Glavni » android » Kako po korakih brezplačno ustvariti, prilagoditi in objaviti spletno mesto, spletni dnevnik ali spletno stran z Wixom

Kako po korakih brezplačno ustvariti, prilagoditi in objaviti spletno mesto, spletni dnevnik ali spletno stran z Wixom

AliExpress WW

Ustvarjanje spletnega mesta z Wix en precej enostavno, Če šele začenjate s tem svetom, ni boljšega načina za začetek, saj je to način za pridobivanje izkušenj za prihodnost.

Najboljše od vsega pa je brezplačno in enostavno, ampak tudi hiter in intuitiven, v naslednji vadnici bomo videli celoten postopek korak za korakom, da imamo funkcionalno spletno stran z Wixom.

Wix je platforma za spletni razvoj v oblaku, ki jo je razvilo in populariziralo podjetje Wix. Uporabnikom omogoča ustvarjanje profesionalnih spletnih mest HTML5 in spletnih mest za mobilne naprave z uporabo orodja povleci in spusti v spletu.

Uporabniki lahko na svoja spletna mesta dodajo funkcije, kot so vtičniki, e-poslovanje, kontaktni obrazci, e-poštno trženje in forumi skupnosti, z uporabo različnih razvite aplikacije Wix in tretje osebe.

Wix temelji na freemium poslovnem modelu in s tem zasluži premium nadgradnje. Uporabniki morajo kupiti premium pakete, da svoja spletna mesta povežejo z lastnimi domenami, odstranijo oglase Wix, dodajo zmogljivosti e-trgovine ali kupijo dodatno pasovno širino in shranjevanje podatkov.

Kazalo ()

  Pokazali vam bomo nekaj prednosti Wixa

  Urejevalnik Wix

  "Preprosto, hitro in neverjetno " Če se zataknete, vam bo v pomoč razdelek Pogosta vprašanja. Obstajajo uvodni video posnetki zelo kratek, ki vam bo dal potrebna pojasnila za uporabo različnih funkcij.

  Predloge Wix

  Tako je to! Imajo odličen repertoar lepe spletne predloge, zelo razkošno in organizirano glede na področje ali poklic. Še ena plus točka!

  Tehnologija HTML5

  Če preidemo na tehnični del, je treba omeniti, da deluje s tehnologijo HTML5. To, skupaj z Druge lastnosti, vam omogoča, da svoje spletno mesto zelo enostavno prilagodite vsem vrstam naprav.

  Oblika, prilagojena tablicam in pametnim telefonom.

  Kot sem že omenil, vse predloge Wix so prikazani pravilno tako na tabličnih računalnikih kot na pametnih telefonih.

  Domena in glasilo

  Privoščite si navedite URL pri ustvarjanju vaše spletne strani poddomene. Na primer: "mydomain.wix.com/mydomain ", vendar vam omogoča tudi povezavo lastne domene, če najamete vrhunsko storitev.

  Kako korak za korakom ustvariti spletno mesto z Wixom

  • Prva stvar, ki jo morate očitno storiti, je se registrirajte na spletnem mestu Winx, zato morate vstopiti na uradno spletno stran wix.com. Ko vstopite na spletno mesto, morate klikniti, kjer piše, da začnite zdaj.
  • Na strani, ki se odpre, morate hkrati vnesti e-pošto in geslo, ker nimate računa, je pomembno, da označite možnost, ki pravi "Sem nov uporabnik". Če imate račun, preprosto označite možnost "Sem obstoječi uporabnik ".
  • Zdaj morate registrirati polja obrazca in mi preprosto vnesemo.
  • V naslednjem oknu morate najti, kje piše "Začni ustvarjati spletno mesto ".
  • Predlogo boste lahko izbrali kar vam je najbolj všeč in ustreza vašim potrebam, na ta način lahko izberete katerega koli, ki ga lahko prilagodite ideji spleta, ki ga želite, in morate upoštevati, kakšen splet želite narediti, saj bo odvisno od tega, ali gre za igro, lokalno podjetje itd..
  • Po izberite predlogo pritisniti morate tam, kjer piše "Uredi".
  • V tem urejevalniku bomo našli nekaj zavihkov, ki bodo koristni za urejanje vsakega odsekov v spletu.
  • Zato je v delu "strani ”Lahko boste spremenili imena zavihkov zadevnega spleta, lahko tudi prilagodite druge vidike, kot so barva črk, velikost, vrsta itd..
  • Kar zadeva "oblikovanje ”Poleg tega, da ga lahko naložite, lahko izberete drug sklad osebno, spremenite barve, obrobe, velikosti itd.
  • Poleg tega lahko dodate veliko dodatnih stvari, kot so gumbi, besedilo, slike in vse, kjer koli želite.
  • Poleg tega lahko, kot da to ne bi zadostovalo, kliknete kateri koli sektor, ki ga želite urediti, na ta način lahko v nekaj sekundah brez kakršnih koli težav uredite.
  • Ko končate z urejanjem vsega, morate le pritisniti, kjer piše "shrani"in pripravljen.
  • Zdaj vas prosi, da vpišete ime, ki ga bo imelo vaše spletno mesto, in edino, kar morate storiti, je klikniti, kje piše "objaviti"in pripravljen.

  Kot vidite, sploh ni zapleteno in v nekaj minutah boste imeli celotno spletno stran, ki bo potrebovala le vašo kreativnost in vsebino.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar