali boste večje občinstvo, ki ga ima zanimanje za dogodek, s tem se širi potrošniška mreža.

  Dogodke v veliki meri uporablja podjetja za mreženje vaših blagovnih znamk, ker to ustvarja zanimanje za tisto, kar bo predstavljeno, kljub temu vedno ne pozabite, da je uspeh dogodkov in njegova največja prednost ta, da: pred, med in po dogodku lahko ustvarite zelo enostavno.

  Končno morate vedeti, da lahko ta postopek uporabimo na napravah Android, iOS in Windows Phone nerazločno.

  Ste bili sposobni narediti svoje prve opomnike na Facebook Messenger s tem korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar