Glavni » amazon » Kako ustvariti ali narediti domače karaoke s pomočjo PowerPointa - Vadnica po korakih

Kako ustvariti ali narediti domače karaoke s pomočjo PowerPointa - Vadnica po korakih

AliExpress WW

Karaoke so ena najbolj smešnih dejavnosti za skupno rabo s prijatelji in družino ali če morate vaditi svoje pevske tehnike. Zato vas želimo obvestiti, da možnosti, ki jih najdete v YouTubu, ne smejo biti omejene, ampak da se lahko sami lotite dela.

Karaoke boste izvedeli skozi interaktivno predstavitev; ne da bi morali biti strokovnjak za oblikovanje, še manj pa znanje o glasbi. Z uporabo računalnika lahko ustvarite dokaj profesionalne rezultate, PowerPoint in ti nasveti.

Kazalo ()

  Ključni dejavniki za ustvarjanje domačih karaok s programom PowerPoint

  1. Sledi: Boste morali instrumentalni zvok, ki jih lahko dobite v aplikacijah za prenos glasbe; ali prek Vocals Remover, brezplačnega spletnega mesta, ki omogoča odstranitev glasu vokalista in pridobi samo skladbo. Prav tako lahko ustvarite in obvladate svojo skladbo, če gre za neobjavljene pesmi.
  2. Pismo: Z umestitvijo v iskalnik Google lahko enostavno našli črke, ki jih potrebujete. Če pa menite, da je netočna, ne veste, kako slediti, ali pa je preprosto ne razumete; Glasbene platforme, kot je Spotify, ponujajo zaupanja vredna besedila pesmi.
  3. Slike: Ozadje diapozitivov je še en izmed elementov, ki jih morate predhodno pripraviti. Svetujemo vam, da uporabljate slike z malo motečimi dejavnostmi in brez besedil, ki bodo razprši pozornost pisma Kaj želimo poudariti?.

  Preprosta in hitra vadnica za karaoke doma s programom PowerPoint

  1- Oblika in vsebina

  Dno

  Če ga želite dodati, lahko odločite se za tri možnosti: Prvi, do katerega dostopate z desnim klikom na beli diapozitiv; nato Oblikujte ozadje> Izpolnite (bodisi polno, z gradientom bodisi sliko in teksturo)> Datoteka (če ste izbrali slednjo). Na koncu izberite sliko s klikom na "Vstavi ", da jo postavite; in nato v "Uporabi za vse ", če želite, da je na celotnem diapozitivu.

  V primeru druge možnosti bi morali izberite razdelek "Oblikovanje " izmed možnosti, ki jih ponuja PowerPoint, in sicer med različnimi temami in obstoječimi barvnimi paletami. Do zadnjega dostopate v razdelku "Vstavi ", izberite ikono "Slika ", izberite želeno datoteko in jo prilagodite svojim željam.

  Pismo

  Sledite tem navodilom: Vstavi> Nov diapozitiv> Dva predmeta. Tu lahko pritrdite to obliko na vse liste, ki jih potrebujete, ter prilagodite pisavo in velikost. Nato boste imeli možnost organizirati pesem, tako da naslov postavite v začetno polje z besedilom in enakomerno porazdelite vsebino v polja; glede na to, kako naj se poje.

  2- Glasba in učinki

  Vrnite se v razdelek "Vstavi " in uporabite priporočila: Večpredstavnost> Zvok> Zvok v mojem računalniku ali Androidu> Izberite posnetek> Enter> Zvočna orodja> Predvajanje> Predvajanje v ozadju. Pri tej konfiguraciji bi moralo biti videti nekaj označenih polj, ki to kažejo glasba bo na vseh diapozitivih in igralo se bo do konca.

  Prilagodite ga, kot želite v razdelku "Animacije ", da ustvarite učinek poudarka na delih skladbe glede na glasbo. To lahko dosežete v podoknu Animacija> Možnosti učinka> Po animaciji> Animirano besedilo> Po črki; tukaj morate izbrati odstotek pojavnosti med stavki. Ponovite zgoraj na vseh listih, dokler ne končate, podvajate refren diapozitivov ali če so besedila enaka.

  3- Končni posnetek

  To je najpomembnejši del: PowerPoint vam omogoča snemanje predstavitve hkrati pa sinhronizira besedilo in glasbo. Kar morate storiti, je oceniti sekundo, v kateri vokalist začne peti, in v tistem trenutku skladbe (ko se je snemanje že začelo) kliknite, da se prikaže vaše animirano besedilo.

  To izbiro najdete v razdelku "Diaprojekcija "; nato pritisnite: Snemanje diaprojekcije> Začni snemanje od začetka> Pripovedi in laserski kazalec> Začni snemanje. Naslednja stvar bo varovanje vsakega diapozitiva in njegovo podajanje, ko bo glede na glasbo njegov trenutek; in ko končate, boste morali pritisniti tipko "esc " in posnetek shraniti z intervali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar