Glavni » amazon » Kako hitro in enostavno ustvariti račun, spletni dnevnik ali spletno mesto v WordPressu!

Kako hitro in enostavno ustvariti račun, spletni dnevnik ali spletno mesto v WordPressu!

AliExpress WW

Če ste navdušen nad pisanjem in če vso pozornost usmerite na določeno temo, ki bi jo radi dali svetu, ne morete nehati brati tega članka. Tu vam bomo pokazali najboljši način za dosego svojega cilja s pomočjo platforme WordPress, ki se je danes dobro postavila..

Zahvaljujoč temu lahko ustvarite svoje spletno mesto za objavo celotne vsebine ali tudi spletni dnevnik, s katerim lahko povečate in pridobite neomejen promet doseči veliko privržencev da jih zanimajo vse vaše publikacije. Če se odločite za ustanovitev podjetja in želite svoj izdelek objaviti, lahko to storite tudi brez težav s pomočjo teh uporabnih orodij.

Če še niste seznanjeni z WordPressom, ne skrbite, ker vam bomo v tej vadnici pokazali, kako pravilno, da ustvarite svoj račun iz nič, tako da lahko začnete pisati najboljše članke, ki pritegnejo pozornost javnosti, pa tudi potencialne stranke, če želite izdelek ali storitev tržiti.

Kazalo ()

  Navodila za ustvarjanje računa od začetka v WordPressu

  Da boste lahko uspešno izvedli ta postopek, morate upoštevati vse korake in priporočila, ki jih bomo navedli spodaj. Če še vedno ne poznate idealnega načina za ustvarjanje privlačnih objav, ki pritegnejo javnost, ne skrbite, saj se lahko do malega učite do postati strokovnjak za pisanje.

  Odprite WordPress in ustvarite račun

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da obiščete uradno stran WordPress tu boste ustvarili svoj račun. Ko boste tam, boste vse podatke postavili v zahtevana polja na zavihek z napisom start, na primer ime vaše domene in plačilni načrt, ki ga želite kupiti, čeprav lahko ustvarite tudi brezplačen račun, vendar ne to izpolnjuje enake prednosti.

  Izberite ime domene in izpolnite obrazce

  Ko je račun ustvarjen, boste nadaljevali z vnosom vseh podatkov o vašem spletnem mestu in spletnem mestu namen tega. S pomočjo teh vprašanj bodo sodelavci WordPress lahko dobili podrobne informacije o glavnem cilju ustvarjanja vaše strani in o tem, kaj želite z njo doseči..

  Nato je čas, da izberete ime svoje domene in za to lahko uporabite sorodne ključne besede s temo, ki ste se jo odločili obravnavati. Ko začnete pisati, boste lahko cenili različne možnosti domene, ki vam jih bo WordPress priporočil..

  Izberite načrt plačila in ustvarite svoj uporabniški profil

  Zdaj morate le izbrati načrt, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in neposredne potrebe, ki jih želite s stranjo doseči. Najdete lahko zelo različne cenovne razrede, odvisno od potrebe, saj obstajajo cenejši osebni računi in drugi poslovni računi, ki so dražji; Prav tako lahko ustvarite brezplačen račun, kot smo že omenili.

  Zadnja stvar, ki jo morate storiti, je, da vnesete svojo osebni e-poštni naslov in uporabniško ime in geslo, s katerim boste vstopili na stran, kadar koli želite. Ko izpolnite vsa polja z informacijami, morate klikniti Nadaljuj in to je to, vaš račun bo pravilno ustvarjen.

  Treba je opozoriti, da je možno tudi prenesti in namestiti WordPress v Local na MAC, torej zdaj nimate izgovorov, da bi začeli biti uspešni na svojem blogu ali spletnem mestu.

  Koraki za začetek uporabe računa WordPress

  Zdaj, ko ste registrirali svoj račun, vam bomo pokazali, kako začeti objavite in uporabite novo spletno mesto ali spletni dnevnik. Prvo, kar morate storiti, je, da pojdite na nadzorno ploščo in kliknete meni, natančneje na Blog Entries, od tam boste ustvarili svoje publikacije s pomočjo gumba Create an entry..

  Ko je to končano, boste videli urejevalnik WordPress, ki vam bo priskrbel vse orodja, potrebna za začetek pisanja. Ko končate, morate samo izbrati možnost Pogled, da potrdite, da je vse v redu, nato pa kliknete Objavi, na ta način bodo uporabniki lahko videli vašo vsebino.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar