Glavni » amazon » Kako popraviti ali urediti lokacijo v Google Zemljevidih ​​mojega podjetja iz mobilnega ali osebnega računalnika

Kako popraviti ali urediti lokacijo v Google Zemljevidih ​​mojega podjetja iz mobilnega ali osebnega računalnika

AliExpress WW

Čeprav Google Maps ni le eden najbolj znanih, ampak tudi ena najboljših aplikacij, ki jih je razvil Google, do te mere, da ga imajo mnogi uporabniki Apple tudi nameščen na svojih napravah ali različne primerjave z Google Zemljo; To ne pomeni, da je popoln ali da nikoli ne bo povzročal napak, zato vas danes želimo naučiti, da se znebite ne najpogostejših, ki se včasih pojavijo.

Kako popraviti ali urediti lokacijo v Google Zemljevidih ​​mojega podjetja iz mobilnega ali osebnega računalnika
Oglejte si ta video na YouTubu

Dejansko se zgodi, da veliko uporabnikov komentira tako na družbenih omrežjih kot na forumih, kar včasih lokacija, ki jo Google Maps registrira, je napačna, in da jo želijo spremeniti, čeprav ne vedo, kakšne postopke bi morali izvesti.

Na srečo, v teh primerih obstaja rešitev, takšnega, za katerega ni treba plačati veliko manj za zunanje programe, zato pojdimo z njim. Spodaj bomo po korakih razložili, kaj morate storiti, da uredite lokacijo Google Zemljevidov mojega podjetja tako iz mobilne naprave, bodisi Android in iPhone, bodisi iz računalnika.

Kazalo ()

  Kako s svojega mobilnega telefona popravim svojo lokacijo v Google Zemljevidih ​​svojega podjetja

  No, najprej te najprej naučimo kako popraviti lokacijo svojega podjetja v Google Zemljevidih ​​z mobilnim telefonom, sledite tem korakom:

  • Na pametnem telefonu odprite aplikacijo Google Maps, naj bo to iPhone ali Android.
  • Ko je odprta, kliknite ikono lokacije, ki se nahaja v spodnjem desnem delu zaslona. Morali bi ga prepoznati, ker ima nekakšno ciljno obliko točno v središču.
  • Takrat bo vaša lokacija posodobljena in teoretično bi vas morala postaviti točno tja, kjer ste.

  Če težava ni odpravljena, morate vedeti, da je morda povezana z vašo internetno povezavo, bodisi s pomanjkanjem posodobitev aplikacij ali nezmožnostjo vzpostavi pravilno povezavo v tistem natančnem trenutku. Drugi razlogi za neuspeh so morda povezani z dejstvom, da aplikaciji niste podelili zadostnih dovoljenj za iskanje vaše lokacije. Te situacije morate preveriti, preden se odpovedate.

  Kako iz računalnika popravim svojo lokacijo v Google Zemljevidih ​​svojega podjetja

  V drugem primeru bi morali vedeti, da je tudi to mogoče popravite svojo lokacijo iz Google Zemljevidov iz računalnika, tako:

  • Odprite uradno spletno mesto Google Maps.
  • V tem kliknite na zgoraj omenjeno ikono lokacije, ki smo jo opisali v prejšnjem koraku.
  • Pri tem se v zgornjem levem delu zaslona prikaže sporočilo, ki ga moramo klikniti na Dovoli.
  • Sistem nas bo ponovno poskusil poiskati na zemljevidu.

  Če to ni delovalo, morate v tem primeru stopiti v stik Googlova podpora od možnosti, označene na zadnji sliki tega članka. Na enak način moramo razmisliti, katere druge možnosti nam ponujajo Google Zemljevidi in kaj bi lahko delovalo za nas, na primer ustvarjanje osebnega zemljevida, med katerim bomo morali še več raziskati in kar najbolje izkoristiti..

  Kako rešiti težave, povezane z naslovom našega podjetja v Google Zemljevidih

  Če želimo izkoristite naš službeni naslov, ali pri našem določenem podjetju, ko izvajamo iskanje ali uporabljamo vsako od ustvarjenih navodil za prispetje, bo le treba, da ostane aktivna možnost Aktivnost v spletu in aplikacijah. V primeru, da ne dobimo možnosti domačega naslova in službenega naslova v Zemljevidih, bomo morali pridobiti le več informacij o tem, kako aktivirati posamezno spletno in aplikacijsko dejavnost..

  Ko že imamo je pravilno izpravil lokacijo mojega podjetja v Google Zemljevidih, Bodisi iz mobilne naprave (tako Android kot iPhone), kot tudi iz računalnika, lahko iz nje izvlečemo več, bodisi z ustvarjanjem dogodkov, ki javnost preusmerijo v naše podjetje, saj bi lahko ustvarili večjo reklamo in privabili večje število ljudi ali med številnimi drugimi ključnimi funkcijami, ki bodo zelo koristne.

  Ste uspeli popraviti vašo lokacijo v Google Zemljevidih s prejšnjimi triki?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar