Glavni » google » Kako brezplačno ustvariti nov Facebook račun iz mobilnega telefona ali računalnika

Kako brezplačno ustvariti nov Facebook račun iz mobilnega telefona ali računalnika

AliExpress WW

Izkazalo se je, da so družbeni mediji veliko več kot le modna muha. Je približno novi mediji, ki so tu, da ostanejo, Najboljše, kar lahko storite, je, da se naučite ravnati z njimi, saj so lahko zelo koristni na osebni ravni in celo na profesionalni ravni..

V tem članku bomo razložili, kako odprite nov račun na Facebooku Če ga še vedno nimate in se boste lahko naučili nekaterih drugih trikov za Facebook, ki vam bodo pomagali, da kar najbolje izkoristite to socialno omrežje, ki ga uporabljajo mnogi.

Facebook se je rodil pred dobrim desetletjem. Trenutno je veliko kritičnih glasov, ki napovedujejo, da socialno omrežje, ki ga je razvil Mark Zuckerberg, ne bo prišlo daleč daleč, vendar je to socialno omrežje uspelo premagati kritiko in pokazati, da ima željo po stalnosti..

Facebook v španščini se je v zadnjih letih zelo razvil. Danes to ni več samo kanal za ostanite v stiku z našimi najdražjimi ali iščejo stare sošolce. Prav tako je dober kraj za spoznavanje ljudi z enakimi hobiji..

Kako ustvariti nov Facebook račun
Oglejte si ta video na YouTubu

To socialno omrežje nam pomaga deliti ali si ogledati vsebino bodisi da se zabavate, gledate videoposnetke, nalagate fotografije, klepetate, zato je med vsemi uporabniki najljubši in najbolj povpraševan..

Facebook je izboljšal svoje funkcionalnosti tako za zasebne uporabnike kot za podjetja, ki ta kanal vedno bolj uporabljajo za svoje spletno trženje. Pravzaprav je to socialno omrežje v mnogih primerih postalo nov in izboljšan sistem za pomoč strankam za številne blagovne znamke..

Kazalo ()

  Kako se korak za korakom registrirati ali odpreti nov račun na Facebooku

  Obstaja veliko in zelo različnih razlogov za prisotnost na Facebooku. Če tega družbenega omrežja še niste preizkusili ali če je bilo v njegovem času ste iz kakršnega koli razloga zaprli svoj račun in zdaj želite odpreti novega, a se ne spomnite več, tukaj so koraki za odprtje novega računa na Facebooku.

  Očitno je, da moramo najprej vstopiti na spletno stran Facebook. Preprosto vnesite to ime v naslovna vrstica našega brskalnika in nas bo preusmeril neposredno na Facebook različico naše države.

  Ko bomo na naslovnici, bomo videli a Obrazec za registracijo da moramo dopolniti s podatki:

  • Ime
  • Priimki
  • Številka mobilnega telefona ali e-poštni naslov
  • Potrditev prek mobilnega telefona ali e-pošte
  • Geslo
  • Datum rojstva
  • Seks

  Ko izpolnite obrazec, ga kliknite zeleni gumb označuje "Dokončano".

  Cilj Facebooka je pomagati ljudem, da se povežejo s svojimi prijatelji, zato je ena od prvih možnosti, ki vam jo ponuja to socialno omrežje, ta, da uvozite svoje stike iz Outlooka, Yahoo! ali katero koli drugo e-poštno storitev.

  Ko najdete svoje stike, kliknite "Naprej " in že ste na Facebooku. Zdaj vam je ostalo, da izpolnite svoj profil, stopite v stik s prijatelji in družino in začnite uživati ​​v vseh možnostih zabave, ki jih ponuja to družabno omrežje.

  Da bi se izognili slabim izkušnjam, poskušajte biti previdni pri dodajanju tujcem nadzirajte zasebnost svojih publikacij in če vas kdo moti, jih ne oklevajte in jih blokirajte.

  Katere storitve vam lahko ponudi Facebook?

  Facebook vam ponuja široko paleto zabave in prostega časa. Prva stvar, ki jo lahko naredite, je se obrnite na svoje prijatelje blizu in celo s tistimi, ki jih že dolgo niste videli, saj je zaradi njegovih algoritmov zdaj lažje znova srečati nekoga.

  Poleg tega, da jih iščejo enega za drugim, jih je na Facebooku kar lepo število strani, namenjene študentom šol, inštitutov ali univerz, tako lahko poiščete ljudi, ki jih že dolgo niste videli, čeprav trenutno nimate podatkov o njih, ki bi vam pomagali pri individualnem iskanju v družbenem omrežju.

  Ko imate prijatelje na Facebooku, lahko z njihovimi klepeti pogovorite z njimi od koder koli. Ko odklopite računalnik, lahko spremljate klepet prek Facebook Messengerja aplikacija za neposredna sporočila facebook.

  Tudi WhatsApp zdaj je tudi del njihovih zunanjih storitev, in z Messengerjem je veliko razlik, vendar na koncu izpolnjujejo isto funkcijo izmenjave sporočil in raznolike vsebine prek njihovega enostavnega vmesnika za katero koli napravo.. 

  Facebook je kraj, kjer se izmenjujejo informacije. Če ste videli nekaj, kar vam je bilo všeč (novico, recept itd.) In ga želite shraniti, da se pozneje posvetujete z njim, lahko to storite tako, da kliknete zgornji desni kot publikacije in izberete možnost za shranjevanje video ali povezava.

  Eden najbolj razširjenih načinov uporabe Facebook je namenjen igranju In to je, da v tem socialnem omrežju najdete lepo število iger, s katerimi se lahko brezplačno igrate in zabavate, kot je to v primeru priljubljene in slavne igre Candy Crush.

  Večina uporabnikov, ki danes se povežejo s Facebookom, to počnejo prek mobilnega telefona. Njegova aplikacija je brezplačna in jo lahko prenesete in namestite neposredno v računalnik, na voljo je tudi v glavnih trgovinah z aplikacijami.

  Tudi za vse ekipe, ki na svojih mobilnih napravah nimajo zelo dobre zmogljivosti za shranjevanje, so bile ustvarjene nadomestne različice, kot so Facebook Lite in Messenger Lite, ki ljudem s starejšim mobilnim ali operacijskim sistemom Android omogoča, da uživajo v aplikaciji Facebook.

  Upamo, da ko se enkrat registrirate, lahko uživajte v vseh prednostih tega socialnega omrežja vam ponuja in da je ta članek prispeval k temu, da kar najbolje izkoristite. Pustite nam svoj komentar, če želite vedeti, kakšna je bila vaša izkušnja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar