Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom preveriti in videti stanje na moji BIP! kartici na spletu

Kako korak za korakom preveriti in videti stanje na moji BIP! kartici na spletu

Kartica Bip je ena izmed prevozne kartice najpomembnejša javnost na ameriški celini. Seveda ob upoštevanju, da gre za eno od kart, ki se v Čilu najpogosteje uporablja za kopenska prevozna sredstva, kot sta metro Santiago ali Transantiago..

Zato prejemamo poizvedbe od ljudi, ki te kartice uporabljajo ves čas. Vse to, da bi vedeli, ali ima kartica še vedno razpoložljivo stanje ali je potrebno ponovno napolniti. Na vašo srečo v tem primeru nismo želeli zamuditi priložnosti, da bi vam ponudili konkreten odgovor o tem kako hitro in enostavno videti stanje na kartici Bip.

Pravzaprav vas bomo naučili kako videti stanje na kartici Bip na spletu. Vnaprej vam sporočamo, da za izvedbo te poizvedbe ne potrebujete več kot preprost pametni telefon ali, če tega ne uspe, računalnik z internetno povezavo. Prav tako vam ne bo treba storiti brez obremenitvenih centrov.

Kazalo ()

  Kako lahko preverite stanje na svoji BIP kartici!?

  V zvezi s tem morate najprej upoštevati, da je nujno vedeti, ali imamo na kartici stanje na računu ali ne. Ker vam ta kartica omogoča uživanje javnega prevoza v Čilu pa tudi kjerkoli drugje. Torej ni dovolj samo, da imate to kartico v svoji lasti. Nujno in obvezno je, da ima pozitivno ravnovesje.

  Zaradi tega vam priporočamo, da si začnete ustvarjati navado pred odhodom od doma preverite svojo BIP prevozno kartico. Na ta način se boste izognili slabemu času v javnosti in se izognili temu, da bi ostali na pol poti zaradi pomanjkanja sredstev na kartici.

  Preverite stanje na kartici Bip v spletu to je ena najboljših možnih možnosti za vsakogar, ki ima ustrezna sredstva. In čeprav je res, da obstaja veliko ljudi, ki se še vedno obrnejo na škatlo ali totem, da bi izvedli takšno preverjanje, vam želimo pokazati, da obstaja veliko naprednejša rešitev.

  Kot smo že povedali, je to povezano z uporabo a PC ali pametni telefon z dostopom do interneta.

  Na naslednji uradni strani Bip Card lahko postavite poizvedbo. Vnesti morate samo svoje najpomembnejše podatke. Tako boste lahko v nekaj sekundah izvedeli stanje na kartici, ki ste jo vnesli.

  Na ta način boste vedeli, ali vaša kartica resnično potrebuje napolnitev ali ima dovolj sredstev za potovanje v kraje, ki jih nameravate obiskati danes..

  Koraki, ki jih je treba izvesti, so preprosti za izvedbo. Samo moraš imejte pri roki izkaznico, in nato vnesite številko kartice, varnostne znake, ki so prikazani na strani, in pritisnite gumb Enter. zdaj, če iz nekega razloga ne želite uporabljati tega prevoznega sredstva in želite kaj bolj prilagojenega, je morda aplikacija uber najboljša za vas.

  alternativni način poznavanja stanja na kartici BIP!

  The druga možnost, da poznate stanje kartice Bip s pomočjo aplikacije. Omeniti velja, da je ta aplikacija na voljo samo za naprave Android. Torej, če imate napravo iPhone, bi morali preveriti, ali je taka aplikacija na voljo v AppStore. ki jo lahko prenesete s te povezave.

  Če želite namestiti to aplikacijo na svoj mobilni telefon, morate le odpreti uradno stran Bip Card in izbrati razdelek "Redbip aplikacije ". Tam boste imeli neposredno povezavo, ki vas bo pripeljala do samodejno in varno naložite aplikacijo.

  Ko prenesete in namestite aplikacijo, lahko hitro preverite znesek kartice. To lahko počnete kadar koli želite. Edina zahteva, ki jo morate izpolniti, je, da imate mobilno napravo Android in nameščeno aplikacijo. In seveda ne smete zamuditi internetne povezave, kar je bistvenega pomena. Vedeti morate, kako prenesti aplikacije za oddaljeno nalaganje kart Bip z mobilnim telefonom.

  Priporočena
  Pustite Komentar