Glavni » android » Kako ustvariti pikselirane slike ali narediti učinek slikovnih pik s programom Photoshop - Pixelate fotografije

Kako ustvariti pikselirane slike ali narediti učinek slikovnih pik s programom Photoshop - Pixelate fotografije

AliExpress WW

Pikseliranje slike je ena najpreprostejših in najbolj praktičnih stvari kaj lahko storimo, da ohranimo svojo zasebnost ali se preprosto takoj izognemo prepoznavanju.

Tiste majhne barvne pike, ki zameglijo del ali celotno sliko, skrivanje podrobnosti pred očmi ki lahko ogroža ali avtor fotografije ne želi, da bi ga videli, na primer sliko na osebnem dokumentu ali imena.

V bistvu je postopek pikselacije slike sestavljen iz povečanja pikslov določenega dela fotografije, slikovne pike so najmanjša enota informacij na sliki in ko se te slikovne pike povečajo, slika izgubi ostrino in ločljivost, kar pomeni, da ne moremo videti dela slike, ki je bil obdelan.

Mediji pogosto uporabljajo programe za rezanje ali umeščanje informacij s fotografijami ali pikseliziranimi slikami, zlasti tisti, ki so namenjeni novicam, določene slike pikselirajo, tako da informacij, ki jih hranijo, ni mogoče jasno videti. To je lahko razlog, da se toliko uporabnikov zanima za učenje kako lahko sami pikselirajo svoje slike Ni problema.

Če se želite naučiti pikselirati slike, morate najprej upoštevati, da čeprav obstajajo različni programi, s katerimi lahko to storite, Photoshop je verjetno najboljši med njimi.

Zahvaljujoč tej aplikaciji, ki jo lahko prenesete s svojega uradnega spletnega mesta in vam bo omogočila preizkusno obdobje, lahko pixelate ali kolažirajte katero koli sliko v manj kot 1 minuti ni potrebe po naprednem znanju, zato ne boste izgubljali časa.

S programom Photoshop lahko ne samo skrijete del slike, temveč tudi sliko lahko izboljšate tako, da jo postavite ali odstranite deli slike za izboljšanje predstavitve kot take.

Kazalo ()

  Kako pikselirati sliko s Photoshopom

  No, začenši s to vadnico, najprej moramo poudariti, da čeprav obstaja veliko različic Photoshopa in novejše, so tudi bolj popolne, še posebej v tem primeru bomo pokazali, kako to storiti to v Photoshop CS3, saj je ena najlažjih različic, dostopnih na internetu. Kakorkoli že, v številnih različicah Po naslednjih korakih so koraki, ki jih je treba slediti, res podobni.

  • Ob predpostavki, da imate v računalniku že nameščen Photoshop, morate najprej izbrati sliko, ki jo želite pikselizirati, in jo nato s tem programom za urejanje vsebine odpreti kot fotografije ali podobno..
  • Za to morate iti Datoteka, Odpri, Y. izberite mapo slika je v in nato določena slika, ki vas zanima.
  • Nato morate iti na Zavihek Sloji, v spodnjem desnem delu zaslona, ​​tako da kliknete tam z desnim gumbom miške, da odprete modro sličico in izberete možnost Podvojena plast.
  • Od tega trenutka naprej bomo delali s plastjo, napolnjeno z modro, ne z izvirnikom.
  • Naslednja stvar je nato, da gremo v orodje Rectangular Marquee, ki se nahaja v zgornjem levem delu zaslona
  • Že izbrano bomo označili območje, ki ga želimo pikselizirati
  • Ko je območje označeno, bomo Filter, in izberemo možnost Pixelate, in potem damo Mozaik
  • Odpre se novo okno, kjer boste videli, kako izgleda pikselirana slika, če imate aktivirano možnost Predogled
  • Shranite spremembe v File, Save in dobili boste pikselirano sliko, kot ste želeli

  Kako pikselirati sliko z mozaikom Photoshop

  V enem od prejšnjih korakov smo to navedli funkcija Mozaik je ena najpogostejših pri pikselaciji slike. V vsakem primeru morate vedeti, da obstajajo tudi drugi, s katerimi lahko prilagodite svoje slike. Videli boste, da je v možnosti Pixelate več možnosti, zato se lahko z njimi nekoliko poigrate, če želite doseči drugačne rezultate kot prejšnji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar