Glavni » android » Kako na daljavo upravljati svoj računalnik s programom TeamViewer

Kako na daljavo upravljati svoj računalnik s programom TeamViewer

AliExpress WW

Če je doAplikacije za daljinsko upravljanje, o katerih se moramo pogovarjati, ena izmed prvih, ki mi pride na misel, je nedvomno TeamViewer. Izjemno popolna aplikacija in najboljše od vsega, brezplačna. Da je zelo enostaven za uporabo in z njim boste lahko nadzirali svojo opremo od daleč, kjer koli že ste.

Najboljše pri TeamViewerju, poleg tega, da ima ogromno različnih možnosti, je dejstvo, da vam verjetno sploh ni treba ničesar konfigurirati, saj je vse privzeto popolnoma konfigurirano, zato je vse, kar morate storiti, prenesite TeamViewer, nato namestite in začnite uporabljati zadevno aplikacijo, tako preprosto je.

Kako na daljavo upravljati svoj računalnik s programom TeamViewer
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako prenesti TeamViewer

  Še ena dobra stvar aplikacije je, da se, ko nekdo uporablja vaš računalnik, prikaže okno, ki opozarja, da ga nekdo uporablja, zato so za tiste, ki želijo storiti zlo s TeamViewer, povsem jasni, tega ni mogoče storiti.

  Nekaj, kar je super, ni samo dejstvo, da lahko nadzorujete svojo opremo na daljavo, Do vseh datotek pa lahko dostopate tudi na daljavo, tako dobite sok, da lahko storite na stotine stvari, ne da bi šli dlje, če greste v pisarno in pozabite pomembno datoteko, vam ni treba iti domov, Najdite ga, lahko ga dobite zahvaljujoč zaključku prenosa TeamViewerja in namestitvi v računalnik.

  Prenesite APK TeamViewer

  Ti lahko v svoj račun dodajte več naprav Da bi lahko imeli nadzor nad vsemi, je to nekaj čudovitega. Za trenutek si predstavljajte, da vas mati, vaša ljubljena mama, ki se poskuša prilagoditi času s tehnologijo, ki vedno bolj napreduje, moti vsakič, ko ima vprašanje, povezano z računalniki.

  Ni vam treba iti k njeni hiši, preprosto ko končate s prenosom TeamViewerja in ga namestite, ji boste lahko brez kakršnih koli težav pomagali v svojem udobju.

  Licenca podjetja TeamViewer je brezplačen za osebno uporabo, zato ga lahko uporabljate, ne da bi morali plačati popolnoma nič, kar je zelo pozitivno glede na izjemno kakovost aplikacije in kako dobro deluje.

  TeamViewer lahko prenesete ne glede na to, ali imate Android, iOS, Windows Phone ali celo BlackBerry. Uporabite lahko odlično aplikacijo za daljinsko upravljanje, ki jo priporočam za nadzor celotne opreme, kjer koli že ste..

  Koraki za daljinsko upravljanje računalnika s programom TeamViewer

  Prvi korak, ki ga morate izvesti, je, da prenesete TeamViewer na želeni računalnik, če bo to osebni računalnik, bo prav tako preprosto.

  • Izberite vrsto namestitve privzeto.
  • Izberite Osebna uporaba/ brez komercialnega v primeru, da razmislite o svoji brezplačni možnosti in nato sprejmete.

  Ko je nameščen, ga najdete na domačem zaslonu, nato pa lahko sledite naslednjemu koraku in uporabite oddaljeno povezavo. Za to potrebovali boste le ID in geslo partnerja ali računalnik do oddaljenega dostopa. Računalnik, do katerega boste dostopali, mora imeti naloženo isto aplikacijo. Zahtevajte te podatke za dostop do drugega računalnika.

  Naslednje, kar morate storiti, je, da dodate podatke računalnika, do katerega boste dostopali, vendar upoštevajte, da bo treba izbrati Daljinec in pritisnite povezavo. V samo nekaj sekundah boste imeli dostop do gesla, ki ustreza drugi napravi. Z vnosom takšnih podatkov boste takoj dostopali.

  Ko vzpostavite povezavo, dostop, ki ga boste imeli, bo popoln za drugo ekipo, ne glede na to, kako daleč ste. Za uporabo drugega računalnika lahko uporabite tipkovnico in mavzo, kot da bi bili pred njim. Upoštevati morate le to, da je edini način, kako to doseči, druga oseba, da ustvari podatke, ki ustrezajo vašemu računalniku.

  Geslo, ki ga ustvari TeamViewer, se samodejno obnovi ko je enkrat uporabljen, tako, da ne deluje v negativne namene, temveč poklicno ali v sili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar