Glavni » alibaba-info » Kako ustvariti skupino stikov ali seznam prejemnikov v Hotmailu / Outlooku za pošiljanje e-pošte

Kako ustvariti skupino stikov ali seznam prejemnikov v Hotmailu / Outlooku za pošiljanje e-pošte

AliExpress WW

Če redno pošiljate sporočila isti skupini ljudi, morate vsakič ročno vnesti e-poštni naslov vseh v prejemnikova polja (A / Cc / Bcc). Tudi s pomočjo samodokončanja, ko Hotmail Outlook predlaga naslove E-pošta Med vnašanjem imen ali naslovov stikov ta čas traja neuspešno. Tu nastopijo skupine stikov (distribucijski seznami)..

Če ustvarite seznam stikov na nek način in ga označite, lahko samo napišite ime skupine kot prejemnik in celo začasno odstrani nekatere prejemnike s tega seznama (samo za to e-poštno sporočilo bodo v skupini). So del številnih novic in sprememb, ki jih to podjetje prinaša, da bi izboljšalo izkušnjo svojih uporabnikov in jim zagotovilo boljše storitve.

Kako ustvariti skupine Hotmail / Outlook?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Koraki za ustvarjanje skupin v storitvi Hotmail / Outlook

  Preden lahko ustvarite skupino, morate imeti stike na glavnem seznamu stikov. Ko so navedeni vsi vaši stiki, lahko začnite ustvarjati skupino iz Hotmaila. 

  • Na desni strani Outlookovega logotipa je "puščica dol ".
  • Kliknite "puščico dol " in nato "Ljudje ".
  • V oknu "Ljudje ", v zgornji orodni vrstici kliknite "Upravljanje ".
  • Kliknite 'Upravljanje skupin '.
  • Kliknite znak plus (+) in pojavilo se bo polje, kamor lahko vnesete ime svoje skupine.
  • V to polje vnesite ime za novo skupino.
  • Kliknite "Uporabi " in nova skupina bo ustvarjena.

  Dodajanje stikov v novo skupino

  • V oknu "Ljudje ".
  • Kliknite polje na levi strani stika želite dodati v skupino.
  • Nadaljujte s klikanjem zgornjega levega polja vsakega stika, ki ga želite dodati v skupino, dokler ne končate.
  • V zgornji orodni vrstici kliknite ‘Skupine ’ in potrdite polje pred imenom skupine.
  • Kliknite "Uporabi " in vsi izbrani stiki bodo dodani v skupino.

  Uredi seznam stikov

  • V razdelku Osebe kliknite Uredi v desnem kotu zaslona.
  • Pozneje napiši ime stika ali e-poštni naslov v polju in kliknite Shrani, da dodate nove naslove na svoj seznam stikov.
  • Člane lahko tudi odstranite iz skupine ter prilagodite ime in opis seznama.

  Pomembno je, da v možnosti nastavitev natančneje določite, da se e-poštne skupine urejajo s plošče platforme. Ko smo v notranjosti, lahko naredimo naslednje korake, da naredimo ustrezne spremembe. Najprej moramo to zagotoviti to je skupina, ki jo želimo urediti, nato pokažemo na ikono ali risbo kot svinčnik, ki jo je treba urediti, in če v tem primeru tisto, kar želimo izbrisati, kliknemo ikono smetnjaka.

  Na koncu, tako da imam vsako konfiguracijo in spremembo takojšen učinek, jo damo na shranjevanje in takoj začnejo delovati.

  Kakšne so skupine v Outlooku in kakšne so njihove prednosti?

  Izdelava skupine Outlook ima veliko prednosti, ker nam omogoča neposredno komunikacijo s stiki ki se nam zdi dodan v ta namen. Recimo, da na primer ustvarimo skupino sodelavcev in sem se odločil, da pošljem informacije, povezane s ciljem meseca.

  Če smo že ustvarili skupino ni treba pošiljati teh podatkov ročno Vsakemu kolegu raje izpostavimo možnost delovne skupine in takoj, ko kliknemo na pošlji, so informacije usmerjene vsem, očitno je naloga bolj praktična in manj dolgočasna.

  S tem mislimo, da lahko ustvarimo skupino za prijatelje, družino, kolege. Odločitev sprejmete vi, saj mislite, da lahko s tem orodjem veliko izkoristite.

  Kot zaključek lahko dragi bralec zaključimo, da Outlook kaže, da gre z vsem, želi še naprej potrditi razloge, zakaj je zdržala skozi čas in kaj naredi, da se 400 milijonov uporabnikov vsak dan počuti srečno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar