Glavni » alibaba-info » Kako v mojem Androidu hitro pretvoriti skladbo ali zvok MP3 v melodijo zvonjenja

Kako v mojem Androidu hitro pretvoriti skladbo ali zvok MP3 v melodijo zvonjenja

AliExpress WW

Če ste že kdaj slišali skladbo, ki takoj pritegne vso vašo pozornost, je zelo verjetno, da ste se vprašali, kako jo namestiti iz melodije zvonjenja na svojo mobilno napravo. Da bi prejeli vse vaše obvestil in klicev z drugo melodijo zvonjenja tistim, ki jih sistem Android že vnaprej določa in med drugimi uporabniki izstopajo.

V tem članku vam bomo povedali, da je to mogoče, saj je operacijski sistem Android tako vsestranski, da vi vam bo omogočil prenos na stotine aplikacij na primer tiste, ki služijo za mešanje DJ glasbe, pa tudi druge, ki vam bodo brez težav pomagale pretvoriti vse datoteke MP3 v melodijo zvonjenja.

Zaradi vsega navedenega vam danes ponujamo idealen način, kako izpolniti svoje poslanstvo in lahko pokažete svoje prvotne melodije zvonjenja, ki ga boste lahko tudi uredili in izboljšali kakovost zvoka, tako da bo ob prejemu obvestila, klica ali alarma slišal veliko bolje.

Kazalo ()

  Navodila za pretvorbo datotek MP3 v melodijo zvonjenja v sistemu Android

  Čeprav obstajajo zelo privlačni paketi zvonjenja za prenos in namestitev, velja tudi, da se nagibamo k njim veliko bolj prilagojene in izvirne možnosti, kot je primer, da lahko izberete svojo najljubšo skladbo, tako da je glavna junakinja vseh prejetih obvestil.

  Da se to zgodi, morate prenesti aplikacijo Ringtone Maker, ki jo dobite na njegovi uradni spletni strani. Na ta način boste lahko aplikacijo prenesli na najvarnejši možen način in vse iz udobja Trgovine Play in brez tveganje, da se telefon okuži z virusi.

  Za to aplikacijo je značilen hiter in enostaven postopek pretvorbe vseh datotek MP3, poleg tega pa omogoča tudi izrezovanje nekaterih delov pesmi, tako da lahko izberete razdelek, ki vam je najbolj všeč. Med zvonjenjem klica lahko tudi ton, ki ga izberete, zmehča ali postopoma zbledi..

  Način urejanja datotek MP3, ki bodo prek aplikacije postale melodija zvonjenja

  Ko prenesete pravkar omenjeno aplikacijo, se morate naučiti, kako jo pravilno uporabljati. Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je uredite MP3 zvok, ki ga želite tako da ga boste pozneje lahko brez težav naložili kot melodijo zvonjenja v mobilni telefon.

  Ko vstopite v glavno ploščo, boste lahko cenili nekaj drsnikov, ki so tisto, kar nameravate uporabite za spreminjanje datoteke MP3 po vaših željah. Torej, pri izbiri zvoka morate začetno glasnost tona reproducirati postopoma, to pomeni, da gre gor in konec navzdol, kar boste storili z možnostjo Fade in glasnost..

  Tudi znotraj plošče videli boste možnost Kopiraj in prilepi, Z njim boste poljubne dele zvoka ponovili tolikokrat, kolikor želite, in ustvarili veliko bolj unikatno datoteko, hkrati pa imate možnost dodajanja ojačanja ali zmanjšanja glasnosti že izbranega tona.

  Melodijo zvonjenja vstavite v mobilno napravo

  Zdaj, ko poznate najboljši način za urejanje zvočnih datotek prek aplikacije, rezultat morate shraniti kot melodijo zvonjenja, alarm ali obvestilo v telefonu. Če želite to narediti, pojdite v Nastavitve Androida in izberite možnost, ki pravi Melodija zvonjenja, od tam lahko izberete zvok, ki je že bil pretvorjen v Melodijo zvonjenja, z imenom, ki ste ga dodelili datoteki.

  Če želite melodijo zvonjenja dodeliti enemu od svojih stikov, lahko to storite tako, da izberete številko osebe in v Možnost urejanja, izberite želeni zvok. Opozoriti je treba, da lahko najdete tudi aplikacije za zvok v avtomobilu, ki jih dodelijo določenemu stiku, če ga potrebujete..

  Medtem ko lahko v trgovini z aplikacijami najdete druge alternative, podobne programu Ringtone Maker, vendar to priporočamo, ker je najbolj vsestranski in tudi, omogoča snemanje zvoka in njegovo poznejše urejanje, ki ga lahko spremenite tudi v ton vseh klicev in obvestil.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar