Glavni » alibaba-info » Kako na daljavo upravljati iPad, iPhone ali iPod z računalnika MAC

Kako na daljavo upravljati iPad, iPhone ali iPod z računalnika MAC

AliExpress WW

Novi iPad Air je bil eden najboljših izumov, ki ga je lahko ustvarilo podjetje Apple, toda za nekatere jih je še vedno težko uporabljati, za druge pa nekoliko bolj neprijetno kot običajno, če želite nadzirati vaš iPad iz računalnika, Veency je nova in enostavna aplikacija, ki vam ponuja vse, kar potrebujete, da jo dosežete.

Pridobivanje te aplikacije je zelo enostavno in hitro. Če je tablični računalnik že šel skozi jaibreak, No, Veency lahko najdete v Cydii.

Veency vam bo omogočil, da se povežete z iPadom in prevzamete nadzor prek računalnika, najsi bo to Mac, Windows ali Linux, operacijski sistem ni pomemben. Tako boste lahko brez neprijetnosti uporabljali aplikacije, ki so za iPad na voljo samo za iPad..

Mac je sistem, ki nam v mnogih pogledih omogoča napredovanje z našimi napravami, dodajate lahko igre, prenašate teksture, v besedilu vstavljate pisave, spreminjate videz ali vstavljate ZENMAP.

Kazalo ()

  Ta popravek je na voljo popolnoma brezplačno prek repozicije BigBoss.

  Zahvaljujoč najnovejši posodobitvi Veency, poteg je že združljiv z iOS 8 in iPhone 6.

  Možnosti, zakaj želimo iz našega računalnika vzpostaviti stik z iPhonom ali iPadom, je veliko, vendar jih je vse mogoče zelo enostavno povzeti, tako da lahko z računalnikom komuniciramo z vmesnikom naprave iOS in vsako njeno aplikacijo..

  Z Veencyjem lahko dosežete marsikaj, na primer:

  • Aplikacije lahko zaženete v iPhonu.
  • Lahko tudi odgovorite na e-pošto, besedilna sporočila in še več.
  • Lažje bo preurediti ikone.
  • Prav tako boste lahko zaklenili in odklenili svoj iPhone.
  • Iskanje po galeriji in stikih ne bo več problem, kot je urejanje stikov in koledarja.

  Več kot jasno je, da je MAC težaven računalnik, njegov zaprt sistem in tudi to, da so zelo cenjeno podjetje, težko naredi tipkovnico

  Koraki za prenos Veencyja za nadzor iPad-a iz računalnika

  Veency je bistvenega pomena, če želite, da s svojo napravo nadzorujete na daljavo, v zadnjih letih ta aplikacija skupaj z drugimi, ki počnejo v bistvu isto stvar, kot je TeamViewer, le da bi bila v tem primeru aplikacija za Windows, Veency dovoljuje nas, da izkoristimo nadzor na dolge razdalje enostavno, enostavno in hitro

  Korak za korakom vam bom povedal, kako naj uporabljate to aplikacijo, in upam, da ne dvomite o ničemer, če kadar koli začutite, da nečesa ne razumete, si vzemite trenutek in preberite znova iz prejšnje točke, Vem, da vam bo ta članek pomagal uresničiti svoje poslanstvo.

  1.- Najprej moramo v trgovino z aplikacijami Cydia in vnesite iskalni razdelek, kjer boste vnesli ime aplikacije Veency. Pomembno je, da preverite, ali je aplikacija, ki jo prenašate, številka 0.9.3500, katere avtor je Jay Freeman.

  2- Po namestitvi aplikacije boste morali izvesti a respring tako da lahko omogočite poteg.

  3- Gremo v nastavitve in tam vstopimo Veency Če želite vnesti geslo, ki ga bo Mac ali računalnik na splošno zahteval vsakič, ko želimo vstopiti v svoj iPad.

  4- Nato gremo na Miško, kjer boste določili miško, ki vam je najbolj všeč.

  5- Po nastavitvi iPada gremo na Mac ali na splošno na računalnik in odpremo iskalnik, da pritisnemo kombinacijo tipk "CMD + K ".

  6- Nato v okno, ki se odpre, vnesite IP vašega iPada, pred katerim je vnc: //. In za to pojdite na "Nastavitve / WiFi " in kliknite na "jaz " v modrem krogu, ki bo predstavljen ob imenu omrežja, na katerega smo povezani.

  7- Po vnosu IP-ja moramo klikniti na connect, tam je abo zahteval geslo za iPad, V tem razdelku vam ne bo dovolil, da ga odklenete s prstnim odtisom ali žebljičkom, mora biti geslo, ki je bilo predhodno določeno v vaši napravi, nato bo zaslon iPad prikazan na Macu in z njim lahko upravljate z miško in tipkovnico.

  In to je to! s temi preprostimi koraki, če lahko uporabite svoj iPad iz računalnika, Imate komentarje? Zakaj nam ne poveste, kaj mislite, in nam sporočite, če je bilo to koristno za vas, z veseljem bomo prebrali vse vaše komentarje, kot vedno

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar