Glavni » alibaba-info » Kako ustvariti oznake za spajanje pošte v Wordovem dokumentu

Kako ustvariti oznake za spajanje pošte v Wordovem dokumentu

AliExpress WW

Program Microsoft Word ima veliko funkcij, ena najbolj uporabnih pa je oznaka za dopisovanje. Glavni namen te funkcije je olajšati pošiljanje pisem več prejemnikom. Za njegovo uporabo pa je nujno, da ima bazo podatkov. To morate ustvariti in slediti nekaterim bistvenim korakom. Če želiš delujejo učinkovito in profesionalno, spodaj si lahko ogledate, kako se to dela.

Poleg tega, da se samo pogovarjam kako ustvariti nalepke, Videli bomo tudi, kakšne so prednosti ustvarjanja nalepk z združitvijo pošte v dokumentu Word.

Kazalo ()

  ¿Kaj je poštna oznaka in čemu je namenjena??

  Oznaka korespondence je del orodja, ki ga ima program Word. Uporabljajo se tako, da se na strani ustvarijo majhne tabele, v katerih vnesite podatke samodejno. Natančneje, podatki različnih prejemnikov se izvozijo.

  Te je treba evidentirati za da lahko vnesete slike. Namen te funkcije je omogočiti pošiljanje dokumenta po e-pošti ali pismu več osebam. Ustvariti morate seznam, s katerega bodo podatki zajeti in preneseni na oznake.

  ¿Kakšne so prednosti ustvarjanja oznak za spajanje pošte v dokumentu Word?

  Mogoče želite razširiti svoje znanje o Officeovih programih, a še posebej ta vam lahko prinese nekaj prednosti. Pri pošiljanju kakršne koli korespondence so naslednje ugodnosti:

  • Čas je prihranjen, saj z enim korakom plahko isto pošljete več osebam.
  • Skozi seznam lahko nastavite prejemnike, jih dodate ali odstranite.
  • Ko je seznam sestavljen, morate poslati korespondenco in ničesar drugega ne početi.
  • Stiki, ki jih imate v Outlooku lahko izvozi samodejno. Če se stiki ne prikažejo, lahko konfigurirate ali sinhronizirate račun za uvoz njihovih e-poštnih naslovov v drug računalnik.
  • Podvojena sporočila ne bodo poslana in ne bodo manjkali nobeni stiki.

  Koraki za ustvarjanje oznak za spajanje pošte v dokumentu Word

  Če želite ustvariti nalepke z Kombinacija korespondence in ne veste, kako to storiti, ste morda nekoliko pod stresom. Če želite s pritiskom na gumb poslati korespondenco stikom, ki jih želite, vam bo ta funkcija v veliko pomoč. Zdaj vam dajemo korake, ki jih morate upoštevati za izdelavo etiket. To lahko dosežete na najpreprostejši možni način.

  1. korak: zaženite spajanje pošte

  Najprej morate odpreti nov Wordov dokument. V zgornjih menijih najdete tisto z imenom _ Dopisovanje _. Pritisnite možnost _ Začni spajanje pošte. Pritisnite gumb _ Oznake _ in nato na območje _ Številka izdelka _. Na koncu izberite želeno številko ovojnice in kliknite V redu.

  2. korak: ustvarite seznam prejemnikov

  Ko naredite etikete, naj bodo vidne na možnost ogleda mrež. Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je ustvariti seznam prejemnikov. Da bi to dosegli, morate pritisniti gumb _ Izberi prejemnike _. Nato lahko ustvarite nov seznam s tabelo. V to vnesete podatke o prejemnikih, vključno s kontaktnimi podatki. Na koncu pritisnite »Sprejmi«.

  3. korak: shranite seznam prejemnikov

  Naslednji korak je shranjevanje seznama. Po kliku na Sprejem se prikaže mapa, v katero morate vnesti ime seznama. Pozneje, pritisnite shrani. Končno lahko prilagodite obliko v razdelku _ Pisanje in vstavljanje polj_. Izberete lahko tudi podrobnosti, ki jih želite prikazati v obliki. Ko imate vse pripravljeno, morate samo klikniti na accept.

  Alternativa, ki jo nekateri izberejo, je ustvarite seznam distribucije iz Outlooka. Nekateri ne uporabljajo veliko računa Outlook, ampak račun Gmail, vendar je mogoče oba računa združiti ali sinhronizirati. Najbolje je, da imate svoj račun za Outlook in če ga nimate, je najbolje, da se registrirate

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar