Glavni » alibaba-info » Kako sprejeti ali prekiniti klic s tipko za zaklepanje, vklopom ali izklopom

Kako sprejeti ali prekiniti klic s tipko za zaklepanje, vklopom ali izklopom

AliExpress WW

Ali se želite naučiti, kako končati klice z gumbom za vklop / izklop? Takrat morate vedeti, da ste prišli do pravilnega članka, od takrat vam bomo pokazali vse podrobnosti o njem. Najboljše od vsega je, da lahko na ta način pozabite na klasični rdeči gumb na zaslonu, da končate klic, saj se morate osredotočiti samo na vklop in izklop, Naučili vas bomo, kako sprejemate klice ali prekinete klic z gumbom za vklop ali izklop.

To je res zanimiva in preprosta vadnica. Upoštevajoč, da običajno v mobilnih napravah Android ugotovimo, da ob zaklepanju zaslona zaslona ne moremo razrezati, razen če najprej pritisnemo gumb za vklop in izklop, da telefon na nek način aktiviramo. Zato vam spodaj želimo pokazati, kako shraniti korak pri sprejemanju klicev in jih obesite s tem istim gumbom.

Kazalo ()

  Kako sprejeti ali preklicati klic z gumbom za vklop

  Ker imajo mobilni telefoni zaslone na dotik, to ugotovimo klasični fizični gumbi za začetek ali konec klicev na njih ne pridejo več, in zato moramo iskati druge alternative. Kakor koli že, če pogrešate to praktičnost, morate vedeti, da ima Android med nastavitvami dostopnosti možnost, v kateri lahko konfiguriramo različne vidike našega mobilnega telefona, na primer prilagoditev glasnosti in zvoka telefona ali iskanje konfiguracijskih klicev.

  Najprej morate vedeti, da če želite aktivirati to posebno funkcijo, morate odpreti Nastavitve, Dostopnost vašega mobilnega telefona Android in poiskati možnost, ki pravi, da gumb za vklop odloži. Ko aktivirate to funkcijo, ko se pogovarjate po telefonu in želite končati klic, vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za vklop / izklop, popolnoma prehod z zaslona na dotik vašega pametnega telefona, več kot privlačna rešitev.

  Zdaj obstaja podrobnost, ki jo boste morali upoštevati v teh primerih in ki ste jo verjetno že domnevali. Zgodi se, da če iz kakršnega koli razloga med aktivnim klicem pritisnete gumb Vklop ali Izklop, ta prekine. Seveda, potem bi morali biti v tem pogledu res previdni, če ne želite prekiniti komunikacije s sogovornikom, če niste izključili glasovne pošte.

  Kako sprejeti ali prekiniti klic z gumbom za vklop v napravi Android

  Verjemi ali ne, ne glede na to, kolikokrat dnevno uporabljate telefon, vedno lahko najdete nove trike, s katerimi lahko postanete strokovnjak za upravljanje telefona. Velikokrat so to minimalne stvari in lahko bi rekli malo majhne, ​​vendar nam s kakovostjo prihranijo malo časa med uporabo mobilnega telefona.

  Smisel pri učenju, kako s to metodo odgovoriti ali prekiniti klic, je ne dotikajte se zaslona telefona iz kakršnega koli razloga. Mogoče, če vas ob pravem času pokličejo, če so vaše roke umazane ali mokre in ne veste, kaj storiti, če se zaslon mobilnega telefona poškoduje ali zmoči..

  V Vmesnik telefonov Samsung, Android sistem, lahko to možnost najdete, če se pozanimate in malo poglobite. Pojdite na:

  • Nastavitve.
  • Ko ste tam, morate najti možnost Dostopnost.
  • Poiščite dejanje Interakcija in spretnost.
  • Po tem do Sprejem in konec klicev.
  • Končno morate klikniti na Končajte klic s funkcijskim gumbom.

  V tem primeru je treba upoštevati, da se za priklic Googla privzeto uporablja gumb za vklop Samsung, čeprav lahko njegovo vedenje spremenimo v sistemskih nastavitvah.

  No, potem veste, kako končati klice z gumbom za vklop / izklop, in to boste že videli to je dokaj preprosta vadnica, tisti, ki dejansko deluje na popolnoma vseh terminalih Android.

  Ste se s tem trikom naučili, kako končati klice z gumbom za vklop / izklop? Če so bile informacije koristne za vas in imate kakršna koli vprašanja ali predloge, jih pustite v komentarjih. Radi bi jih prebrali!.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar